Awatar użytkownika
miszka
Zrobiłem Magistra z forum!
Zrobiłem Magistra z forum!

11 paź 2009, 12:49

Spoznione zyczenia urodzinowe dla Alusia!!!!!!!!Duuuuuuuuuzo zdrowka sloneczko!!!! :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:

Awatar użytkownika
wiola85
Jestem mózgiem tego forum!

11 paź 2009, 19:04

Ja tez dla Alka najlepsze zyczonka urodzinowe :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki:

No a ja jutro mam moj pierwszy dzien pracki ide na 9 do 13 wiec spoko :-) rano M bedzie z Filipkiem, bo idzie na 14 do pracy wiec sie szybko zmienimy opieka.
No i niestety bede miała troszke mniej czasu dla was kochane, a jeszcze mam jazdy wykupione przed egzaminem to nie bede miała czasu :ico_placzek:

Awatar użytkownika
dana
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

13 paź 2009, 09:50

Alusiu Najlepsze życzonka nasz Przystojniaczku!!!!DUŻO ZDRÓWECZKA A POTEM SPEŁNIENIA WSZYSTKICH MARZEŃ :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:

W ogole to witam kochane!!!

Czuje sie fatalnie :ico_chory: mam mega katar i w ogole czuje sie do bani :ico_zly: wiec nie mam nawet ochoty siedziec i pisac ale sie zmusilam zeby zjzec no ale widze ze nie ma nas tu za duzo chyba wszyscy pozajmowani
Co do chrzcin to tak jak juzz pisalam zorobimy razem z roczkiem 25 pazdziernika :ico_oczko: ale juz sie zastanawiam jak to bedzie wygladac chyba raczje bedzie gonitw\a za Wiwa po kosciele bo ona na tylku nie usiadzie przez dluzszy czas wiec zyczcie powodzenia bedzie wesolo :-D :ico_nienie:
No nic życze wszystkim zdroweczka i pogody bo jest teraz wstretna

Awatar użytkownika
Agusia1982
Już śmiało chodzę po forum!
Już śmiało chodzę po forum!

13 paź 2009, 12:49

witam!

u nas noc masakryczna!!! mały gorączkował wczoraj cały dzień a wieczorem miał 40 stopni i dostał mi drgawek!!! :ico_chory: :ico_placzek: :ico_placzek:
u moich dzieci to chyba dziedziczne,mają to po tatusiu :ico_placzek: masakra o 1 w nocy jechaliśmy z nim do lekarza dyżurnego,a tam nic,tylko zeby dac mu większą dawke paracetamolu,bo ta którą mu podawałam jest za mała (80mg) ,zrobiła jakieś badania z krwi,wirusa nie ma jest tylko kilka jakis tam bakteri nie groźnych w każdym bądz razie! ale zaraził sie od mojej Natali bo ta chora też jak cholera :ico_chory: :ico_placzek:
nie ma chyba nic gorszego niz choroby dzieci :ico_placzek:
teraz mały ma się już lepiej ale dałam mu jeszcze czopka bo lekka temp.jeszcze jest ,nie wiem co to za dziadostwo,lekarka powiedziala ze moze to byc grupa! mam nadzieje ze nie ta świńska :ico_placzek: :ico_olaboga: :ico_placzek:

zdrówka dla wszystkich,lece bo marudzi

Awatar użytkownika
yoanna
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

13 paź 2009, 18:35

Dzien dobry :)

Ja sie witam szybciutko :) Nina dzis znowu byla w zlobku - dzis plakala z 30 minut, ale pani stwierdzila ze mogla byc glodna bo jak dala jej butle to zjadla 200ml odrazu. W kazdym razie bylo lepiej niz ostatnio :) Ja nie mam na nic czasu - dzis musze mala jeszcze wykapac, przygotowac sie na jutro na uczelnie, a mam na 7.30 wiec wstane chyba kolo 5??? A zaraz przychodza sasiadki ogladac film ;)

Jejku u nas dzis 4 stopnie byly! Mala byla w zimowej kurtce, w czapce i szaliku, tylko rekawiczek nie chce ubierac :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:

Poza tym moj M oswiadczyl mi ostatnio ze wyjezdza na 3 tygodnie z pracy :( w sumie to sie ciesze, bo moze bede mogla go odwiedzic, ale nie wiem czy chce zostawic nine na kilka dni,a z drugiej strony wyjazdy z Nina to wielka podroz :( no nic mam miesiac jeszcze wiec sie bede zastanawiac.

Poki co lece ja kapac, jutro nabierzemy troche oddechu :) w tym tygodniu nie bylam jeszcze na silowni, bo nie mam na to czasu :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: a wczoraj obiad gotowalam o 22.30 na dzisiaj zeby miec :/ ajjjajj

Awatar użytkownika
wiola85

13 paź 2009, 21:46

Brrrrrrrrrrrr ale zima nas zastala, masakra, noramlnie dzis lodem plulam :ico_zly:

No nic w pracy super, babka bardzo fajna, pracuje tylko od poniedzialku do piatku,, soboty wolne, no chyba ze w tygodniu bede chciała wolne to odrobie w sobote :-)

Zycze zdrowka wszystkim maluszkom, u nas narazie oki wszyscy zdrowi :-)

Zmykam bo jakos nie moge sie ogarnac :-D

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

14 paź 2009, 12:34

Dzien dobry :-D
U nas dzis piekna pogoda więc na spacerek się wybierzemy pewnie może do lasu by jeśen poczuć,w Irlandii nie ma z byt wielu lasów w mojej okolicy jest jeden i to raczej bardziej park jest :ico_noniewiem: no ale lepsze to niz nic :ico_sorki:
Dziewczyny dużo zdrówka dla naszych dzieciaczków,u mnie na szczęście spokój :ico_sorki: tylko Piotrek coś chory i kaszle mam nadzieje że na nas nie przejdzie :ico_zly:
Yoanna jeśli mogę spytać gdzie twój mąż pracuje ,że na tak długo ma wyjechać :ico_noniewiem:
wiola85, super że w pracy się uklada a powiedz mi jak Filipek na to???
Zirca zdjęcia mialaś nam pokazać :ico_oczko:

Awatar użytkownika
zirca
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

14 paź 2009, 12:40

Agusia1982, o Boże, duzo zdrówka :ico_sorki: :ico_sorki: biedny, kochany maluszek.....
a tu macie zdjęcia

http://picasaweb.google.com/MamAla08100 ... xK3ywO3qOQ#

Awatar użytkownika
yoanna
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

14 paź 2009, 13:07

Hej :)

Zirca sliczne zdjecia :) kurde a to w tym parku wodnym z tym najwiekszym jaki w zyciu widzialam basenie :P wymiata :) jej jak patrze za oknem i widze ten snieg to az mi sie ryczec chce jak patrze na taka wode :ico_placzek: :ico_placzek:

Adia a mojemu M trafil sie akurat wyjazd z Europejskiej Agencji Zarządzania Współpracą Operacyjną na Granicach Zewnętrznych Państw Członkowskich Unii Europejskiej :ico_oczko: :ico_oczko: no i leci do Potrugalii na 3 tygodnie :ico_placzek: :ico_placzek: tylko poki co dostal telefon, nic nie jest jeszcze przesadzone, no zobaczymy :) w sumie niech leci, odpoczne troche od niego, pojade na 2 tygodnie do mamy, bede tu wracac tylko na zajecia, i tesciowa z mama sie zajma w tym czasie Nina, a moze na kilka dni uda mi sie do niego poleciec - we will see :) ja w sumie lubie czasem od niego odpoczac, zwlaszcza jak rzuca palenie :D

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

14 paź 2009, 13:10

zirca,
zdjęcia pierwsza klasa świelnie a ta stópka w piasku boska uwielbiam takie ujęcia :-)

[ Dodano: 2009-10-14, 13:12 ]
niego odpoczac, zwlaszcza jak rzuca palenie :D
haha to taki odpoczynek wam dobrze zrobi :ico_oczko: :-D

Wróć do „Przedszkolaczki”