Awatar użytkownika
Shiva
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 paź 2009, 11:44

Ja tylko na chwilkę, później doczytam i dopiszę :ico_wstydzioch: Właśnie wróciłam od diabetologa, a teraz idę się położyć - bo wymęczona i obolała jestem. :ico_szoking: Może uda mi się chwilę przespać...

dorotaczekolada
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 paź 2009, 12:26

witam. paskudna pogoda dzis u nas. na przemian deszcz,snieg i grad :ico_olaboga:
rybka nie wstawiaj takich fotek bo monitor obslinie :ico_oczko:
ja na poczatku pieluchy mialam pampersa,huggiesy byly za sztywne. happy tez byly ok bo byly szersze w brzuszku a MAti w pewnym momencie zrobil sie grubasek :ico_oczko: potem kupowalam w rossmanie i biedronce. raz sie nacielam jak kupilam takie co z folia na wierzchu byly :ico_zly: od razu tylek odparzony i pieluchy do wywalenia :ico_nienie:
wyglada na to ze ja mam najpozniejszy termin i najwiekszy brzuszek... :ico_noniewiem: :ico_szoking:
wlasnie zjadlam obiadek i glodna jestem :ico_wstydzioch: teraz jakies ciacho by sie pprzydalo a nic w domu nie mam :ico_placzek: porazka z tym moim glodomorstwem,jem wiecej niz moj maz :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

13 paź 2009, 12:30

barbapuppa, nie dobrze, że nie masz takiego dostępu do kompa żeby ciągle z nami przesiadywać. Ale chyba czujesz się ok więc dobrze :-)
Shiva, odpoczywaj, ja też spałam dziś po wizycie. Taki dzień a wycieczki męczą.

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

13 paź 2009, 12:36

inia - to na stronie Huggissa,juz jestem tam zarejestrowana i widzialam pare odcinkow :ico_brawa_01:

anusiek - dobre wiesci,ciesze sie,ze bakterie zwalczone,a ruchami sie nie martw,tak jak mowi lekarz,szkrabek ma juz coraz mniej miejsca :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

anetka - super,ze juz powoli mozesz sie ruszac,ile mozna lezec :ico_oczko:
iw_rybka ależ kusisz lodami, a tu taka niepogoda za oknem :ico_nienie:
- :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:

Shiva, czekamy :ico_sorki:

dorotaczekolada, my z Anusiek mame jako ostanie termin bo 30/31 grudnia :ico_oczko: A wielkoscia brzusia sie nie martw,widac duuuuuza dzidzia ci rosnie ,amoze tylko tyle wod masz,nie wiadomo.A kiedy masz wizyte?Juz mogliby powiedziec kto tam mieszka :ico_nienie:

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

13 paź 2009, 12:37

mój brzuchol :ico_oczko:

Obrazek

[ Dodano: 2009-10-13, 12:39 ]
Juz mogliby powiedziec kto tam mieszka
no też jestem ciekawa :-) a ta Twoja dzidzia tajemnicza :-)
a ruchami sie nie martw,tak jak mowi lekarz,szkrabek ma juz coraz mniej miejsca
no nie będę już bo ile można, a lekarz mówi że ok to ok i już :ico_nienie:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

13 paź 2009, 12:59

no nie będę już bo ile można,
- no :-D

A brzusio slodziutki,taka pileczka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
inia1985
Trzy tysiące lat minęło...

13 paź 2009, 13:25

anusiek, fajniusi brzuchalek :ico_brawa_01:

dorotaczekolada, tutaj wszystkie jesteśmy mega ciekawe co tam nosisz pod sercem :-)

Ja dziś mężusia wysłałam na małe zakupy. A On zamiast ziemniaków (bo przy warzywniaku była za długa kolejka) kupił........ciasteczka :-D także jutro będzie ciekawy obiad: ciasteczka z kotletami polane sosem :ico_oczko:

W ogóle to się uśmiałam z niego na maksa :-D Zgolił sobie baki i wygląda teraz...hmmm...co najmniej dziwnie :ico_haha_02: Jak Go zobaczyłam to prawie posikałam się ze śmiechu :ico_smiechbig:

dorotaczekolada
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 paź 2009, 14:52

dorotaczekolada, tutaj wszystkie jesteśmy mega ciekawe co tam nosisz pod sercem
:ico_wstydzioch: no ja chyba najbardziej :ico_sorki:
A wielkoscia brzusia sie nie martw,widac duuuuuza dzidzia ci rosnie
i tego sie obawiam...z tego co czuje jak sie rozpycha to jest spora :ico_olaboga: usg mam 27 pazdziernika,trzymajcie kciuki zeby sie w koncu dzidzia okreslila :ico_oczko:
anusiek, fajny brzusio :ico_brawa_01:
Ja dziś mężusia wysłałam na małe zakupy. A On zamiast ziemniaków (bo przy warzywniaku była za długa kolejka) kupił........ciasteczka także jutro będzie ciekawy obiad: ciasteczka z kotletami polane sosem
faceci pod tym wzgledem sa cudowni. moj tez jak idzie do sklepu to kupuje snikersy,pizze i cole...a nie pomysli o ziemniakach czy chlebie :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

13 paź 2009, 15:16

A brzusio slodziutki,taka pileczka
hehe dziękuję, też mi się podoba :-) na razie skóra się ładnie rozchodzi i nie ma rozstępów :ico_brawa_01: niech sobie rośnie :-)
W ogóle to się uśmiałam z niego na maksa Zgolił sobie baki i wygląda teraz...hmmm...co najmniej dziwnie Jak Go zobaczyłam to prawie posikałam się ze śmiechu
hehe biedaczek, mój chciał się kiedyś sam obciąć i sobie wyciął placek na czubku głowy :ico_puknij:

Awatar użytkownika
Shiva
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 paź 2009, 16:41

Witam kobietki.

Ale duużo napisałyście przez ten dzień :-D :ico_brawa_01:

anetka607 , bardzo się cieszę, że możesz już trochę więcej chodzić :ico_brawa_01: Co do szyjki, to moja miała 24 mm w 27 tyg...

anusiek, brzuszek śliczny :ico_brawa_01: No i super wieści po wizycie :-D

dorotaczekolada, wszystkie trzymamy kciuki by Twoja dzidzia przestała być wstydliwa i pokazała co skrywa między nóżkami :-D

barbapuppa, rzeczywiście twoja Ulcia to rozrabiaka :ico_haha_02: Moja na szczęście tylko czasem masakruje mi wnętrzności :ico_sorki:

inia1985, może Twój mężuś pomyślał, że jako :ico_ciezarowka: wolisz słodycze ;-) Niezły numer :-D

iw_rybka, z tymi smakołykami to przynajmniej na ekranie sobie popatrzę :ico_oczko:

Ok, to tak z grubsza odpowiedziałam, a teraz kolej na wizytę u lekarza. Ale zanim to zrobię - w podpisie dzisiejsza fotka mojego brzuchalka :-D

Oczywiście pani doktor nie była zachwycona wysokością cukru, więc znowu zwiększam ilość insuliny tym razem 4 na śniadanie i obiad i 3 na kolację. Ogólnie waga w miejscu. potem jeszcze wizyta w szpitalu na badaniach krwi do endokrynologa - babka tak paskudnie mi się wbiła, że mam piekącą ranę :ico_zly: No ale trudno. Potem na poczekalni było tak duszno i gorąco, że prawie zemdlałam - czym prędzej wychodziłam na świeże powietrze :ico_olaboga: I tak sobie pomyślałam, że w tych warunkach glukozy bym nie dała rady przejść :ico_szoking:

w domku udało mi się 1,5 godzinki przespać :ico_brawa_01: Dzięki czemu czuję się o wiele lepiej :-D Niestety mąż się zaziębił i boję się, że jeszcze trochę i na mnie przejdzie :ico_noniewiem: ale póki co nie daję się :-D

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”