Wiesz co hehe w sumie bardzo szybko,do tluszczyku ktory zostal z mieska dodaje smietankę i taki gesty sos curry w butelce( jest mniej ostry niz curry w proszku - ale w proszku tez moze byc jak sie nie ma sosu ) dodaje pieprz.Proporcje wedle smaku ;)mam w lodówce piers z kurczkaprzewaznie go robie z ryzem i w sosie chińskim..ale mężowi tez sie juz to nudzi
Madleinea jak robisz ten sosik curry?
Heinz albo Kuchne ;0a z jakiej to firmy masz takie gotowe sosiki?P.S.Czesto łącze te soskiw butelkach ze smietanka i tluszczykiem z miesa - wychodzą dobre sosy ;) Np sos włoski taki gesty i smietanka,przyprawa do gyrosa pieprz i mieciutkie białe mieso - pycha ;)
_________________
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Amazon [Bot], Bing [Bot] i 1 gość