jak M przyjdzie to poproszę niech mi foto strzeli
mieszkamy 4km od Białegostoku w Choroszczy,jak kiedyś będziesz w pobliży zapraszam na kawke i ciacho
u nas prawdziwa zima od wczoraj wieczor pada snieg
kochana wprawdzie póki co mi nie po drodze ale bede pamiętać o zparoszeniu
to wy bałwana niedługo juz będziecie mogli lepić? u na sto wiatr "tylko" nieprzeciętny - ponoć ma być nawet 130 km/h
no u mnei tez snieg spadl, wstaje i przecieram oczy ze zdumienie bo nei wierzylam ze jest az tyle sniegu! okolo 20 cm ;) dzis Lukcio niezle dokazuje, nieraz az wykrzywiam sie z bolu... ale ci lekarze to dranie, mojej bratowej nie pomagaja urodzic a dzis juz ktg wyszlo jej zle ;(
nasza służba zdrowia niestety jest raczej do d...
u mnie śnieg z deszczem,bardzo zimno i wieje.Strasznie dziś wymarznęłam Teraz trzeba się napić gorącej herbatki i może jakieś ciacho na pocieszenie
stawiam torcik za skończony dziś 22.tydzień
ja tylko na chwilkę, bo zaraz wybywam po Jagę do przedszkola. ale co o służby zdrowia - wszystko zalezy od lekarza prowadzącego, jak Cie dalej pokieruje i jak dba w przypadku problemów. Ja i z Jagą i teraz - opiekę sobie bardzo chwalę i to nie tylko ta prywatną
jaksię trafi na lekarz z sercem,który jest nastawiony na niesienie pomocy to super,ale jak nie... Wielu lekarzy gubi rutyna,a każdy przypadek jest inny i nadal wiele osób uważa że jak się nie zapłaci i prywatnie nie pójdzie to nie ma się co leczyć.Ja ze służbą zdrowia mam raczej złe doświadczenia Mam nadzieję,że szczęśliwie urodzę zdrowe dziecko i po porodzie szybciutko do domu wrócimy tego życzę sobie i wam