lilo

14 paź 2009, 17:36

anusiek, współczuję, i ciebie dopadło :ico_sorki:

Ja też byłam u lekarza i mam ten Bioparox brać - ale głównie do nosa na ten nieszczęsny katar. Gardło mam tylko lekko zaczerwienione.

U nas dziś atak zimy ale przynajmniej dziecko zachwycone :ico_oczko: Więc ja nie mogę całkiem na taką pogodę narzekać :ico_oczko: Ale najbardziej się teraz boję jazdy samochodem :ico_chory: Mam nadzieję że już bardziej nie napada - na razie nie sypie, drogi trochę lepsze :ico_sorki:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

14 paź 2009, 17:40

lilo, to i u was snieg :ico_olaboga:

Dziewczyny zdrowka wam zycze,my juz chyba chorobe mamy za soba :ico_sorki:

A pogoda paskudna,tesciowa dzownila,ze molo uszkodzone w Sopocie,a jak poszla zobaczyc co i jak,to mowi,ze sie zdziwila,bo plazy nie ma :ico_szoking:

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

14 paź 2009, 19:00

iw_rybka, dzięki wielkie za linki. :-D Już wcześniej znalazłam ten Język niemowląt,z tą drugą książeczką na razie się wstrzymam.
Dziewczyny zdrowka wam zycze,my juz chyba chorobe mamy za soba :ico_sorki:
Mnie od kilku dni intensywnie zatoki pracują i czuję że coś sie szykuje.Stosuje domowe sposoby na przeziębienie i na razie stanęło w miejscu,tzn ani się nie cofa ani nie rozwija się choróbsko.Oby w końcu przeszło,bo nie ma chyba nic bardziej męczącego niż katar,zwłaszcza że nie mogę teraz otrivinu stosować. :ico_sorki: Zawsze na mnie rewelacyjnie działał.

Co do pogody,to u mnie dzisiaj tak śnieg sypał,że nie mogłam TV oglądać bo gubiło sygnał,a mam polsat cyfrowy.Masakra jakaś.

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 paź 2009, 19:10

witajcie :-)
widze, ze u Was snieg juz sypie :ico_szoking: a mi sie wydawalo, ze u nas zima sie robi :ico_oczko: ale zimno jest, na spacerze wymarzlam, glowe mi przewialo, zeby tylko to sie kolejnym przeziebieniem nie skonczylo :ico_sorki: na jutro wymyslilismy sobie wyprawe do parku z dzikimi zwierzetami i chyba czapke zabiore
wczoraj ogladalismy porodowke i zaczelam sie na powaznie zastanawiac nad porodem w wannie :ico_noniewiem: poza tym bylam u dentysty, 2 plomby mi wymienila, rachunek wystawila :ico_sorki: trzeba bylo te zeby zrobic, bo stare wypelnienia sie juz wykruszaly, ale i tak wolalabym wydac ta forse na rzeczy dla dzidzi :ico_noniewiem:
a dzisiaj byla u mnie moja polozna, posluchalismy bicia serduszka, wymierzyla to i tamto, krew pobrala, odpowiedziala na lawine moich pytan... teraz czekam na wizyte u ginki 3 listopada...

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

14 paź 2009, 21:09

.Masakra jakaś.
- u nas przez ten wiatr momentami gubi sygnal :ico_szoking:
i chyba czapke zabiore
- nie chyba,tylko prosze wziasc :ico_nienie:
wizyte u ginki 3 listopada...
- kurde,jeszcze tyle czasu :ico_zly:
zastanawiac nad porodem w wannie
- ja rodzilam w wodzie,ale nie do wody,na sam koniec wyszlam na lozko porodowe :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 paź 2009, 21:33

na sam koniec wyszlam na lozko porodowe
musialas czy nie chcialas zostac w wodzie?

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 paź 2009, 10:44

witam

a wy co spicie jeszcze??

ja wlasnie wstalam i sie zastanawiam co zrobic z reszta dnia :ico_oczko:

lilo

15 paź 2009, 12:47

Melduję się :-)

U mnie na razie bez zmian. Smarkam się dalej. Na mnie jakoś rewelacyjnie i cudownie Bioparox nie podziałał. No ale trzeba być dobrej myśli.

anusiek, no i jak tam samopoczucie???

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

15 paź 2009, 13:06

witam dziewczynki,
anusiek, no i jak tam samopoczucie???
no właśnie wczoraj miałam napisać jak wrócę od lekarza ale nie zdążyłam.
Lekarz stwierdził zapalenie gradła (wirusowe) ale kazał brać tylko tantum verde i płukać szałwią. Jak się pogorszy mam iść do ginekologa. Ja wcinam jeszcze syropek z miodu, cytryny, cebuli i czosnku (wybuchowa mieszkanka mojego męża) ale koi ten ból. Cieszę się że to nie angina :ico_sorki: :ico_sorki: Jem czosnek z chlebem i jakoś to wszytko niweluje ból.

Ale wczoraj przemarzłam :ico_placzek: i nie wiem co będzie. Po lekarzu pojechaliśmy do apteki i przy okazji kupiliśmy w sklepie obok czosnek, cytrynę itp a mój mąż na tych zakupach zgubił klucze do samochodu :ico_olaboga: i stałam z tym wózkiem z zakupami na zewnątrz bo była już 9 i sklepy pozamykali. Zamówiłam taxi ale z 20 min zrobiło się godzina :ico_zly: byłam zła i zmarźnięta. O dziwo dziś mniej boli to gardło więc może mi to wyjdzie na dobre :ico_sorki:
ja wlasnie wstalam i sie zastanawiam co zrobic z reszta dnia
ja spędzę w łóżku :-)

U nas śnieg leży ale są jakieś przejaśnienia. A ja już oczyma wyobraźni widzę choinkę :ico_olaboga: :ico_haha_01:
zdrówka dziewczynki! ja idę po kolejną kanapkę z czosnkiem :ico_oczko:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

15 paź 2009, 13:23

musialas czy nie chcialas zostac w wodzie?
- nie wiem :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:
a wy co spicie jeszcze??
- no,ja wstalam dzis po 11-stej z synkiem,nie wiem co nam sie stalo :ico_szoking:
. Na mnie jakoś rewelacyjnie i cudownie Bioparox nie podziałał.
- oj szkoda,mi na gardlo pomogl bardzo szybko,katar sie ciagnal jeszcze kilka dni ale to logiczne,bo katar to wirus,a antybiotyk zabija bakterie :ico_oczko:

No i u nas sprawdzilo sie,ze katar leczony i nie leczony trwa 5 dni :-D
Jem czosnek z chlebem i jakoś to wszytko niweluje ból.
- to dobrze :ico_sorki: Wstretny okres :ico_zly:
a tych zakupach zgubił klucze do samochodu
- znalazly sie?

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”