No i mam problem ze zdjeciem na fotosiku - zrobiłam nawet nowe konto a oni mi pisz ze limit 100 zdjec przekroczony

nie sadze - mysle ze dotrwam do tego 27.10 tak jak do szpitala jestem zapisanaSabcia, to co teraz Ty będziesz kolejna???
a u mnie znowu mała caly czas na lewo wchodzi i sie wypycha tak jak moj synekz prawej strony się wypychała
wiem cos o tym, mi sie dzidzia tez tak wypychaoraz mała tak z prawej strony się wypychała ... a to taki okropny ból był że szok.
nie masz pojęcia jak bardzo chciałabym im bliżej końcówki tym bardziej nie mogę się doczekać.a moze jednak Ty nastepna? :)
no w sumie mojego też coś ostatnio wzięło co chwile pyta się kiedy czy to już że doczekać się nie może a zobaczymy jak Wiki przyjdzie na świat co zrobii zauważyłam ze mojego piotra coraz bardziej bierze...
ja powiem Tobie szczerze że całe życie spałam na brzuchu i tu nagle jak to się mówi koniec tego dobrego nie wysypiałam się ale teraz to tylko na lewej stronie, lecz jak leże na tej stronie to mnie prawa zaczyna strasznie ściągać i na dodatek biodro boli więc zmieniam te pozycje jak wsza na pępku ale co boli to boli.a ponoc na lewym boku lepiej dzidzia sie dotlenia
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość