Awatar użytkownika
Madleine
Trzy tysiące lat minęło...

16 paź 2009, 15:05

ja chętnie ;) wlansie sie bardzo zdenerwowalalam bo zabrakło mi soli i cytryny :ico_placzek:
jeszcze dostalam @ i normalnie humor mam koszmarny wrrrrr.
magda75, Dziekuje - mam nadzieje,ze masz racje i ze szybko dostane prace ;) od kilku tygodni wysylam CV do roznych biur,ale wszedzie chca ludzi z doswiadczeniem a nie od razu po studiach i dla nich kilkuletnia praca w sklepie to nic.
Ale wierze ze sie uda ;)

Awatar użytkownika
magda75
Wodzu
Wodzu

16 paź 2009, 15:10

Madleine, uda sie uda trzymam kciuki :ico_sorki:
:ico_kawa: czestuj sie :-)
ja tez musze pracy poszukac bo z jednej pensji trudno jest sie utzrymac mi sporo kasy idzie na leki a teraz w listopwdzie musze gabi kupic buty zdrowotne ponad 150 zl :ico_olaboga: a nie mozna na kase chorych :ico_placzek:

u nas jest ciezko z praca :-D zajerestrowna jestem w urzedzie pracy ale nic nie proponuja :ico_noniewiem: jak sama czegos nie znajde to od nich na pewno nic nie dostane (chodzi mi o propozycje pracy) :ico_szoking:

Awatar użytkownika
Madleine

16 paź 2009, 15:22

magda75, wspolczuje - takie buty to rzeczywiscie wydatek a na nasza kase chorych nie ma co liczyc...mojej przyjaciolce ktora ma ciezka chorobe szpiku i odmowili jej refundacji leku...nikomu w polsce jeszcze go nie zrefundowali ;/
niestety tak u nas jest :(
Ale damy rade - musi byc dobrze :ico_kawa:

Awatar użytkownika
magda75
Wodzu
Wodzu

16 paź 2009, 15:27

wspolczucia dla kolezanki szkoda jej biedulka :ico_pocieszyciel: :ico_pocieszyciel:
ale tak to juz jest w tym naszym kraju niestety umiesz liczyc licz na siebie
ale w koncu kiedys musi byc dobrze i zaswiecic slonce :ico_oczko:
zycie toczy sie i musimy jakos ze wszystkim sobie rade dawac nie mamy innego wyjscia :-D

ale nie docenia zycia osoba zdrowa ktora tego nie przechodzila i nie musi sie martwic :-)
jak to sie mowi choroba nie wybiera :ico_placzek:
czy ona ma chemie?

Awatar użytkownika
Madleine

16 paź 2009, 15:31

nie,ona nie ma biełaczki tylko inna chorobe szpiku.Mozna z nia kilka lat życ ale i tak bedzie musiala miec przeszczep za kilka lat poki jest mloda i ma silny organizm bo ta choroba jest nieuleczalna w normalny sposob..Narazie jezdzi na transfuzje krwi co jakis czas.I od kilku tygodni jest bez leków po raz pierwszy od 3 lat . Ale wierzymy,ze bedzie dobrze ;)

Awatar użytkownika
Kinga_łódź
4000 - letni staruszek

16 paź 2009, 15:35

Ja właśnie wróciłam z zakupów.
Ciężko zdycham przez ten brzuch :ico_placzek:
Boli jak jasna cholera.

I poszłam na łatwiznę kupiłam fasolkę po bretońsku w słoiczku, pychotka :ico_oczko:

Idę zdychać na kanapie ale będę zaglądać :ico_sorki:

Awatar użytkownika
magda75
Wodzu
Wodzu

16 paź 2009, 15:36

ja wierze ze bedzie dobrze :ico_sorki: trzymam kciuki za nia :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:

moja ciocia sp.[*] miala bialaczke szpiku i wykupowala sobie leki a przeszczepu nie mogla miec bo nie bylo dawcy :ico_placzek: zmarla w tym roku na koniec brala morfine :ico_placzek:

jej zycze zeby szybko dawca sie znalalzl :ico_sorki: musi byc dzielna nie moze sie poddac :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Madleine

16 paź 2009, 15:36

Ja właśnie wróciłam z zakupów.
Ciężko zdycham przez ten brzuch :ico_placzek:
Boli jak jasna cholera.

I poszłam na łatwiznę kupiłam fasolkę po bretońsku w słoiczku, pychotka :ico_oczko:

Idę zdychać na kanapie ale będę zaglądać :ico_sorki:
Mnie tez bruch boli ale przez @ ;/
Ale nie moge sie polozyc.... musze sprzatac a dostaje szału bo tata przyszedl i polozyl sie na kanapie - i ja oczywiscie musze robic wszystko sama :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:

Awatar użytkownika
magda75
Wodzu
Wodzu

16 paź 2009, 15:37

Kinga_łódź, zdroweczka to proszeczka sobie wez i ziolek sie napij
mnie tez brzuchal boli juz procha wzielam jeszcze miety sobie zaparze :-D

Awatar użytkownika
Madleine

16 paź 2009, 15:39

magda75, no 2 miesiace temu zmarła moja kolezanka na bialaczke....tez nie bylo dawcy :( Przykro mi z powodu Twojej cioci :(

Ale musi byc dobrze :-)

Wróć do „Pozostałe”