helen - o super,ze dzionek udany i jeszcze ubranka dla dzidzi dostaliscie
Masz zdjecia z parku?
Stawiamy z maluszkiem

- super
oby sobie poszedł już na dobre

- oby
Ja w końcu kupiłam - bardzo mi się podoba

Nie wydaje mi się żeby był za mały - NEXT zawsze robi duże rzeczy, więc nawet jak maluszek urodzi się długi, Piotruś miał 59 cm, to na początek starczy.
- super,ze kupilas,bo jest sliczny.
A co do wielkosci,to ja pisalam o tym co mam,bo przymierzylam do spioszkow,ktore byly dobre dla Andrzejka zaraz po urodzeniu i sa mniej wiecej takie same
Jedrus mial 60 cm
będę musiala innego wymyślic na powrót dzidzi ze szpitala
- rozmiar rozmiarowi nie rowny,moze bedzie ok
bo zajecia sa w poniedzialki wieczorem a ja wtedy mam szkole

- kurcze,to faktycznie troszke lipa
Ja bylam dzis u lekarza i wszystko ok,czyli bez zmian - leki i kanapa dalej maja mi towarzyszyc,ale ja wam sie przyznam,ze od ostatniej wizyty,czyli tydzien temu wogole ich nie biore,tylko sie oszczedzam

A ten moj lekarz mysli,ze ja biore 3xnospe i ta luteine i ,ze to tak dobrze dziala.Kolejny dowod na to,ze lekarze traktuja nas troszke szablonowo i za duzo lekow nam daja,ja zawsze bralam polowe tego co mi kazal brac.Bardzo nieudany egzemplarz.Normalnie balabym sie ryzykowac ale ostatnio jak poszlam to tak dziwnie sie zachowal,zbadal mnie i mowi,ze wszystko dobrze a jak go zapytalam,czy to znaczy,ze moge leki odstawic,to dopiero spojrzal w karte i mowi - nie,nie prosze dalej brac,ale to bylo jakies takie podejrzane dla mnie i chyba mialam racje,bo lekow nie bralam,brzusio sie nie stawia i dzis tez wszystko ok