Awatar użytkownika
Jadzia
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

19 paź 2009, 16:57

a do mnie dzisiaj AsiaNL wpadnie wieczorkiem
to Asiula w Polsku jest??Bożesz tak rzadko tu zaglądam że nie wiem co się u was dzieje, :ico_olaboga: buziaki jej przekaż :ico_sorki: :ico_sorki: i brzuchol wygłaskaj :ico_oczko:
W ogóle Aniu co u niej???

tak to jest jak się trzyma dwie sroki za ogon :ico_oczko: czytać fora hihihi i się nie ma czasu :-P
masz 2 dziewczynki to sie bawia
:ico_sorki: :ico_sorki: ale chłopaka też bym chciała :-D

Awatar użytkownika
magda75
Wodzu
Wodzu

19 paź 2009, 17:01

ale chłopaka też bym chciała
nic nie stoi na przeszkodzie zebys miala :-D mloda jestes wiec mozesz miec a moze akurat bedzie chlopak :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Jadzia
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

19 paź 2009, 17:08

mloda jestes wiec mozesz miec a moze akurat bedzie chlopak
jak mi ktoś da gwarancję to czemu nie hihiihih , ale puki co nie dziękuje z tymi rady nie daję czasami :ico_oczko:

Awatar użytkownika
magda75
Wodzu
Wodzu

19 paź 2009, 17:35

Jadzia, super avatarek :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

wiesz na plec dziecka nigdy nie ma gwarancji nigdy tak nie ma jakby sie chcialo :-D
tak rozumiem cie ja tez nie daje rady bo praktycznie jestem sama mam meza ale jakbym go nie miala :ico_szoking: takze ze wszystkimi klopotami zostaje sama :ico_placzek: no coz juz taki moj los ale co musze byc twarda i nie poddawac sie i branac do przodu :-)

o wlasnie moja ma napad histerii juz nie moge sluchac ale nie ustapie bo mi na glowe wejdzie choc czasmi mam ochote odpuscic ale to by nie bylo dobre wyjscie z sytuacji :-D

Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

19 paź 2009, 17:57

Asiula w Polsku jest??Bożesz tak rzadko tu zaglądam że nie wiem co się u was dzieje, buziaki jej przekaż i brzuchol wygłaskaj
W ogóle Aniu co u niej??
od wczoraj chyba jest :ico_noniewiem: będzie u mnie za jakieś pół godzinki to będę wiedziała co u niej :ico_sorki: :ico_sorki: sama z nią kontaktu nie miałam więc też jestem ciekawa co u niej :-D

[ Dodano: 2009-10-19, 18:03 ]
magda75 a czemu twoja córcia tak często histeryzuje??? bo ona chyba tak codziennie tak???

[ Dodano: 2009-10-19, 18:17 ]
ja na razie uciekam
postaram się jeszcze wieczorkiem zajrzeć :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Jadzia
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

19 paź 2009, 19:23

uuu co wy tak kiepściutko co??

ani odpuszczam, bo Asią zajęta , ale reszta :ico_noniewiem: kolacyjkę szamiecie?? :ico_oczko:
Jadzia, super avatarek
:ico_sorki: ehehe dzięki

u mnie teraz panuj system nagradzania koralikami (koralik to słodycz lub 15 minut komputera lub telewizora) ::ico_sorki: chodzi o to że na przyjemności trzeba zasłużyć i zapracować
usiadłyśmy razem spisałyśmy obowiązki (dla małej narysowałam,) i teraz wiedzą za co dostają koralik , a jak rozrabiają to dostają ostrzeżenie jak nie pomaga ostzreżenie to same oddają koralik.
A i jeszcze mamy listę zasad w domu : nie krzyczymy na siebie nie bijemy się itp: co też tyczy się mnie

myślałam że to nie zda egzaminu , ale wiecie co 4 dzień i jest w miarę. i ja mniej się nadzieram :ico_szoking:

z małym terrorystą jest gorzej ale dam radę

dobra zmykam zrobić papu
:ico_sorki:

Awatar użytkownika
szczęśliwa mama
Mistrz pióra
Mistrz pióra

19 paź 2009, 20:24

Witam dopiero dzisiaj.
Jadzia, oddałam głosik

Awatar użytkownika
zaczarowana
Trzy tysiące lat minęło...

19 paź 2009, 20:40

Ja jestem,
miałam małą drzemkę w południe a potem na poczcie byłam :ico_sorki:
Nie pamiętam czy stawiałam, ale jak coś to proszę bardzo :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: za ostatnie okienko :ico_ciezarowka:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

19 paź 2009, 20:54

Bylam na pogotowiu,pan doktor mnie zbadal,ocenil szyjke na 1,5 cm i mowi,ze poki co jest ok.Nie mam sie martwic,leki mam brac doraznie,tzn luteiny mowi,ze nie musze juz teraz brac ale magnez owszem.No i nie forsowac sie :ico_sorki:
Dziwi mnie tylko,ze ten moj mnie nastraszyl,ze niby szyjki juz nie ma :ico_zly:

Awatar użytkownika
magda75
Wodzu
Wodzu

19 paź 2009, 21:11

witam
bylam sie dotlenic ale mi to dobrze zrobilo bo glowa przestala mnie bolec :ico_oczko:

iw_rybka, to kochana oszczedzaj sie bo za wczesnie na porod nie przeforsowuj sie i jaknajmniej denerwuj i malo chodz bo pzry chodzeniu szyjka sie skraca jak masz juz na 1,5 tzrymaj sie :ico_buziaczki_big:

uleczka170, super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za ostatnie okienko juz blizej niz dalej :-)

Wróć do „Pozostałe”