lilo

20 paź 2009, 08:55

iw_rybka, super że nie dzieje się nic złego :ico_sorki: :ico_brawa_01:
lilo, super zakup
Sprawdza się - wczoraj Piotruś przy niej usnął :ico_haha_01: :ico_oczko:

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

20 paź 2009, 09:00

Witam dziewczynki z rana,

Musiałam dziś wstać wcześniej bo mają naprawiać nam kuchenkę, a zapowiedzieli się ok 9. Ciekawe co ja będę cały dzień robić :-) zawsze jak spałam dłużej to mi czas szbciej leciał do 18 zamin mąż wrócił.

lilo, fajnka ta karuzelka, też muszę jakąś kupić, ze zwierzątkami jest super :-)
bardzo ładne zdjęcia, brzuszek fajny a Ty chyba nie bardzo przytyłaś. Co ja bym dała żeby tak na mnie spodnie leżały :ico_olaboga: :ico_oczko:
iw_rybka, cała ta sytuacja Wasza jest pewnie o tyle zła że trwa i trwa...olej ich róbcie tak żeby Wam było wygodnie a jak będą zadręczać sms ami to odpisz, że kolejne będziesz kasować bez czytania więc szkoda jej czasu i kasy. Niepoważna jest, żeby się kłócić i denerwować ciężarną :ico_puknij:
Ja się chwilowo wstrzymalam z zakupami,
to tak jak ja. Dziś będę dzwonić do zusu z pytaniem kiedy mogę się spodziewać kaski :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

20 paź 2009, 09:18

Ciekawe co ja będę cały dzień robić
Najwyżej wieczorkiem się zdrzemniesz, co?
lilo, super karuzelka. Ja na szczęście już mam po Krystku :) Ale z misiami :)

Dzisiaj znowu chce mi się spać chociaż całą noc pospałam bo Krystek ani jednej pobudki nie miał :)
Mam problem bo od wczoraj strasznie bolą mnie piszczele i stopa (górna część). Nie mam pojęcia od czego bo nie chodziłam za dużo ostatnio :ico_olaboga: Boli jak cholera :(

lilo

20 paź 2009, 09:41

Ja na szczęście już mam po Krystku :) Ale z misiami :)
Piotruś miał po dziewczynkach mojej siostry, zwierzątka ale plastikowe. Zresztą też ja ją kupowałam bo starsza Majka to moja chrześnica :ico_oczko: Ale tak ją rozpracował że niestety się nie nadaje, połaman jest przede wszystkim :ico_oczko:
całą noc pospałam bo Krystek ani jednej pobudki nie miał :)
:ico_brawa_01: Ale bólu współczuję, nie wiem co to może być :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

20 paź 2009, 11:13

wczoraj Piotruś przy niej usnął :ico_haha_01: :ico_oczko:
- :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Niepoważna jest, żeby się kłócić i denerwować ciężarną :ico_puknij:
- wiesz,najbardziej wkurza mnie fakt,ze to nie ona pisze,tylko ten jej facet,ktory z nia mieszka od 3 miesiecy :ico_szoking: Co on ma tu do powiedzenia??To nie jego dom :ico_zly: A na sms-y nie odpisujemy,po 2 dalismy sobie spokoj,bo jak to moja maz cytuje slowa z pisma swietego - "nie rzucajcie perel przed wieprze" :-D

Po co sie wysilac,skoro i tak zadepcza :ico_oczko:
Boli jak cholera :(
- hmmm,dziwna sprawa.Ja mam takie bole na zmiane pogody,reumatyczne.

Moja zmoroa ostatnio sa mdlosci i wymioty,od 3 dni mnie mecza.Wczoraj zwymiotowalam sok marchwiwy,taki jednodniowy,swiezutki .

Czuje sie jak na poczatku,wstaje rano i mam mdlosci :ico_placzek:

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

20 paź 2009, 11:19

oejj patrze że każdej coś dokucza :ico_chory:
bolą mnie piszczele i stopa
dziwne, nie mam pojęcia co to, może jak Cię bardzo boli to warto sprawdzić...z ciążą może nie wiele ma wspólnego taki ból ale może lekarz coś zaradzi to po co się męczyć...
zwierzątka ale plastikowe.
kiedyś były właśnie plastikowe też takie kupowałam :-)
"nie rzucajcie perel przed wieprze"
hihi dobre :ico_oczko:
Czuje sie jak na poczatku,wstaje rano i mam mdlosci
u mnie tez wymioty ale to od gardła raczej...strasznie mnie męczy kaszel i katar :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

20 paź 2009, 11:38

Witam :-D
Ja już po lekarzu.Wieści dobre.Szyjka zamknięta i długa.Leki działają.Nic się nie skraca,ale za tydzień mam kontrolne USG samej szyjki,by być w 100% pewnym że jest ok.Leki mam brać dalej,no i leżeć grzecznie również.Macica wielkościowo poprawna,tzn wysokośc na trzy palce powyżej pępka.Serduszko dzidzi ok,tylko maluch się tak wiercił że położna miała problem z namiarem tętna,przez dłużej niż 3-5sekund.
AAAAAA,no i najlepsze.Test glukozowy.Myślałam że będzie gorzej.No smaczne to to nie było,ale na luziku wypiłam jednym duszkiem.jutro wyniki-ciekawe co to bedzie.Słabo mi sie tylko zrobilo że do 10 musiałam być na czczo.Już nadrobiłam dwiema wielkimi bułami.
No i jeszcze muszę się przyznać że od początku ciąży mam 9kg do przodu :ico_wstydzioch:
iw_rybka, cieszę się że u Ciebie się sprawa wyjaśniła.To teraz nie denerwuj się tak,olej wszystko i ciesz się ciążą. :-D
Czuje sie jak na początku,wstaje rano i mam mdlosci :ico_placzek:
Powrót do przeszłości. :ico_szoking: Współczuję.Oby szybko minęło. :ico_sorki:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

20 paź 2009, 12:24

ale to od gardła raczej..
- ja napewno nie od gardla,bo juz jestem po chorobie.Przed chwila znowu zwymiotowalam,a na sama mysl o zrobieniu obiadu i zapachu miesa mnie mdli,fuj :ico_zly:

geheimnis, super wiesci,bardzo sie ciesze :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

lilo

20 paź 2009, 12:28

Moja zmoroa ostatnio sa mdlosci i wymioty,od 3 dni mnie mecza
Współczuję :ico_sorki: Ja już tydzień nie wymiotowałam ale mega mdłości zdarzają się częściej. Ale ogólnie jest duuuuuużo lepiej, tfu, tfu, żeby nie zapeszyć :ico_sorki:
Wieści dobre
Super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
No i jeszcze muszę się przyznać że od początku ciąży mam 9kg do przodu
No to nie jest jakiś rekord :ico_oczko:

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 paź 2009, 13:05

hejka

ja po szkole

piekna, zlota jesien dzisiaj u nas :ico_brawa_01: :ico_sorki: :ico_oczko:
Mam problem bo od wczoraj strasznie bolą mnie piszczele i stopa (górna część).
moze to chwilowe i niedlugo przejdzie :ico_sorki:

mnie coraz czesciej po nocy bola biodra :ico_olaboga:

geheimnis, super ze u lekarza wszystko ok :ico_oczko:
no i pocieszylas mnie z ta glukoza :ico_brawa_01: :ico_oczko:
mam nadzieje ze i u mnie nie bedzie problemu z jej wypiciem :ico_oczko:
No i jeszcze muszę się przyznać że od początku ciąży mam 9kg do przodu
nie jest tak zle, u mnie chyba z 13kg juz :ico_noniewiem:
Ja już tydzień nie wymiotowałam ale mega mdłości zdarzają się częściej
a u mnie chyba zaczyna sie zgaga, coraz czesciej mnie meczy chociaz na razie w miare znosnie :ico_oczko:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”