położna,którą będę miała przy porodzie też bierze 300zł i podobno świetna z niej kobieta Moja siostra dała lekarzoi 1000zł za obecność przy porodzie a wiadomo,że i tak najwięcej robią położne
[ Dodano: 2009-10-20, 10:42 ] eve za skończony 22.tydzień
w koncu jakaś duszyczka do towarzystwa przyszła a ja sie zdrzemnęłam troszkę, bo mnie głowa cosik rozbolała a teraz skoczę p herbatkę z cytrynką ma któraś ochotę?
Witajcie południowo,
ja zalatana jestem ostatnio,gotowanie sprzątanie blabla,lekarz,przychodnia dzieci,cmentarz...i tak w kółko.
u mnie deszcz pada od rana,jest zimno i nieprzyjemnie.
Eve za kolejny skonczony tydzien
ja popijam herbatkę żurawinową
u nas też pada od rana,zimno jest i nic się człowiekowi w taki dzień nie chce trochę słonka by się przydało. Ślęczę nad moją pracą licencjacką,ale jakos mi to pisanie nie idzie,a dziś mam seminarium licencjackie i mam nadziję,że promotorka nie będzie zła,że nie oddałam kolejnego rozdziału.Może jak zobaczy brzuszek to nie będzie tak źle
eve no już nie taka młoda mam 27 lat stara też nie,ale fajnie by było mieć trochę mniej latek chciałam wcześniej pójść na studia,ale nie dało rady.Mam nadzieję,że zrobię w przyszłości magisterkę
kochane, przeprszam ze tak późno ale mi jakies ustrojstwa na brzuch zakładali i musialam yc naczczo;P przez dwie ciąże ne miałam ,,tego" na badanich nigdy ;D JAKIES NOWOCZESNY TEN MÓJ PROFESOR ;DD u mnie ok wrecz bardzo dobrze ;) eve.ok sie obrazila bo nic mi na gadu nie odpisala;P no ale moze jej wybacze;) ej to wychodzi na to ze ja tu jestem najmlodsza taak? i w sumie to chyba mam z was najwiecej dzieci;PP hehe smiesznie to brzmi oki ja spadam kochane bo z rana mam znow miec jakies cos czego nie wymowie papa i dobrej nocki