lidziasc, no wlasnie nie wiem kacha30, zdjecie rozmazane ale na monitorze bylo widac nosek i usteczka to bedzie corka jak nic no albo sliczny chlopczyk haha a to co widac to nie siusiok to pepowinka haha
madzia0609 ja też mam jedne z takim pasem, tamte wybrałam ponieważ chce zwężane nogawki - takie do kozaczków, a nie chce rybaczek. nie wiem jak sie nosi z taką wstawką, ale sądzę po Waszych wypowiedziach, że chyba sa mało praktyczne - dobrze, że zapytałam.
no wlasnie sobie poogladalam na allegro sa super wzorki.
jak bylam w tamtej ciazy to ogladalam na allegro.byla seria takich fajnych z napisem albo stópkami tak ok 10zl a teraz ze stopkami sa za 49 i wiecej
fajnie wygladaja zwlaszcza te eleganckie. no i jak sie cieplo robi to fajnie kryja brzuszek jak sie ma za krotka bluzke
[ Dodano: 2009-10-20, 16:55 ] madzia0609, a ty teraz robilas fotke z podpisu??fajny masz juz brzusio
lidziasc, niee te zdjęcie jest z sierpnia:] mam inne zdjęcia z większym brzuszkiem ale mam głupie miny:P więc ich nie wrzucam:D ja mam sukienkę ze stópkami i 2 bluzeczki :] Jacek mi kupił jak się brzuszkiem w rodzinie chwalił:]
[ Dodano: 2009-10-20, 17:03 ] Alkasbir, noszę pas i nie martwię się że mam za krótka bluzkę, czy że mi nerki wystają zawsze ja mam ciepło i dzidzia też... np teraz na zimę ciężko kupić kurtkę w której przechodzi się całą zimę z brzuszkiem więc zakupiłam już kilka pasów na wypadek gdy będę chodziła z rozpiętą kurtką