- mnie tez biodra bolamnie coraz czesciej po nocy bola biodra

- tak jak u mnie.u mnie chyba z 13kg juz
A obwod brzusia 107

- tfu,tfutfu, tfu, żeby nie zapeszyć

Dzięki dziewczynygeheimnis napisał/a:
Wieści dobre
Super![]()
![]()
No jak dla mnie obecna waga 62kg to rekord życiowy,no i do tego się cieszę bo po ostatnich przeżyciach okazało się że miałam 1kg w plecy.Nadrobiłam troszkę w 11dni.Gdybym policzyła,że w tej ciaży schudłam w sumie 2 kg,ale potem to nadrobiłam to mam 11kg do przodu.geheimnis napisał/a:
No i jeszcze muszę się przyznać że od początku ciąży mam 9kg do przodu
No to nie jest jakiś rekord![]()
Z wypiciem nie było problemu,zwłaszcza że pielęniarka kazała mi to jednym duszkiem wypić.miałam się tym "nie delektować" (-słowa pigułyno i pocieszylas mnie z ta glukoza![]()
mam nadzieje ze i u mnie nie bedzie problemu z jej wypiciem
No to nieźle.A obwod brzusia 107
o to dokładnie tak jak u mnieA obwod brzusia 107
ALE się wściekłam.Ukradli w pracy mojemu mężowi telefon.Miał go tylko 6 miesięcy,taki fajny był Super ma kolegów,nie ma co.Ide se melise walnąć
łoj,to ja faktycznie niewiele przytyłam,ale wszystko idzie w brzuch,a nie w boczki wiec chyba nie mam co narzekać.iw_rybka napisał/a:
A obwod brzusia 107
o to dokładnie tak jak u mnietylko ja mam 15 kg do przodu i ważę już 70!!!!!!!
Telefon zginął z miejsca w którym tylko personel medyczny mógł przebywać,więc to pewne że "kolegów" mój mąż w pracy ma do d..y.Co zrobić.geheimnis napisał/a:
ALE się wściekłam.Ukradli w pracy mojemu mężowi telefon.Miał go tylko 6 miesięcy,taki fajny był Super ma kolegów,nie ma co.Ide se melise walnąć
ludzie się niczego nie wstydzą!! okraść kolegę - super!
Dzięki wielkie.Byle do jutra.geheimnis, dobrze że badania Ci wyszły ok, teraz trzymamy kciuki za glukozę
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość