dobra ja sie zbieram do szkoly
milego popoludnia

Mnie się napina nawet jak siedzę czy leżękiedys szlam 14minut a teraz ide bardzo powoli, chyba z pol godz a i tak brzuch sie napina
tez tyle planuję,albo nawet mniej -po 5 z każdego rodzaju.a za duzo nie bede kupowac, moze z 10 tetrowych i 5 flanelowych...
Ja tetrowych miałam 10 i wystarczyło ale wcale też nie było za dużo. Więc sugerowałabym 10. Podkładałam pod główkę - dziecko ulewa często więc zmieniałam samą pieluszkę a nie poszewki czy kocyk. Przy odbijaniu też kładłam na ramię żeby hafciku mi syn nie zrobiłtez tyle planuję,albo nawet mniej -po 5 z każdego rodzaju.
wynik jest prawidłowy,
żeby się ruszył i zabrał powody do zmartwień. Ja czasem panikuję że mniej się rusza...cieżko mi liczyć te ruchy bo raz jest ich mega dużo a innym razem spokój pół dnia. Koleżanka powiedziała, że jak nosiła Tymka swojego synka w brzuchu to się mało ruszał (albo Ona tak nie czuła, choć szczupła) no a wszystko jest super.Mnie dziś coś brzuch pobolewa i dzidzia się mniej rusza. A ostatnio tak szalała... Najadłam się cukierków bo dziś mamy w pracy imieniny więc może się ruszy leniuszek...
hehe mały śpioch. Mój też troszkę popukał i cicho siedzi.chyba się tylko odwracał na drugi bok
pewnie takwięc może maluszek stwierdził że woli dzień przespać
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot], Google [Bot] i 1 gość