Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

21 paź 2009, 18:23

ja mam dzis jakis taki senny dzien,goraca czekolada dla wszystkich
ja wypiłam kawę inkę, choć miałam ochotę na zwykła.

Mój maluszek dziś też taki śpiący, raczej nie zdarzyło mi się poczuc bólu przy kopniakach (widocznie jest delikatny :-))

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

21 paź 2009, 18:55

anusiek, ja raczej tez rzadko bol odczuwam,aczkolwiek ostatnio zdarzylo sie pare razy takich wlasnie konkretnych,a juz zmora jest czkawka.Kiedys bardzo lubilam to uczucie,ale ona jakos tak dziwnie teraz lezy,ze to uczucie stalo sie dziwne,nie umiem okreslic jakie ,ale nie jest juz tak przyjemne jak wczesniej :ico_wstydzioch:
No i ona ma czkawke srednio co kilka godzin po 10-15 minut :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

21 paź 2009, 19:50

Mój maluszek dziś też taki śpiący, raczej nie zdarzyło mi się poczuc bólu przy kopniakach (widocznie jest delikatny :-) )
To zazdroszczę.Mnie moje bobo wprost uwielbia po pęcherzu kopać,a to przecież boli.
Dziś w ogóle strasznie nisko sie dzidzia ułożyła i bardzo mnie w dole uciska.Jeśli ktoś zna sposób jak zachęcić bobasa,by wspiął się w górę macicy po pępowince to ja chętnie skorzystam. :-D
,a juz zmora jest czkawka.Kiedys bardzo lubilam to uczucie,ale ona jakos tak dziwnie teraz lezy,ze to uczucie stalo sie dziwne,nie umiem okreslic jakie ,ale nie jest juz tak przyjemne jak wczesniej :ico_wstydzioch:
No i ona ma czkawke srednio co kilka godzin po 10-15 minut :ico_olaboga:
No to faktycznie dość często ta czkawka się trafia.U mnie zazwyczaj rano ma czkawkę,około 10min i spokój.2 razy na dzien to max możliwości czkawkowych mojego bobasa i całe szczęście. :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 paź 2009, 20:52

ja jeszcze nigdy nie zauwazylam niczego, co by wskazywalo na czkawke u mojej dzidzi... a kopniaczki u mnie tez nie sa bolesne, czasem zdarzy sie jakis mniej przyjemny, ale o prawdziwym bolu jeszcze mowic nie moge...

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

21 paź 2009, 21:45

Jeśli ktoś zna sposób jak zachęcić bobasa,by wspiął się w górę macicy po pępowince to ja chętnie skorzystam. :-D
- :-D Ja tez poprosze :ico_sorki:
ale o prawdziwym bolu jeszcze mowic nie moge...
- to musisz jeszcze chwilke poczekac :ico_oczko:

Moja czasem na pecherz sie polozy i w momencie musze isc siusiu :-D

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 paź 2009, 09:20

Moja czasem na pecherz sie polozy i w momencie musze isc siusiu
moje dziecko wyspecjalizowalo sie w takim ulozeniu na pecherzu, zebym musiala co 10 min. biegac do toalety... cisnie strasznie, a jak juz dojde do wc, to sie okazuje, ze pecherz jest prawie pusty :ico_sorki:

lilo

22 paź 2009, 10:06

lilo a ty w pracy??
No tak, skończyło mi się zwolnienie i na razie wróciłam.
hehe mały śpioch.
Maluch się wyspał przez cały dzień a jak ja chciałam spać to zaczął wariować :ico_oczko: Dziś od rana też rozrabia więc widać wczoraj się potrzebował wyspać :ico_oczko:
cisnie strasznie, a jak juz dojde do wc, to sie okazuje, ze pecherz jest prawie pusty
Też tak miewam, strasznie to dziwne bo niby się strasznie chce a tu parę kropel leci :ico_oczko:

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

22 paź 2009, 10:21

witam :)

iw_rybka, to nieźle, ja może raz doświadczyłam czkawki, choć pewna nie jestem :ico_wstydzioch: nie mam tyle doświadczenia :-)

wczoraj wybrałam się jednak na imieniny do teściów. Fajnie było :-) rozerwałam się troszkę, pośmiałam :-D
Tescie meblują pokój i złożyli resztę rzeczy jakie miał tam mój mąż do pudełek żeby sprawdził co potrzebne a co do wyrzucenia. No i tak przeglądali aż teść pobiegł gdzieś i mówi jeszcze to i podaje mężowi plik zdjęć. Teściowa Go szturchnęła a mój mąż się roześmiał, podając mi to i mówiąc: masz tobie się napewno spodoba!
patrze a to są jego zdjęcia z byłą hmmmm
wyrwało mi się: zajeb...cie! dziękuję nie chcę oglądać.
w sumie była kupa śmiechu bo teść się zmieszał, dostało mu się od teściowej :ico_haha_01: i się tłumaczył że nie wiedział itp...
aż mi się Go szkoda zrobiło :-)
w końcu powiedziałam mężowi chcesz to weź te zdjęcia a On na to że mu nie potrzebne i żeby je spalili czy podarli :)

potem strzelił mi parę fotek w domku. I oto ja w całej okazałości :)

Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 paź 2009, 10:28

anusiek, sliczna mama to i zdjecia sliczne :-) a jak elegancko wygladasz w tej granatowej bluzaczce... i brzusio cudny po prostu :ico_brawa_01:
ja sama zadbalam o to, zeby maz wywalil zdjecia swojej ex :ico_wstydzioch: z tym, ze to byla dziewczyna z psychicznymi problemami i jeszcze dlugo po ich rozstaniu probowala nam narobic klopotow... na szczescie ten rozdzial skonczony :ico_sorki:
strasznie to dziwne bo niby się strasznie chce a tu parę kropel leci
no wlasnie, leci sie za zlamanie karku do wc, a tam nic :ico_sorki:

[ Dodano: 2009-10-22, 10:31 ]
wlasnie zaczyna sie program "mein baby" o porodach i maluszkach :-D poogladam sobie

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

22 paź 2009, 10:41

anusiek, ślicznie wyglądasz a brzusio już wydaje się okazały :) A zdjęciami byłej się nie przejmuj, ważne że Twój mąż wybrał Ciebie :)
No tak, skończyło mi się zwolnienie i na razie wróciłam.
A nic się nie chwaliłaś, więc teraz jesteśmy już dwie pracujące :)
A ja dzisiaj czuję się lepiej, najważniejsze że nogi przestały mnie boleć. Tak sobie mówiłam że jak dzisiaj mnie jeszcze będzie bolało to idę do lekarza a wczoraj wykupiłam sobie w końcu żelazo i wzięłam wieczorkiem tak sobie leżałam z nogami do góry i w sumie nie wiem co pomogło ale ważne że podziałało :)

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”