Awatar użytkownika
inia1985
Trzy tysiące lat minęło...

21 paź 2009, 19:35

Rozmiar niby 62, ale wygląda na dużo większy :ico_noniewiem:
lepiej za duży niż za mały :ico_oczko: no i fakt, pochwal się zdobyczami

anusiek, z tym parkowaniem, to jak widzę wszędzie wymyślają. U nas zrobili szlaban otwierany na pilot, a pilot mogą dostać tylko zameldowani (a my niestety nie jesteśmy, bo wynajmujemy to mieszkanie)...No i od 2 tyg. stawiamy na płatnym, ale trzeba coś wymyślić, bo zbankrutujemy (za godz. 3 zł - na szczęście dziennie w płatnych godzinach auto stoi max jakieś 5 godz. i parkingowy jest ok, więc płacimy 1,5 za godz.)

Awatar użytkownika
Shiva
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

21 paź 2009, 20:13

To ten kombinezonik Obrazek
Jest naprawdę cieplutki...

Co do reszty to daje linki, bo bez sensu zdjęcia robić, dopóki łóżeczko nie jest złożone :ico_oczko:
http://allegro.pl/item769077752_sliczna ... 0x120.html (nr 5)
http://allegro.pl/item763075803_komplet ... y_raj.html
(bocianki zielone)

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

21 paź 2009, 20:58

inia1985, to poproscie tego,kto wam wynajmuje,zeby zaltwil dla was tego pilota,nie powinno byc problemu :ico_sorki:

Shiva, sliczne zakupki i widze kolorki uniwersalne,wiec druga dzidzia w planach :ico_oczko:

dorotaczekolada
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 paź 2009, 07:36

Shiva, jak dziewczyny pisza lepiej jest za duzy niz za maly :-) zwlaszcza ze dziecko rekordowo szybko rosnie. wiem jak z Matim mialam.teraz dokladnie ta sama pora roku bedzie wiec juz mniej wiecej wiem na co sie szykowac :ico_oczko:
inia1985, to poproscie tego,kto wam wynajmuje,zeby zaltwil dla was tego pilota,nie powinno byc problemu
dokladnie,tez tak mysle :ico_oczko:
wiesz,jeszcze sie tym tak mocno nie interesowalam,bo nie wiem czy dadza mi dalsza umowe,czy nie?
a tobie chodzi o taki wychowawczy z mopsu? ja dostaje tam zwykly zasilek i teraz przepisy sie zmienily wlasnie. nie dosc ze zaswiadczenie ze skarbowki za poprzedni rok to jeszcze z zakladu pracy o dochodach albo z up wlasnie za ostatni mc. ja wlasnie w przyszlym tyg musze pojechac zlozyc wniosek bo strace ogromna kwote 68zl :ico_puknij:
co do przeprowadzki to jestem cala w nerwach i rozsypce :ico_placzek: popakowane mamy tylko ciuchy i to nie wszystkie.maz w pracy wiec musze sie za to zabrac sama. i to tak zeby nie przesadzic :ico_noniewiem: a jeszcze kartony musze zalatwic i popakowac,ksiazki,gary,naczynia i wogole duuuuuzo rzeczy :ico_olaboga: na szczescie moi rodzice dzis zabieraja Mata do siebie to jeden klopot z glowy :ico_sorki:
no i cholernie sie martwie tymi niezaplaconymi rachunkami :ico_wstydzioch: boje sie ze nam awanture wielka zrobia :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: no i czesciowo beda mieli racje...tylko ja juz mam dosyc tych nerwow i stresu :ico_placzek:

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

22 paź 2009, 10:36

Witam kobitki:)
wczoraj wybrałam się jednak na imieniny do teściów. Fajnie było rozerwałam się troszkę, pośmiałam :-)
Tescie meblują pokój i złożyli resztę rzeczy jakie miał tam mój mąż do pudełek żeby sprawdził co potrzebne a co do wyrzucenia. No i tak przeglądali aż teść pobiegł gdzieś i mówi jeszcze to i podaje mężowi plik zdjęć. Teściowa Go szturchnęła a mój mąż się roześmiał, podając mi to i mówiąc: masz tobie się napewno spodoba!
patrze a to są jego zdjęcia z byłą hmmmm
wyrwało mi się: zajeb...cie! dziękuję nie chcę oglądać.
w sumie była kupa śmiechu bo teść się zmieszał, dostało mu się od teściowej i się tłumaczył że nie wiedział itp... :ico_oczko:
aż mi się Go szkoda zrobiło :-)
w końcu powiedziałam mężowi chcesz to weź te zdjęcia a On na to że mu nie potrzebne i żeby je spalili czy podarli :)

potem strzelił mi parę fotek w domku. I oto ja w całej okazałości :)
Obrazek
Obrazek

dorotaczekolada uważaj na siebie podczas tej przeprowadzki, nie dzwigaj i się spróbuj nie denerwować. Może poproś o pomoc rodziców. Dacie radę ale powoli nie możesz sama wszystkiego robić.

Shiva kombinezonik jest śliczny!! :ico_brawa_01: może będzie jednak pasował.
śliczne też są pościele, ehh mi się chyba wszystko podoba dla maluchów!

inia1985 musicie rzeczywiście się upomnieć o pilota - szkoda kasy...ja już mam dość tej Waszawy, korków i parkingów :ico_zly:
marzę o domku w jakiejś wiosce :-) ehh marzenia.

Awatar użytkownika
inia1985

22 paź 2009, 12:39

to poproscie tego,kto wam wynajmuje,zeby zaltwil dla was tego pilota
pierwsze co tak zrobiłam, ale niestety to nie takie proste, bo musiałby osobiście tu przyjechać do spółdzielni i wyrazić pisemną zgodę, a on mieszka gdzieś w małopolskim, w dodatku jest niewidomy. Zawsze jak był jakiś problem, to przysyłał swoją żonkę, ale tutaj musi być osobiście. Także kwas. Ale możliwe, że lada moment się przeprowadzimy :ico_oczko:

dorotaczekolada, nie zazdroszczę tego zamieszania (mnie tez to prawdopodobnie niedługo czeka), no i niezapłaconych rachunków, na pewno się wpienią, ale przecież możecie się jakoś z nimi umówić. No i najważniejsze: postaraj się zachować spokój, wiem, ze łatwo mówić, ale pomyśl o Maleństwie w brzuszku :-)

Shiva, kombinezon śliczny :ico_brawa_01: pościel z resztą też
że mu nie potrzebne i żeby je spalili czy podarli :)
prawidłowa reakcja :-D Fajnie, że miło spędziłaś czas, zawsze to jakaś odmiana :-) super wyglądasz na tych zdjęciach, brzuszek rozkoszny i dużo urósł od ostatniej prezentacji :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Shiva
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

22 paź 2009, 12:46

dorotaczekolada, tylko sie nie przemęczaj przy tym pakowaniu, odpoczywaj dużo :ico_nienie: No i staraj się nie stresować, wszystko się jakoś ułoży :ico_sorki:

anusiek, śliczny brzuszek i śliczna mamusia :ico_brawa_01: Naprawdę już okazały :-D
Ciesze się, ze miło spędziłaś popołudnie u teściów :-) Oprócz tego jednego zgrzytu na pewno wyjście udane :ico_brawa_01:

Ja juz mam dość kataru :ico_zly: Drugi dzień z rzędu krew mi leci z nosa :ico_olaboga: Na szczęście nie jest to nic poważnego :ico_sorki: Chyba jutro odstawie bioparox, reszta może już sama przejdzie :ico_sorki:

iw_rybka, masz racje, druga dzidzia w planie, tylko jeszcze nie wiem kiedy ;-)

Awatar użytkownika
inia1985

22 paź 2009, 13:21

Ja juz mam dość kataru :ico_zly: Drugi dzień z rzędu krew mi leci z nosa :ico_olaboga:
Obrazek

A mi minął 32 tc Obrazek

Awatar użytkownika
Shiva
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

22 paź 2009, 13:24

inia1985, :ico_brawa_01: za 32 tydzień

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

22 paź 2009, 13:45

dorotaczekolada, mi chodz o wychowawczy,ja sa niskie dochody to wlasnie z MOPS-u mozna dostac,no i tak mysle o tym drugim becikowym :ico_oczko:

Pomysl sobie,ze to juz ostatnia awantura bedzie,dasz rade :ico_sorki:

anusiek, sliczny brzusio :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Ale możliwe, że lada moment się przeprowadzimy :ico_oczko:
- eee to luzik :ico_oczko:
iw_rybka, masz racje, druga dzidzia w planie, tylko jeszcze nie wiem kiedy ;-)
- super :-D

Ja dla Andrzejka tez kupilam zielona posciel i ochraniacz i wiekszosc tych pierwszych rzeczy wlasnie uniwersalnych :ico_brawa_01:

A przy tej cukrzycy mozesz rutinoskorbin?Podobno on dobrze dziala na naczynka i duzo witaminy C :ico_sorki:
A mi minął 32 tc
- gratulacje :ico_tort:

Ja mam dzis mezusia w domku,wiec jest fajnie.Robie dzis na obiad lasanie - pierwszy raz w zyciu,ciekawa jestem czy bedzie dobra :ico_olaboga:

wgralam pare fotek :-D

30 tydzien,zdjecie zrobione dzisiaj :-D

Obrazek

moj kochany Andrzejek dzisiaj :-D

Obrazek

I pare dni temu :ico_oczko:

Obrazek

Obrazek

A tu zobaczcie jak spi,jak ja mam mu zabrac pieluszke :ico_olaboga: jak on ja tak kocha :ico_placzek:

Obrazek

Obrazek
Ostatnio zmieniony 22 paź 2009, 17:00 przez iw_rybka, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”