leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 paź 2009, 12:39

Wtedy to dopiero była masakra - próbowała szukać pocieszenia chyba u mojego męża, choć rozwód był z jej winy bo się puściła z kolejnym
:ico_szoking: :ico_puknij: :ico_noniewiem:

To śpij - trzeba słuchać swojego organizmu
no i chyba tak zrobie tylko zupa skonczy sie gotowac :ico_oczko:

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

22 paź 2009, 13:12

Witam :-D
Anusiek,śliczne fotki i cudny,okrągły brzuchalek :ico_brawa_01:
moje dziecko wyspecjalizowalo sie w takim ulozeniu na pecherzu, zebym musiala co 10 min. biegac do toalety... cisnie strasznie, a jak juz dojde do wc, to sie okazuje, ze pecherz jest prawie pusty :ico_sorki:
Skąd ja to znam.Najfajniej jak się w nocy obudze do toalety,na miejscu okazuje się że w pęcherzu było tylko kilka kropel.Wracam do łóżka i nadal czuję ucisk na pęcherz.No rewelka.Ale wolę to niż kopanie.
Teściowa Go szturchnęła a mój mąż się roześmiał, podając mi to i mówiąc: masz tobie się napewno spodoba!
patrze a to są jego zdjęcia z byłą hmmmm
To ja jak pojechałam do rodziców mojego wówczas jeszcze nie męża,na samym poczatku naszego związku,dali mi ALBUM RODZINNY do oglądania a tak fota mojego z jakąś laską w czułym uścisku.Spoko
Zdjęć byłych mojego m w szufladzie mamy mnóstwo,do tego ma ich kilka w liście kontaktów na naszej klasie.
A najśmieszniej bo pierwsza była dziewczyna mojego uczy teraz jego siostrę w szkole.normalnie wymiękłam jak się dowiedziałam że ona waliła teksty do tej siostry w stylu że "niewiele by brakowało a byliby rodziną".Jasne....
:ico_smiechbig:
fajnie mi trochę brakuje spotkań z ludzmi, lunchów wspólnych itp no ale takie życie :-)
A co ja mam powiedzieć.Ostatnim człowiekiem jakiego widziałam w ciągu 2 ostatnich dni był kominiarz na kontroli komina wentylacyjnego wczoraj rano.Mój mąż w pracy (od wczoraj rano),siostra zajęta,rodzice przyjadą raz-dwa razy w tyg a ja leże.Makabra.Coraz więcej ostatnio gadam do dzidzi,bo nie mam się do kogo odezwać.

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

22 paź 2009, 14:16

bo nie mam się do kogo odezwać.
fajnie że gadacie :) ja też czasem, zazwyczaj jak sie długo nie wierci to proszę żeby się obudził :-)
co ja mam powiedzieć.Ostatnim człowiekiem jakiego widziałam w ciągu 2 ostatnich dni był kominiarz
hihi ja też widzę czasem pana listonosza, kuriera i męża ;) choć leżeć nie muszę to ostatnio wszystcy chorują i ja tez więc się nie ruszałam.

hehe widzę że temat rzeka z tymi byłymy...u mnie też były historie jak z telenoweli :ico_olaboga: dziwne że one chcą tych facetów dopiero jak ktoś inny się już pojawi u ich boku. Wtedy robią się atracyjni i pożądani chyba nigdy tego nie pojmę.
Też osbierałam mnóstwo sms ów, maili, tel ale tego się nie da opisać więc sobie daruję :ico_haha_01:

[ Dodano: 2009-10-22, 14:18 ]
leona, może to po prostu taki dzień, pogoda. Poleż, poczytaj spróbuj się zrelaksować :-) oby jutro było lepiej :ico_sorki:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

22 paź 2009, 17:20

lilo - jakas niepowazna ta baba :ico_zly:
no i chyba tak zrobie tylko zupa skonczy sie gotowac :ico_oczko:
- to wyspij sie i poczujesz sie lepiej :ico_sorki:
"niewiele by brakowało a byliby rodziną".Jasne....
- he,he :ico_oczko:
Ostatnim człowiekiem jakiego widziałam w ciągu 2 ostatnich dni był kominiarz na kontroli komina
- lol :-D

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

23 paź 2009, 08:10

Ale tu pusto od wczoraj :)
A mamy już piątek. Bardzo się cieszę bo w weekend mam nadzieję odpocząć hihi.
Miłego dnia kochane

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

23 paź 2009, 09:20

a no pustki, faktycznie. CHyba wszyscy jeszcze śpią? :-)
też się cieszę że już weekend, odwiedzę brata, mamę (ma urodzinki) i może zakupimy w końcu tą szafkę dla maluszka :)

miłego weekendu wszystkim :)

lilo

23 paź 2009, 09:37

CHyba wszyscy jeszcze śpią?
Pracusie jak widać już pracują :ico_oczko: Ale pogoda u nas taka że tylko łóżko i spać :ico_oczko: Pada, jest szaro i ponuro.

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 paź 2009, 09:42

dobry :-)
ale mi sie ciezko wstawalo... teraz wstaje w nocy co 2 godziny i ciezko sie rano wygrzebac z lozka. A od poniedzialku znow szkola i poranne wstawanie :ico_sorki:
Teraz wcinam sniadanko :-D

[ Dodano: 2009-10-23, 11:21 ]
gdzie sie sie wszystkie podzialyscie??? jeszcze nie weekend :ico_sorki:

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

23 paź 2009, 11:59

Witam :-D

Mnie podobnie jak Helen sie bardzo ciężko wstawało i z łóżka zwlokłam się dopiero po 10 :ico_olaboga: No ale szybko sie ubrałam,zjadłam śniadanie,kończy mi się drugie pranie i zaraz zrobię sobie drugie śniadanie bo coś mnie znowu burczeć zaczyna. :ico_wstydzioch:
gdzie sie sie wszystkie podziałyście??? jeszcze nie weekend :ico_sorki:
Coś mi się wydaje że frekwencja może byc dziś dość niska ze względu na pogodę.Ja cosik leniwa dziś jestem.

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 paź 2009, 12:59

hejka

ja dzisiaj jak sie przebudzilam o 5tej to nie moglam zasnac :ico_noniewiem:
a jak zaczelam usypiac to maly zaczal szalec i nici ze spania
wstalam jak mezu pojechal do pracy, zjadlam sniadanie i polozylam sie na godz :ico_oczko:
a pozniej z tesciowa na miasto poszlysmy i teraz wrocilam :ico_oczko:

u nas tez szaro i ponuro :ico_noniewiem:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”