Witajcie
U mnie chyba ok, dzieci troche goraczkuja, ja od wczoraj od 19 mam skurcze ale slabe i nieregularne, nocki wiadomo nieprzespane i przez skurcze i przez dzieci.
Ide doczytac zaleglosci
Narazie przeczytalam o antykoncepcji, wiec nam juz kompletnie 3 dzieci wystarczy i ja nie bede sie niczym faszerowac ani nic se zakladac, poprostu maz chce sie poddac WAZEKTOMII - podwiązanie nasieniowodów- tu to jest bardzo popularne, po co baba ma cale tyle lat cos barc jak instnieja metody dla faceta. My jestesmy na to zdecydowani.
Kala widze tutaj nam sie rozdwaja , ale super
, Kala trzymam kciuki aby szybko poszlo,
[ Dodano: 2009-10-23, 19:12 ]
witam nowa dziewczyne
nerowercia , wlasnie doczytalam ze ty w norwegii ja tez
[ Dodano: 2009-10-23, 19:14 ]
Monika zobacz ja z mezem jakos tak sie pospieszylismy ze ja przed 26 urodzinami 3 dzieci bede miala, ale sie smieje ze tak szybko bo maz mi sie starzeje bo on w styczniu 32 lata skonczy
[ Dodano: 2009-10-23, 19:18 ]
nerowercia, co do lekarzy to na prawde sie az tak nie zamartwiaj jesli by sie cos dzialo na pewno zareaguja, moja siostra miala podniesione cisnienie jakos 3 miesiace przed terminem i skurcze to od razu do szpitala, zastrzyki dotleniajace i lerzala na obserwacji.
Tak samo od 33 tyg ciazy w ogole nie rosla jej macica, to porod jej wywolywali, gdzie praktycznie sie tu o tym wywolywaniu nie slyszy
Ja tu 3 dziecko bede rodzic i jest ok. Dzieci mam zdrowe , i ciaze tez dobrze przechodzilam
[ Dodano: 2009-10-23, 19:20 ]
matikasia, a ty to po lapkach powinnas dostac za te drapanie sie
A probowalas moze pic wapno ?? moze jakos by pomoglo
[ Dodano: 2009-10-23, 19:25 ]
kilolek, a ciebie dalej tak mecza skurcze czy narazie odpuscily???
mikusia, ja sie w ogole nie zdziwie jak ty urodzisz blizniaki z takim brzuszkiem, moze gdzies tam jedno za drugim sie dobrze chowa
, ale na prawde brzusio masz duzy, jeny ci to dopiero ciezko musi byc chodzic czy spac, a w pierwszej ciazy tez taki mialas????
Aha
DZIEWCZYNY !!!!!
Wielkie dzieki za slowa pocieszenia i wsparcie po tym co sie nam przytrafilo z Milanem
[ Dodano: 2009-10-23, 19:29 ]
matikasia, tutaj dzieciaczki nie maja takich kart zdrowia jak w polsce poprostu wszystko jest w komputerze i jak cos ma lekarz rodzinny to te informacje ma szpital, a o kazdym tez incydencie jest informowany lekarz rodzinny, np jak sie bylo na pogotowiu z czyms czy w przychodzni dla dzieci
Kurde a w ogole to ten srodek co Milan dostal nie nalezy do groznich poprostu pomaga przy uspokojeniu sie i zasnieciu .
Na nastepny dzien te same badania miala moja siostra ze swoim synkiem i tez dostal to do picia, ale szpital wydal rozporzadzenie ze teraz pielegniarki maja byc przy tym jak dziecko zasypia i spiace obserwowac, bo wlasnie Milan niezlego stracha im napedzil
[ Dodano: 2009-10-23, 19:32 ]
Ewka, wlasnie przeczytalam o tych twoich skurczach, ja bym juz na twoim miejscu no spy nie brala, daj sie rozkrecic akcji moze dzidzia juz gotowa do wyjscia, bo ty juz mozesz w sumie rodzic
A co do bolu skurczy to te co mialas to chyba bardzo lagodna wersja tych przy porodzie, ale nie da sie nawet tego opisac, na szczescie tych partych nie jest az tyle co wczesniejszych
[ Dodano: 2009-10-23, 19:34 ]
Kala nie wiem czy to przeczytasz czy nie ale pytalas o EEG, wiec jak bylismy z Milanem w przychodni dla dzieci to pediatra wylukala ze Milan mruga oczami i chca wykluczyc padaczke.
OK zmykam narazie bo siostra dzwoni ze ma ciasto i lazanie