- no wlasnie ja licze,ze nam pojdzie latwiej,bo podobno drugi porod lzejszyChoć oczywiście każdy poród jest inny

- no wstyd az,a maly normalnie o 21 w lozeczku i przed 22 juz spalMatko ale śpioszki![]()
![]()
![]()

Ja z checią z herbatką potowarzyszę.Stawiam niedzielna kawkę
No niestety,cóż poradzić.Na szczęście takie sytuacje policyjne zdarzają się dość rzadko.geheimnis, ojej,jak ja kochama ta policyjna biurokracje
Fajnie maszJa mam wyjatkowo meza dzis ,bo ma "wysadke",tzn.on pracuje w wojsku i maja miesieczny limit godzin,ile moga pracowac,nie moga tego przekroczyc,wiec jak wypadnie im akurat sluzba,to dostaja wolne,wiec mam go do wtorku dla siebie![]()
- ja teraz tez siedze sama,moj maz sciagnal bajke "Odlot" i ogladaja z Jedrulka,a ja sobie tu siedzeCały dzień spędziłam sama.
No my planowaliśmy niuńkę jeszcze w zeszłym roku,bo od początku listopada były staranka.Zaszłam niestety dopiero w kwietniu.My wzielismy tez na poczatku roku wrzesien,ale planowalismy juz mala - dlatego tylko dwa tygodnie,teraz maz dogadal z komendantem,ze jak urodze,to idzie na dwa tygodnie wolnego![]()
![]()
- dobrze byloby gdyby mial wolne jak wrocisz ze szpitala z kruszynka,bo wowczas bedziesz potrzebowala pomocy.Moj mezus okazal sie niezastapiony w tamtym okresie,bo nasz Andrzejek jak wiekszosc bobasow mylil dzien z noca,nakarmilam go a on zamiast spac,to chcial sie bawicto wtedy mąż też pourlopuje przynajmniej z tydzień.
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość