Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

24 paź 2009, 19:30

Choć oczywiście każdy poród jest inny
- no wlasnie ja licze,ze nam pojdzie latwiej,bo podobno drugi porod lzejszy :ico_wstydzioch:
Matko ale śpioszki :ico_olaboga: :ico_sorki: :ico_oczko: :ico_brawa_01:
- no wstyd az,a maly normalnie o 21 w lozeczku i przed 22 juz spal :ico_wstydzioch:

lilo

25 paź 2009, 09:08

podobno drugi porod lzejszy
Ja już na to nie liczę - o drugiej ciąży też mi mówili że skoro pierwszą przehaftowałam i miałam inne atrakcje to druga ciąża będzie przyjemniejsza - no i lipa :ico_oczko:

Witam w niedzielę, widzę że pustki weekendowe trwają :ico_oczko:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

25 paź 2009, 10:40

Stawiam niedzielna kawke :ico_kawa:

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

25 paź 2009, 11:55

Witam :-D
Stawiam niedzielna kawkę :ico_kawa:
Ja z checią z herbatką potowarzyszę.
Matko jakie nudy :ico_olaboga: Wczoraj mój mąż miał wolne,ale co z tego jak cały dzien spędził na zakupach (ja zostałam w domciu w łóżeczku),w Orange no i na policji zgłosić kradzież telefonu.Prawie 3,5 godz tam siedział bo policjant wpisywał całe zeznanie na komputerze jednym palcem,wiec trochę mu to zajęło.Potem okazało się że drukarkę mają jakąś przedpotopową i drukowała 8 stron przez ponad 30min.Do tego była taka głośna że policjant z moim mężem resztę rozmowy prowadzili krzycząc do siebie.Masakra.
Do tego policjant chciał wmówić mojemu mężowi ze on komórkę zgubił a nie mu ukradli.Miałby mniej pisania wtedy. :ico_zly: Problem w tym że mój mąż wie gdzie ją położył,a że do zakładu radiologii do tamtego miejsca obcy wstępu nie mają tylko pracownicy i uczniowie to wiadomo że to był ktoś z nich.

Teraz leżę i czas upływa mi na nicnierobieniu.Mąż ma znów dyżur w szpitalu.Znów siedzę sama.Tylko dzidzia mi czas "umila" swoimi kopniakami.Kot mnie olał i cały czas śpi :ico_placzek:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

25 paź 2009, 16:28

geheimnis, ojej,jak ja kochama ta policyjna biurokracje :ico_zly:

Ja mam wyjatkowo meza dzis ,bo ma "wysadke",tzn.on pracuje w wojsku i maja miesieczny limit godzin,ile moga pracowac,nie moga tego przekroczyc,wiec jak wypadnie im akurat sluzba,to dostaja wolne,wiec mam go do wtorku dla siebie :-D :-D

Obejrzelismy sobie "Surogatych" a teraz obiadek :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

25 paź 2009, 19:15

geheimnis, ojej,jak ja kochama ta policyjna biurokracje :ico_zly:
No niestety,cóż poradzić.Na szczęście takie sytuacje policyjne zdarzają się dość rzadko.

A ja leżę z potwornym bólem głowy.nie wiem od czego to sie zaczęło.Może coś z ciśnieniem się pozmieniało :ico_noniewiem:
Miałam nadzieję ze rodzice mnie odwiedzą,ale niestety.Cały dzień spędziłam sama. :(
Ja mam wyjatkowo meza dzis ,bo ma "wysadke",tzn.on pracuje w wojsku i maja miesieczny limit godzin,ile moga pracowac,nie moga tego przekroczyc,wiec jak wypadnie im akurat sluzba,to dostaja wolne,wiec mam go do wtorku dla siebie :-D :-D
Fajnie masz :ico_brawa_01: Ja męża będę miała na dłuzej dla siebie w drugiej połowie grudnia dopiero,bo ma urlop.Ustalał go na początku roku jak jeszcze w ciąży nie byłam bo miał nadzieję na zimowy wypad w góry a tu lipa.Żonka będzie leżeć z wielkim brzuchalem. :-D

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

25 paź 2009, 19:35

Cały dzień spędziłam sama. :(
- ja teraz tez siedze sama,moj maz sciagnal bajke "Odlot" i ogladaja z Jedrulka,a ja sobie tu siedze :ico_oczko:

My wzielismy tez na poczatku roku wrzesien,ale planowalismy juz mala - dlatego tylko dwa tygodnie,teraz maz dogadal z komendantem,ze jak urodze,to idzie na dwa tygodnie wolnego :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

25 paź 2009, 20:40

My wzielismy tez na poczatku roku wrzesien,ale planowalismy juz mala - dlatego tylko dwa tygodnie,teraz maz dogadal z komendantem,ze jak urodze,to idzie na dwa tygodnie wolnego :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
No my planowaliśmy niuńkę jeszcze w zeszłym roku,bo od początku listopada były staranka.Zaszłam niestety dopiero w kwietniu.
W ogóle w tym roku jakoś urlop męża beznadziejnie minął -czerwiec-byłam w szpitalu, we wrześniu-po prostu przesiedzieliśmy go w domu bo bałam się gdzieś jechać no i trafnie bo 2 tyg póżniej trafiłam znów do szpitala, no i teraz będzie grudzień.a jak uda mi się dotrzymać w dwupaku do stycznia to wtedy mąż też pourlopuje przynajmniej z tydzień.

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

25 paź 2009, 23:50

to wtedy mąż też pourlopuje przynajmniej z tydzień.
- dobrze byloby gdyby mial wolne jak wrocisz ze szpitala z kruszynka,bo wowczas bedziesz potrzebowala pomocy.Moj mezus okazal sie niezastapiony w tamtym okresie,bo nasz Andrzejek jak wiekszosc bobasow mylil dzien z noca,nakarmilam go a on zamiast spac,to chcial sie bawic :ico_szoking: Czasem bylo tak,ze po kapieli dostal cycusia,spal do polnocy,znowu cycus i nie spal do 2-3 do nastepnego karmienia,maz go wtedy nosil na rekach,dal mi go na jedzonko i dalej z nim chodzil,potem juz zasypial i o 5 znowu sie budzil - dostal jesc i szedl spac :ico_oczko: Ale nie wyobrazam sobie siebie na drugi dzien po takiej nocy,gdybym sama musiala wstawac na 3 karmienia i jeszcze miedzy 2 a 3 cycusiem nie spac 2 godzin :ico_olaboga:

Dzieki Bogu nie trwalo to dlugo i nauczyl sie,ze noc jest od spania.

Pamietam kiedys obudzilam sie w nocy,patrze komputer wlaczony a moj maz spal na podlodze oparty o szafe z dzieckiem na kolanach i ogladali Spidermena :ico_szoking:

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

26 paź 2009, 09:49

Hejka!
Witam się poniedziałkowo. W weekend nawet odpoczęłam bo wczoraj byłam sama cały dzień z Krystkiem i już o 20 poszliśmy spać a w sobotę jeszcze malowaliśmy Krystka pokój, znacz M. malował.
Mam nadzieję że tydzień minie mi dość szybko a nie będzie się dłużył:D
Miłego dnia

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”