no Jaga ze mna też gotuje, kotlety ubija, ziemniaczki po swojemu obiera itd. nawet ma zestaw potraw, które potrafi sama przygotować: mizeria, surówka, uśmiechnięta kanapka przygotowuje jej potrzebne produkty, wracam po 15 minutach i wszystko gotowe teraz to nawet nie muszę całej kuchni po takim "gotowaniu" szorować
ale dzisaj szaruga hej kochane
aaa...właśnie zadzwoniła do mnie moja podwładna z działu jest w ciąży prezes dostanie furii - w ciągu pół roku czwarta babka
no dziewczyny to ja wygrywam na kilogramy bo mam już 15 na plusie a niby sie staram zdrowo odżywiać, nie cierpię tłustego a słodycze od czasu do czasu...no ale cóż - tak bardzo po mnie chyba nie widać no chyba że mi tak wszyscy z grzeczności mówią
ja przytyłam prawie 30 kg...
w ciagu 2 miesiecy zleciało mi 20,po jakims czasie i reszte zgubiłam.Teraz waże tyle co przed zajsciem w ciaze.Dodam,ze to moje 3 dziecko i nie jestem juz taka młoda;)
Także nie martwcie sie....Podejrzewam,ze wieksziosc z Was nawet sie nie spostrzeze a nie bedzie sladu po tych kg.A jeszcze jak bedziecie karmic piersia..(ja karmilam tylko miesiac)to kg beda leciały w dół.
Nie martwcie sie za wczasu...i jezeli macie na cos ochote zjedzcie sobie.W czasie ciązy nam wolno...
Jagna30, no wlasnie to jest fajne,ja z synkiem przytylam 20 kg,z czego 10 w ostattnim trymestrze,po porodzie bylismy z synkiem 5 dni w szpitalu i p wyjsciu juz mialam -15 kg