Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 paź 2009, 10:11

i ja witam sie poniedzialkowo :-) zaraz musze do szkoly uciekac, a nie chce mi sie strasznie :ico_sorki: dobrze, ze chociaz w poniedzialki mam na 10:00 i moge sobie troszke dluzej pospac. Ale i tak wstawalo mi sie ciezko, bo teraz to juz regularnie co 2 godziny wstaje do wc, a dzisiaj w nocy to bylo chyba z 5 razy :ico_olaboga:
zycze wszystkim milego dzionka :-D

lilo

26 paź 2009, 10:18

Patrycja.le, kończysz 30. tydzień zdaje się :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

My wczoraj byliśmy z maluchem w cyrku. Zadowolony ale jakoś mu się trochę nudziło :ico_oczko: W dzisiejszych czasach ciężko dzieci czymś zadziwić chyba. Podobały mu się zwierzątka a jak robili jakieś akrobacje w powietrzu to się pytał "a po co oni tak robią" :ico_oczko:

Też nawet wyspana jestem, mąż coś mniej chrapał w weekend :ico_oczko:
maz go wtedy nosil na rekach,dal mi go na jedzonko i dalej z nim chodzil
A płakał że z nim chodził???? Bo mój też czasem wolał się porozglądać w nocy zamiast spać ale nie nosiłam go, nie zagadywałam, nie reagowałam na zaczepki no i z nudów zasypiał :ico_oczko: Nie chciałam żeby się nauczył że w nocy też może nas wciągnąć w zabawę.

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

26 paź 2009, 10:58

co 2 godziny wstaje do wc, a dzisiaj w nocy to bylo chyba z 5 razy
kurcze ja na szczęście nie muszę tak często wstawać w nocy. Wystarczy raz, ale to pewnie dlatego że Maniek jest inaczej ułożony.
Patrycja.le, kończysz 30. tydzień zdaje się
ano tak a jakoś mi to umknęło :) więc wszystkim stawiam dziś :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: Boże jeszcze tylko 10 tygodni a dopiero co zaczynała się ciąża :ico_olaboga:

lilo

26 paź 2009, 11:31

Leci czas, leci, ja ostatnio mam coraz częściej skurcze, bolesne, więc znaczy, że zbliżamy się pomalutku do godziny ZERO :ico_oczko:

No i dziś z rana znowu haftowałam, a prawie 2 tyg był spokój :ico_olaboga: No ale to i tak już dużo lepiej :ico_oczko: Żeby mi nie było smutno to nudności mam co drugi dzień jeszcze :ico_oczko:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

26 paź 2009, 11:48

Patrycja.le, milego dnia pracusiu :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Helen, milej nauki :ico_oczko:
W dzisiejszych czasach ciężko dzieci czymś zadziwić chyba.
- zgadzam sie,teraz maja tak duzo rozrywek na codzien,ze cyrk to nie taka rozrywka,jak dla nas :ico_olaboga:
A płakał że z nim chodził????
- no wlasnie tak,lozeczko go gryzlo w pupcie :ico_oczko: Oczywiscie nie zagadywal do niego,nie wlaczal swiatla,tylko go nosil,cale szczescie trwalo to kilka nocek i sie nauczyl :ico_oczko:

Patrycja.le, gratulacje za 30tydzien :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

stawiam za 32 tydzien :-D

Obrazek

[ Dodano: 2009-10-26, 10:50 ]
lilo, ja tez juz czesto i coraz dosadniej odczuwam te "cwiczenia" macicy,ale po 5 dniach mdlosci i wymiotow - przeszlo mi :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

26 paź 2009, 12:07

Witam i ja :-D
Ale i tak wstawalo mi sie ciezko, bo teraz to juz regularnie co 2 godziny wstaje do wc, a dzisiaj w nocy to bylo chyba z 5 razy :ico_olaboga:
Ło matko.Ja w nocy wstaje 2-3 razy na szczęście.No chyba że dzidzia się w dole ułoży i naciska na pęcherz to wtedy częsciej.
iw_rybka napisał/a:
maz go wtedy nosil na rekach,dal mi go na jedzonko i dalej z nim chodzil

A płakał że z nim chodził???? Bo mój też czasem wolał się porozglądać w nocy zamiast spać ale nie nosiłam go, nie zagadywałam, nie reagowałam na zaczepki no i z nudów zasypiał :ico_oczko: Nie chciałam żeby się nauczył że w nocy też może nas wciągnąć w zabawę.
No to pięknie.Mam nadzieję ze mój okruszek szybko załapie kiedy się bawić można a kiedy trzeba spać. :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Patrycja.le, gratuluję 30tyg
iw_rybka, gratuluję 32 tyg
No i sama stawiam :ico_tort: za 28 tyg :ico_brawa_01:
Leci czas, leci, ja ostatnio mam coraz częściej skurcze, bolesne, więc znaczy, że zbliżamy się pomalutku do godziny ZERO :ico_oczko:
Mnie te skurcze dobijają normalnie.Biorę prochy,leżę a to i tak nie pomaga bo macica ćwiczy w zaparte. :ico_placzek: A to jest takie nieprzyjemne.Byle jak najszybciej do tego stycznia :ico_sorki:

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

26 paź 2009, 13:12

witam dziewczynki z domu moich rodziców.

Mąż został na parę dni sam :-) ma labę :-) trochę marudził ale ja chciałam jechać bo juz nie wyrabiam sama.
W sobotę bylismy u bratowej i trzymałam jej 3 miesięcznego synka (ale uczucie :ico_olaboga: :ico_brawa_01: )
mój mąż też go trzymał :-)
ano tak a jakoś mi to umknęło :-) więc wszystkim stawiam dziś
gratuluję
stawiam za 32 tydzien
brawa brawa, a ja Ciebie gonię :-)
No i sama stawiam za 28 tyg
ale świętowania:-)
gratuluję! leci nam ten czas:-)

Nie będę tak często zaglądać bo tu mi komp tak chodzi że szlag trafia :-)
ogólnie fajnie mi tu (choc po 17 gorzej bo wiem, że mąż już w domu i że sam jest)

z ciekawości jeszcze napiszę że dziś w nocy obudził mnie ból brzucha -silny i na całym brzuchu nie wiem co to było.
Polezałam troche i przeszło więc zasnęłam. Myślicie że to też ćwiczenia i mógłby to byc jakiś skurcz?

ściskam Was dziewczynki i życzę udanego poniedziałku :-)

lilo

26 paź 2009, 13:19

To ja stawiam za rozpoczęty 29. :ico_tort: Jeszcze leona wpadnie z 30. :ico_tort:

:-D :ico_brawa_01: Dla wszystkich :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

26 paź 2009, 13:29

To ja stawiam za rozpoczęty 29. Jeszcze leona wpadnie z 30.
hihi ojej :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
jak byśmy jadły tak te ciacha i tortu to byśmy sie już turlały :-) hihi

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

26 paź 2009, 16:12

Mam nadzieję ze mój okruszek szybko załapie kiedy się bawić można a kiedy trzeba spać.
- napewno :ico_sorki:
No i sama stawiam :ico_tort: za 28 tyg :ico_brawa_01:
- gratulacje :ico_brawa_01:
a ja Ciebie gonię :-)
- no,juto ci wskoczy i teraz na dniach wejdziemy w 8 okienko :ico_szoking:
To ja stawiam za rozpoczęty 29. :ico_tort: Jeszcze leona wpadnie z 30. :ico_tort:
- to ja juz dzis obiadu nie jem,tyle slodkosci :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”