no i niestety nie udało się tej buźki nagrać na USG,bo Filip zasłonił się rękami i nogami.Akrobata mały

Nic nie mierzyliśmy na tym USG,bo ono było w celu dogrania buzi,którek ostatnio nie chciał pokazać(gratisowe

) Lekarz się uparł,żeby tą buzię mi nagrać i chce jeszcze raz spróbować podczas wizyty 6.11.Wątpię,że się uda,Filip leży główką w dół i albo macha rękami albo do macicy się przytula,no i nie ma zamiaru pokazać buziolka.Niby taki wstydliwy,a przyrodzenie pokazywał chętnie

Łobuziak
[ Dodano: 2009-10-27, 16:46 ]
pouciekały nam mauuśki
gdzie sa wszystkie mamuski przyszle??!! wogule asiaNL tez nas zaniedbuje
[ Dodano: 2009-10-27, 16:46 ]
dalej w szpitalu czy już w domciu jesteś?
właśnie,gdzie jesteś?
[ Dodano: 2009-10-27, 16:47 ]
siedzi.chcialabym już teraz natychmiast,ale musze poczekać
poczekasz,odpoczniesz i będziesz mogła działać

a my będzimy ci wiernie kibicowały
[ Dodano: 2009-10-27, 16:53 ]
nie ukrywam straszennie Wam zazdroszczę.
najważniejsze,że się całkowicie nie załamałaś,bo róznie bywa... To straszne,że zamiast głaskać brzuszek musisz cmentarz odwiedzać

Zapal Jasiowi kiedyś zniczyka od cioci Asi. Moja koleżanka 31.12.2008r.urodziła w zamartwicy,przez cc syna.Zmarł

Był zdrowiutki,llekarze za długo czekali.Teraz się sądzi i oby wygrała,bo ich wina jest ewidentna.Teraz starają się o kolejne dziecko,ale jakoś nie wychodzi im.Widząc ją nigdy bym nie powiedziała,że taka tragedia ją spotkała.Pisze bloga i tylko satmtąd wiem co naprawdę myśli i jak się czuje.Chociaż już jest lepiej bo zaczęła o synku mówić i otej strasznej tragedii.