Awatar użytkownika
Shiva
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

26 paź 2009, 11:56

iw_rybka, jak zwykle nas rozpieszczasz tymi słodkościami :-D wielkie brawa za skończony kolejny tydz. :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
No i mam nadzieję, że macica rzeczywiście tylko sobie trenuje :ico_sorki: :ico_sorki:

inia1985 , śliczne ubranka - gratuluję pierwszych zakupów :-D

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

26 paź 2009, 13:35

witam z domku moich rodziców.

Męża zostawiłam samego :-) do środy tu posiedzę. Pełen dom ludzi, zupełnie tu inaczej niz u nas :-)
Nie wiem czy w grudniu bedę tak mogla jeździć - do Warszawy jednak 100 km i boje się że sie może wcześniej zacząć i co wtedy :ico_olaboga:

inia ślicznie wyglądasz!! i masz śliczną figurę :-D

W sobotę bylismy u bratowej i trzymałam jej 3 miesięcznego synka (ale uczucie :ico_brawa_01: )
mój mąż też go trzymał :-) fajny widok dla mnie, choć widać że się trochę stresował.

z ciekawości jeszcze napiszę że dziś w nocy obudził mnie ból brzucha -silny i na całym brzuchu nie wiem co to było.
Polezałam troche i przeszło więc zasnęłam. Myślicie że to też ćwiczenia i mógłby to byc jakiś skurcz?

Nie będę tak często zaglądać bo tu mi komp tak chodzi że szlag trafia
ogólnie fajnie mi tu (choc po 17 gorzej bo wiem, że mąż już w domu i że sam jest)

iw_rybka, jeszcze raz brawa za kolejny tydzień :ico_brawa_01:

ściskam Was dziewczynki i życzę udanego poniedziałku

Awatar użytkownika
inia1985
Trzy tysiące lat minęło...

26 paź 2009, 14:40

Dzięki dziewczyny za miłe słowa :-) Niestety przytyło mi się i to mocno, nawet zaczęły mi się pojawiać rozstępy (przed chwilką zauważyłam). Na razie niewielkie na biodrach i w okolicach blizny po wyrostku, ale to jeszcze prawie 2 miesiące, więc pewnie na tym się nie skończy :ico_placzek:

iw_rybka, :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za kolejny tydzień :-) czas leci. No i to pyszne ciacho...mniam
mój mąż też go trzymał :-) fajny widok dla mnie, choć widać że się trochę stresował
u nas będzie odwrotnie, to ja będę się stresować :ico_oczko:

A co do tych bóli i skurczy, to się nie martwcie, póki nie są regularne, to żaden powód do niepokoju. Będzie dobrze, niech sobie nasze brzuchole ćwiczą :ico_oczko:

A ja czekam na męża z obiadem, choć już najchętniej bym zjadła, bo mamy pyszne pierogi :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

26 paź 2009, 16:09

No i mam nadzieję, że macica rzeczywiście tylko sobie trenuje :ico_sorki: :ico_sorki:
- ja tez,tak sobie mowie,zeby nie panikowac :ico_wstydzioch:
fajny widok dla mnie, choć widać że się trochę stresował.
- ze swoja dzidzia jest inaczej,chociaz na poczatku pewnie tez bedzie sie troszke obawial :ico_oczko:
Myślicie że to też ćwiczenia i mógłby to byc jakiś skurcz?
- tak :ico_brawa_01:
sobie nasze brzuchole ćwiczą :ico_oczko:
- dokladnie :ico_sorki:

anetka607

26 paź 2009, 19:50

inia1985, ciuszki cudo :ico_brawa_01:

ja mam bule jak wy ale dziwne bo tylko dół brzucha, a skurcz by łapał całą macice :ico_noniewiem:

my na cmentarz chodzimy zawsze wieczorami jak juz mało ludzi, parking wolny no i wszystko tak pieknie wyglada po ciemku, no i syn ma radoche patrzec na swiatelka
w czwartek mam wizyte kontrolna po antybiotyku, zobaczymy czy wszystko ok
ale pogoda na mnie zle wplywa jakas taka dzisiaj ospana i zmeczona jestem a nic praktycznie nie robilam, za to odchorowuje weekend :ico_zly: za dużo chodziłam i kręgosłup mnie strasznie boli

[ Dodano: 2009-10-26, 18:52 ]
o troche martwia mnie ruchy dziecka, znaczy to ze tak bardzo wypina nogi, niekiedy taka jakby pileczka wystawala, nie mialam tak z poprzednia ciaza i nie wiem czy to normalne, czy wy tez tak macie??

Awatar użytkownika
Pruedence
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

26 paź 2009, 20:25

inia- wyyglądasz super na fotkach:) a ciuszki przesłodkie

anusiek- to korzystaj ile możesz z odwiedzinek bo potem nie wiadomo kiedy się gdzieś wybierzesz.

rybka- gratulacje z okazji 32 tygodnia.

U mnie troszkę lepiej z brzuszkiem, ale dzisiaj padam na przysłowiowy pyszczek bo do 15.30 po mieście latałam od rana, załatwiałam rzeczy do pracy i się troszkę zadyszałam. No ale załatwiłam to co miałam więc choć tyle.

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

26 paź 2009, 21:21

czy wy tez tak macie??
- macie,a w poprzedniej az tak tegonie widzialam,wogole ta dzidzia jest inna :ico_olaboga:

Pruedence, ja od wczoraj jestem padajaca na twarz :ico_olaboga:

a ja sie cosik pospieszylam,mialo byc za skonczony 31 tydzien,32 sie rozpoczyna :ico_wstydzioch:

Obrazek

Awatar użytkownika
Shiva
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 paź 2009, 10:09

iw_rybka, :ico_brawa_01: brzusio super :-)

Pruedence, dobrze, że z brzusiem lepiej - tylko pamiętaj - trzeba się trochę oszczędzać :ico_sorki:

anetka607, moja córcia uwielbia wypychać nóżki w różnych dziwnych miejscach ;-) Najchętniej bokiem, lub tuż pod żebrami :ico_olaboga: Wtedy taka mała piłeczka pod skórą się wynurza :ico_brawa_01:
No i czekamy na wieści po wizycie :ico_sorki:

inia1985, co do rozstępów - u mnie też się pojawiły, tuż pod pośladkami :ico_wstydzioch: Na szczęście na brzuchu jeszcze nie ma, choć ostatnio czuję mocniejsze swędzenie :ico_noniewiem:

U nas w sumie ok. Co prawda od wczoraj bolą mnie strasznie plecy i kręgosłup, a dziś doszło rwanie w nodze na zmianę pogody, ale ogólnie do przeżycia :-) Dziś dalszy ciąg walki z szafą - mam nadzieję że wkrótce się to skończy :ico_sorki: Bo ja znowu niewyspana :ico_spanko:

anetka607

27 paź 2009, 10:21

Dziś dalszy ciąg walki z szafą - mam nadzieję że wkrótce się to skończy :ico_sorki: Bo ja znowu niewyspana :ico_spanko:
a co oni ci tak dlugo ja skaldaja

przypomnialo mi sie ze badanie moczu mam na czwartek zrobic, maz kupil pojemnik i sie smieje jak ja w niego trafie :-D ja tez sie zastanawiam

dorotaczekolada
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 paź 2009, 12:09

o rety ale zescie sie rozpisaly :ico_olaboga:
my na nowym mieszkanku ale jeszcze nie mamy tam neta wiec przy okazji wizyty u rodzicow wpadam zeby zawiadomic ze zyje :ico_oczko:
jak na razie to nawet w polowie nie jestesmy rozpakowani. maz do pracy chodzi a mi zkazal coskolwiek ruszac :ico_wstydzioch: przez te moje zawroty i ostatnio czeste krwawienia z nosa :ico_chory: synek poki co siedzi u dxziadkow i bardzo z tego szczesliwy :ico_haha_01:
dzis na 18 mam usg a jutro na 8 rano wizyte u ginki. zobaczymy,moze dzidzia w koncu plec ujawni :ico_oczko:
dziewczyny jak u was jest z ochota na sex? bo u mnie bywa roznie... a maz ma duuuuze potrzeby :ico_oczko: no i czasem sa o to spory :ico_zly: no ale czasme..mhmmmmm :ico_oczko: hihi :ico_haha_01: szalejemy poki mozemy bo po porodzie bedzie wymuszona przerwa ze wzgledu na bol i zmeczenie :ico_placzek:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”