Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

27 paź 2009, 14:17

i jaki duży i okrąglutki
- no wlasnie,jem duzo mniej niz w pierwzej ciazy,a brzuszek taki sam,bedzie miala ze 4 kg Zuzia na bank :ico_wstydzioch:
już tak nie wiele zostało do końca
- wkurzam sie,bo ja jestem raczej taki enegiczny czlowiek,a teraz zero sily :ico_zly:

No ale dam rade :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
bo już z moich biustonoszy "wyrosłam"
- hi,hi.Ja moje tez juz dawno pochowalam i wycagnelam te zakupione na ciaze z Andrzejkiem :ico_oczko:

Koniecznie daj znac co ci powie jutro lekarz :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
A bierzesz jakiś magnes dodatkowo???
- chyba znowu zaczne i zelazo :ico_sorki:
jakaś bezzapachowa ta moja siara czy co????
- hi,hi,moze :ico_oczko: Ja w dzien tez nie czuje,nawet stanik wachalam i nic :ico_wstydzioch: Za to po nocy :ico_szoking:
no i wybuchnęliśmy oboje śmiechem bo wiadomo że to dopiero sajgon będzie :ico_oczko:
- heh,dokladnie.Ja tez mam czasem watpliwosci,z jednej strony juz chce,a z drugiej te dodatkowe obowiazki :ico_wstydzioch:

U nas pada :ico_zly:

lilo

27 paź 2009, 14:53

Mi się zaczyna apetyt poprawiać - dużo więcej jem niż przez pierwsze dwa trymestry. No widać dzidzia musi ciałka nabrać :ico_oczko: Ale wolałabym, żeby nie ważyła więcej niż 3,5 kg.
a z drugiej te dodatkowe obowiazki
Też czasem mnie to przeraża. Zwłaszcza noce i ranki - maluszka nakarmić, przebrać itd., Piotrusia do przedszkola, ogarnąć dom, nie wiem jak to wszystko się pozgrywa...
Ale jakoś się wszystko ułoży - nie my pierwsze i nie ostatnie :ico_oczko: A jak babki mają po 4-5 dzieci??? :ico_olaboga: :ico_sorki: Podziwiam :ico_sorki:
Dużo zależy jakie maluszki będą - czy w miarę spokojne czy bardziej wymagające :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 paź 2009, 16:26

witajcie :-)
ja dzisiejszej nocy znow rowno 5 razy wstawalam do wc :ico_sorki: a szosty raz to juz byla pobudka.
dzien w szkole na szczescie szybko zlecial, dzisiaj bylo raczej na luzie :-)
a teraz chcialam jeszcze cos przekasic i troche posprzatac - kuchnie mam na przyklad zysypana platkami sniadaniowymi, bo mi opakowanie peklo :ico_zly:
o 16:30 ma przyjechac polozna, ale bedziemy tylko papiery do szpitala wypelniac, bo musze sie tam stawic do 36. tygodnia. Do wizyty u ginki zostal mi rowny tydzien...

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

27 paź 2009, 19:16

Ale wolałabym, żeby nie ważyła więcej niż 3,5 kg.
- ja tez :ico_wstydzioch:

Tyle,ze u mnie dla odmiany brak apetytu :ico_olaboga:
A jak babki mają po 4-5 dzieci???
- heh,no wlasnie.U mnie o tyle dobre,ze synek jest malo absorbujacy,tzn przychodzi do nas do lozka rano,wlacza bajeczke,zyczy sobie piciu i sniadanko i tak 1 godzinek polezy,a do przedszkola dopiero od wrzesnia pojdzie :ico_oczko:

Helen, to czekamy na ta sadna wizyte,moze sie dowiemy,kto u Ciebie mieszka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2009-10-27, 18:46 ]
dziewczyny zaczelam dzis 8 miesiac ciazy :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Obrazek

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 paź 2009, 20:37

iw_rybka, jeju, ale wyzerka :ico_szoking: ustawiam sie w kolejce po talerzyk :ico_oczko:
i oczywiscie gratuluje 8. miesiaca :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
moze sie dowiemy,kto u Ciebie mieszka
na nic sie tym razem nie nastawiam, bo w miedzyczasie wiem, jakie moje dziecko jest charakterne :ico_haha_01:
wolałabym, żeby nie ważyła więcej niż 3,5 kg.
ja tez poprosze tak do 3500g :ico_oczko: niech lepiej nie idzie w slady mamy...

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

27 paź 2009, 22:21

ustawiam sie w kolejce po talerzyk :ico_oczko:
- zapraszam :ico_oczko:
jakie moje dziecko jest charakterne :ico_haha_01:
- hi,hi :ico_brawa_01:

lilo

28 paź 2009, 12:57

Coś się styczniówki obijają ostatnio :ico_nienie:

Meldować się w środę :ico_oczko:

iw_rybka, gratulacje :ico_brawa_01: Matko ale to już blisko :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

28 paź 2009, 13:51

Dzień dobry
Ja dzisiaj w takim sobie humorze, ale pogoda u nas fajna ale mam nadzieje ze bedzie z humorkiem lepiej :)

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

28 paź 2009, 14:01

lilo, no,za miesiac moglabym juz teoretycznie rodzic i byloby git :ico_szoking:

Moj maz narawaniec kazal mi juz w listopadzie torbe spakowac i pyta czy rozlozymy lozeczko :ico_puknij: Kochany narwaniec z niego :ico_oczko:

U mnie dzis lepiej,tzn taka zywsza jestem,nocka spokojna.Wzielam wczoraj witaminy i magnez dodatkowo,wiec moze to jest przyczyna :ico_olaboga:

lilo

28 paź 2009, 14:23

Wzielam wczoraj witaminy i magnez dodatkowo,wiec moze to jest przyczyna
A mówiłam??? :ico_oczko: Zwłaszcza teraz pod koniec dziecko z nas wysysa witaminki i trzeba się wspomagać :ico_sorki:

Właśnie sobie uświadomiłam że dziś nie wzięłam a zazwyczaj biorę po śniadaniu - zaraz naprawię błąd :ico_oczko:
Ja dzisiaj w takim sobie humorze
No ja coś też - jakaś rozdrażniona jestem :ico_noniewiem:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”