Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

28 paź 2009, 15:12

A mówiłam??? :ico_oczko:
- dlatego postanowilam wziasc :ico_oczko: Dziekuje :ico_sorki:

A dzisiaj nasz Anusiek zaczela 8 miesiac,bo ona dzien po mnie :-D

Z tej okazji salatka owocowa dla wszystkich :-D Bomba witaminowa :ico_brawa_01:

Obrazek

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

28 paź 2009, 15:27

Witam
Gratulację dla Rybki i Anusiątka za 8 miesiąc :ico_brawa_01:
ja tez poprosze tak do 3500g :ico_oczko: niech lepiej nie idzie w slady mamy...
no ja bym wolała żeby moja mała nie szła w moje ślady bo ja ważyłam 4kg :ico_olaboga: Prędzej mnie rozerwie niż urodzę takiego klocka.
Na razie jednak się skupiam by dotrwać do 9 miesiąca :ico_sorki:

Byłam dziś na USG szyjki.Zamknięta ale dość krótka jak na możliwości kobiet.Ale ginka stwierdziła że chyba taka już moja uroda,bo jestem drobną babką to szyjkę też mam dość krótką.(28-30mm-czyli tak jak miesiąc temu w szpitalu) Na razie zagrożenia dla dzidzi nie ma.Szyjka walczy dzielnie :-D Do bariery bezpieczeństwa zostały mi magiczne 3mm :ico_szoking: Mam dalej prowadzić bardzo oszczędny tryb życia,dużo leżeć i mało robić.Dostałam za to pozwolenie na krótkie i wolne spacery od czasu do czasu.To się fajnie składa,bo w listopadzie planuję 1 wypad do sklepu po część rzeczy dla dzidzi i krótkie spotkanie u znajomych.
Kontrola USG szyjki za miesiąc już razem z USG malucha :ico_brawa_01:

lilo

28 paź 2009, 15:54

geheimnis, super że wszystko OK :ico_brawa_01: Dzielna szyjka :ico_oczko: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 paź 2009, 15:56

iw_rybka, ale salatka pycha, zjadlabym sobie takiej w realu, ale trzeba by sie wybrac na zakupy...
:ico_brawa_01: dla Anusi za 8. miesiac :ico_brawa_01: pedzicie dziewczyny :ico_sorki:

a ja stawiam :ico_tort: za skonczony 29 tc. :-D

[ Dodano: 2009-10-28, 14:57 ]
Dzielna szyjka
tak tak, trzymam kciuki, zeby dalej tak dzielnie sie trzymala :ico_sorki:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

28 paź 2009, 17:05

geheimnis, to dobre wiesci :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Moja szyjka ostatnio miala 15 mm,a ja bnajmniej nie leze 24 na dobre,bedzie dobrze :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
za skonczony 29 tc. :-D
- gratulacje,czas pedzi jak szalony :ico_szoking:

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

28 paź 2009, 18:28

geheimnis, super że wszystko OK :ico_brawa_01: Dzielna szyjka :ico_oczko: :ico_brawa_01:
Dzielna,oby taka pozostała jeszcze te kilka tygodni. :ico_sorki:
a ja stawiam :ico_tort: za skonczony 29 tc. :-D
Gratuluję :ico_brawa_01:
Moja szyjka ostatnio miala 15 mm,a ja bnajmniej nie leze 24 na dobre,bedzie dobrze :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
no ja się staram leżeć jak najczęściej,no bo w sumie i tak nie mam nic do roboty.Ty nie masz pewnie za bardzo jak nawet leżeć,bo synek wymaga opieki i Twojego zainteresowania.ja póki co mogę sie obijać.ALE teraz jak nas znajomi zaproszą do siebie,albo będzie ładna pogoda (jakimś cudem) to na pewno z domu wyjdę.Ginka powiedziała że póki co nie mam powodu do zmartwień :ico_brawa_01: Także byleby tak dalej. :ico_sorki:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

28 paź 2009, 18:32

Także byleby tak dalej. :ico_sorki:
- tak jest :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

A ja faktycznie z moim smykiem kochanym nie poleze,wole na fotelu posiedziec,bo on zaraz do lozka mi znowi misie,autka itp

Niby sam sie soba zajmuje ale piciu trzeba zrobic,sniadanko zrobic,deserek podac np jabluszko obrac,potem posprzatac,a to siusiu trzeba isc z nim zrobic,a to obiadek i ciagle cos :ico_wstydzioch:

[ Dodano: 2009-10-28, 17:40 ]
A ja dzis natrafilam na to i nie moglam opanowac smiechu :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig:

Obrazek

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

28 paź 2009, 18:47

Niby sam sie soba zajmuje ale piciu trzeba zrobic,sniadanko zrobic,deserek podac np jabluszko obrac,potem posprzatac,a to siusiu trzeba isc z nim zrobic,a to obiadek i ciagle cos :ico_wstydzioch:
No jak to z dzieckiem :-D Ale przynajmniej się nie nudzisz i czas Ci szybciej płynie :-)
A dla mnie póki co jedyną rozrywka są posiłki,pójście do WC,głaskanie i karmienie kota,no i TV i komp.Fascynujące,nie ma co :ico_puknij:

Dzisiaj się dowiedziałam całkiem przez przypadek podczas USG,że moja dzidzia ma główkę u dołu.(ale reszty dzidziolka nie widziałam,bo ginka tylko szyjkę oglądała)No i faktycznie nóżki czuję raczej u góry,albo tak z boku.Ale myślę że to tak tylko dzisiaj było,bo wczoraj czułam zdecydowane kopy w dole.Także dzidzia buszuje niesamowicie.

[ Dodano: 2009-10-28, 17:49 ]
A ja dzis natrafilam na to i nie moglam opanowac smiechu :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig:
:ico_smiechbig: Ale super fota.niezła ta kąpiel kurczątek :ico_brawa_01: Prawie jak w jacuzzi :ico_oczko:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

28 paź 2009, 19:14

Fascynujące,
- :-D
Prawie jak w jacuzzi :ico_oczko:
- no wlasnie dlatego mnie to tak rozbawilo,siedza wyluzowane jeszcze tylko fajke pod skrzydelko i lampke szampana pod drugie skrzydelko :ico_smiechbig: :ico_smiechbig:

A dzidzia faktycznie szaleje,takie fikolki jeszcze fika :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

29 paź 2009, 10:05

hello,
Ja dzisiaj w lepszym humorze, chociaż tak sobie wyspana bo Krystek w nocy płakał nie wiadomo czemu.
Ja tutaj zaglądam raczej codziennie ale nie zawsze mam wenę do pisania :) Wczoraj w końcu ustawialiśmy meble u Krystka w pokoju (trochę inaczej niż dotychczas) i teraz bardziej mi się pokoik podoba. A z Krystka się pośmiałam bo wchodzi wczoraj do pokoju swojego i się rozgląda i mówi "łał" i zaczął bić brawo. Amigowiec mały :D Bardzo się ucieszyłam że mu się pokoik spodobał.
A teraz pokażę się Wam to z ostatnich dni :) Remoncik pokażę Wam mam nadzieję po weekendzie jak będę miała możliwość zrobienia zdjęć w ciągu dnia.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”