Awatar użytkownika
sarenka
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

28 paź 2009, 19:24

Obrazek

[ Dodano: 2009-10-28, 18:26 ]
marta- ja nie daje owockow ze skora bo boje sie ze mu na zoladku ustanie.
Super ze sie dobrze czujesz,oby tak przez dalsze 7 miesiecy:-)

adia -udalo mi sie wrzucic aktualne fotki Eryczka.

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

28 paź 2009, 19:37

adia -udalo mi sie wrzucic aktualne fotki Eryczka.
jaki on juz duży super chlopczyk :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 paź 2009, 20:13

sarenka, ale slodas z niego !!!Oczka piekne :)
a chodzi juz???
ile ma zeboli ???
ja dalam dzis Igolinie cala gruche i wrabala ze skorka :-) jak narazie nic jej nie jest :ico_sorki: dlatyego jej daje bo czytalam ze w skorce najwiecej witamin niby jest :ico_noniewiem:
Agusia a Ty juz w nowym domku ????

objadlam sie kasza z sosem grzybowym i teraz mi sie nic nie chce :ico_noniewiem: a mam jeszcze pranie do poskladania i ulozenia :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2009-10-28, 19:14 ]
a ciaza trwa 40 tygodni :ico_olaboga:
o matko co mi sie ubzduralo ze 36 :ico_haha_01: :ico_puknij:

Awatar użytkownika
sarenka
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

28 paź 2009, 20:54

JAk narazie widze 7zebow,ale wlasnie jest na etapie zgryzania,slina wisi po kolana,wiec pewnie nastepne sie szykuja ale nie da sprawdzic :ico_zly:
Sam sie nie odwazyl zrobic kroczka,ale przy czyms to biega jak szaleniec.Ale nei zmuszam,bo sam musi sie czuc pewnie.Nie ma nic na sile.OScarek zaczal chodzic w 14miesiacu wiec mysle ze i ERyczek tez tak zacznie.
Szybko ci zleci ta ciaza bo przy jednym dzeicku czas zaiwania jak szalony:-)Oby samopoczucie bylo do konca takie jak teraz.

Dziekuje za mile komentarze. :-)

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 paź 2009, 21:18

sarenka, no pewnie zmuszanie do chodzenia to chyba najwieksza glupota :ico_nienie:
no a czas mam nadzieje ze mi szybko zleci bo pierwsza ciaza tak sie wlekla... :ico_olaboga:
samopoczucie pewnie bedzie gorsze w 8-9 miesiecu kiedy brzuch juz bedzie wielki :ico_ciezarowka:

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

28 paź 2009, 21:27

mmarta81, pochwaliłaś się ciążą w Polsce :-D

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 paź 2009, 22:09

adia26, powiedzialam w oststni dzien :-D

Awatar użytkownika
sarenka
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

28 paź 2009, 23:09

Marta--Ja miedzy OScarkiem a Eryczkiem tez mialam tylko jeden raz @ a potem juz brzuszek rosl:-)))) :-)

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

28 paź 2009, 23:46

adia26, powiedzialam w oststni dzien :-D
Jak reakcja :-D

Awatar użytkownika
dana
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

29 paź 2009, 10:10

Witam !!!

Dziewczynki gotuje sie we mnie :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: moja Ada ma taki stosunek olewawczy do szkoly ze chyba ja rozniose wydawalo mi sie ze jest taka duza i rozsadna ze nie musze jej kontrolowac ze nie bede jej wzodem na nonono ale zawiodla mnie na calej lini :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: 2 miechy szkoly a ona ma tyle pal z prac domowych ze jak to zobaczylam to mysalam ze wszyskie wlosy mi wypadna Ciagle z nia rozmawialm i prosilam zeby nie zapominala ze to 6 klasa i ze czeka ja duzo nauki wiecej niz ubiegle lata a ona przytakiwala i zlala mnie z gory na dol i znow A mial racje ze ja jej za bardzo pofolgowalam on jeszcze tego nie widzial wiec jak zobaczy to juz widze ta awanture :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_zly: Ale koniec dobrej mamusi jak ona lubi zycie w rygorze to je takie bedzie miala Tylko mnie martwi co z tego wszystkiego wyniknie ale nie moge inaczej jak byla trzymana tak zwanie krotko to wiedziala co nalezy robic jak jej popuscilam bo myslalam ze co to za zycie ciagle tylko zakazy i nakazy no to mam tego efekty naprawde nie wiem jak robic zeby bylo dobrze :ico_olaboga: :ico_placzek: :ico_olaboga: :ico_placzek: :ico_olaboga: :ico_placzek: :ico_olaboga: :ico_placzek:

sarenka, Eryczek jest przeslodziak :ico_oczko:
powiedzialam w oststni dzien
No opowiadaj kochana wlasnie jaka byla wszystkich :ico_sorki: reakcja :ico_sorki: :ico_sorki:

Ja to przez te moje @ mam schizy dosteje je co 36 dni a w ogole przychodza ja chca wiec teraz co miesiac pytanie czy nie ma :ico_ciezarowka: i teraz tez czekam na nia :ico_olaboga: :ico_olaboga: w zeszlym miesiacu dostalam rowno z moja Ada a w tym Ada juz mdostala ja czekam a jeszcze dzis ten glupi sen ze jestem w :ico_ciezarowka: ijeszcze cholera wie z kim i do tego jakis krwotok ze mialam noormalnie masakryczny sen :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:

ale Boze blagam zeby nie :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: bo normalnie sie zalamie wlasnie od dzis jestem na urlopie wychowawczym i bida z nedza juz jest a co jak by mialo byc kolejne bybe :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:

mam okropne ostatnio dni znow zalamana zdolowana :ico_placzek: wszystko jest do bani nic nie uklada sie jak by czlowik chcial wiecznie klody pod nogami :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_olaboga: :ico_olaboga:

Dobra juz wam nie truje musze zrobic obiad ogarnac i leciec do tej szkoly zeby z nauczycielka porozmawiac :ico_oczko:

Wróć do „Przedszkolaczki”