agus2112
maniakogadacz
maniakogadacz

22 paź 2009, 08:36

zapraszam do oddawania głosów na moje filmy z makijażami na stronie http://www.mojmakijaz.pl/index.php?id=8 ... &owner=663 jak możesz poleć znajomym, każdy głos sie liczy.z góry dziekuję i pozdrawiam

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

28 paź 2009, 23:52

Laseczki, gdzie jesteście??

Anuś, patrz..nie doczytałam... ale też nasze dzieci mają w innych terminach ferie, bo ja należę pod Stirling, nie pod Edynburg :-)

idę do pracki :-) w poniedziałek byłam na interview, dziś na badaniu medycznym i w piątek mam już 3 godzinki treningu, za który już płacą :-D
lezę do tej naszej fabryki sałatek, nic rewelacyjnego, ale przez 2 dni w tyg zarobię 92f :-) całkiem źle nie jest, tylko zimno cholernie...jutro jedziemy szukać jakiś grubych skarpet :-)

Kobietki, biorę udział po raz pierwszy w konkursie :-) kliknijcie na linka, popatrzcie na fotkę mojego Szkraba i dajcie tyle gwiazdeczek ile uważacie :-)
http://www.huggiesclub.co.uk/superdrydi ... tkg1cbn6c6

Awatar użytkownika
Ania_R
Trzy tysiące lat minęło...

29 paź 2009, 10:29

ananke, done :-)
ale też nasze dzieci mają w innych terminach ferie,
No tak - nie pomyslałam o tym... :ico_noniewiem:
A kiedy miałabyś czas by nas odwiedzic?? Bo ja w zasadzie cały czas jestem w domu :ico_sorki:

poccoyo

12 lis 2009, 19:24

czesc laski, widze ze na spotkanie sie nie mozecie umówić.... tak myslałam :)
no ale tak w zyciu wychodzi...
no cóz, juz chyba nikt tu nie zaględa co?????
Natalka miała niedawno urodzinki... składam najlepsze i najszczersze życzonka...
od Ciotki z Perth...
Ostatnio zmieniony 16 sty 2010, 18:18 przez poccoyo, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

16 lis 2009, 10:43

widze ze na spotkanie sie nie mozecie umówić..
kurczaczki, żebyś wiedziała.. ciągle coś....

ja zaczęłam pracę w fabryce, do tego wolontariat i już czas mi się kurczy do minimum... :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:
teraz K. ma 2 tyg urlopu, a ja zamiast odpoczywać to powiedziałam w agencji, że jestem dostępna, no i już dziś idę na backshift :ico_sorki:

mama moja była - ale wczoraj poleciała :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: a tak mi dobrze było.... :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
Natalka miała niedawno urodzinki.
:ico_tort: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent:
dla Natki za roczek :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

a co tam u Was?? :-)

poccoyo

20 lis 2009, 16:49

HELOŁŁŁŁŁŁŁŁŁ jesienne smutaski, gdzi się podziewacie, nikt tu już nie pisze odkąd Ania nam uciekła na inne forum....
no nic... moze jednak ktos zagladnie....
pozdrawiam...
Ostatnio zmieniony 16 sty 2010, 18:18 przez poccoyo, łącznie zmieniany 1 raz.

amigagdynia86
Ja wiem wszystko o forum
Ja wiem wszystko o forum

20 lis 2009, 21:27

Hejka. Czyby same dziolchy ze Szkocji?? Witam wiec i pozdrawiam z Edynburga:) Moge sie doláczyc??

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

22 lis 2009, 20:57

amigagdynia86, cześć cześć :-)
Moge sie doláczyc??
oczywiście :-) może uda nam się rozruszać na nowo wątek, bo się cosik pospało nam :-)
pozdrawiam z Edynburga:)
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: suprr, bliziutko mnie :-) ja jestem z Bo'ness :-)

poccoyo, Kobieto, jak Ci na nowym?? śpisz już spokojniej??

Ania_R, jak dziewczynki?? przyznam się, że baaardzo chcę się umówić w końcu z Tobą i spotkać, ale jakoś czas to mi przecieka między palcami :ico_placzek: dziś byłam dziesiąty dzionek z rzędu w pracy - wymiękam fizycznie, ręce mnie bolą tak, że jak wracam, to ledwo kierownicę jestem w stanie utrzymać :-( a potem jem obiad i padam na drzemki... mam nadzieję, że po K. urlopie cosik w czasem unormuje mi się i będę bardziej dostępna :-)

no i może nowa koleżanka nas bardziej zmotywuje na wspólną kawuchę :-)

mi dziś w pracy koleżanka opowiadała o edynburskim sunday markecie - byłyście tam?? cosik wiecie??

poccoyo

23 lis 2009, 18:47

sunday markecie
byłam na sobotnim u nas w Perth
a o edenburskim nie słyszałam...

amigagdynia86, witam i ja, a czy z Pesth ktoś dołaczy... podobno mieszka tu 5tyś polaków...
poccoyo, Kobieto, jak Ci na nowym?? śpisz już spokojniej??
mieszka sie suuuuuuuuper, spokojnie cicho i cieplutko...
a mieszkania no system shared ownership
Ania_R, jak dziewczynki?? przyznam się, że baaardzo chcę się umówić w końcu z Tobą i spotkać,
:ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
Ostatnio zmieniony 16 sty 2010, 18:19 przez poccoyo, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

23 lis 2009, 19:03

mieszka sie suuuuuuuuper, spokojnie cicho i cieplutko...
noo, ale Ci zazdroszczę :ico_sorki: :-) my też coraz częściej czytamy i myślimy o tym systemie...
no i tak dumam, że mieliśmy na ten sernik do Ciebie wdepnąć, ale widzisz...teraz K. ma urlop a ja zapi*************** :ico_placzek:
a potem zobaczymy, ale ja będę robiła w te dni, kiedy on ma wolne, więc szanse nikłe... chyba umrzemy w tym domu :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

ja już mam dość tej fabryki, ręce mi odpadają, przemarznięta jestem i w ogóle do duszy... plus tylko taki, że mnóstwo ludzi poznaję każdego dnia :-)

Wróć do „Pozostałe”