Awatar użytkownika
misia85
maniakogadacz
maniakogadacz

29 paź 2009, 09:45

U mnie wszyscy deklarują pomoc, jak powiedziałaś, że mi twardnieje brzusio , ale co z tego skoro na deklaracjach się kończy i tak siedzę sama wiecznie z Tosią.
U mnie tez byly tylko deklaracje, ale jak lekarka powiedziala, ze rozwarcie sie powiekszylo i wezmie mnie do szpitala, to wolalam lezec w domu i nie bylo juz innego wyjscia jak zawiezc malego do rodzicow.
ze ta zgaga tak cie meczy
mnie tez od jakiegos tygodnia meczy zgaga i przewaznie na wieczor, okropne uczucie, ale pamietam ze z Dawidkiem pod koniec ciazy mialam to samo.
Shiva, iw_rybka, skoro mówicie, że nie ma co martwić się na zapas o karmienie, to postaram się nie robić tego. Tak bardzo chciałabym karmić, że może siłą woli coś zdziałam :ico_oczko:
ja tez mysle ze odpowiednie nastawienie psychiczne i bezie dobrze :ico_oczko:
i juz dalej Was na razie nie doczytam bo przyszla tesciowa dotrzymac mi towarzystwa.
milego dnia

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

29 paź 2009, 10:13

misia85 przykro mi że Cię to spotkało, jeszcze z tą babcią no pech :ico_noniewiem: mam jednak nadzieję i trzymam kciuki żeby malutka wytrwała w brzuchu jak najdłużej.
ps. ślicznego masz synka :-)

Rybka brawa brawa za 8 miesiąc :-) :ico_urodzinki: ps. fajnych masz kelnerów
:ico_oczko:

mnie nie było ale widzę że dziewczyny pilnujecie więc smacznego!! cudnie że już 8 miesiąc :ico_sorki:
Obrazek

Pruedence ja też mam termin na 31.12 z OM ale na ostatnim usg mi wpisał lekarz 24.12
co do karmienia to ja juz jakiś czas widzę ślady na bieliźnie i w nocy czuję kropelki czasem ale nie martwiłabym się gdyby ich nie było...dlaczego niby mamy nie mieć pokarmu...a ps. śniło mi się że karmiłam!

dorotaczekolada serdecznie gratuluję córeczki!!! w końcu już wiesz co nosisz pod serduchem :ico_brawa_01: u nas gdyby była dziewczynka też byłaby Lenka :-)

Shiva trzymam kciuki żeby to były tylko ćwiczenia jak pisze Rybka :ico_sorki: będzie dobrze nie martw się.
Czekam na fotkę łóżeczka :-)

a ja wróciłam wczoraj wieczorem. Fajnie było w domu, choć się przyzwyczaiłam do ciszy i moja trajgocząca non stop siostra mnie trochę irytowała :-) Dostałam worek ubrań :ico_brawa_01: w sobotę składamy szafkę i zaczynam pranie i prasowanie :ico_brawa_01:

miłego czwartku, ps. dziś mam ostatnie spotkanie ze szkoły rodzenia :-)

Awatar użytkownika
inia1985
Trzy tysiące lat minęło...

29 paź 2009, 10:23

misia85, nam dziś strzelił 33 tydzień :-D czyli mamy obie termin na 17 grudnia :ico_haha_01:

Stawiam za 33 tc :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:

Awatar użytkownika
Shiva
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

29 paź 2009, 11:21

anusiek, cieszę, się że pobyt u rodziców udany no i znowu ciuszki dostałaś :ico_brawa_01: Jeszcze tylko szafka i do dzieła :-D

inia1985, misia85, :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za skończony 33 tydzień :-D

Ja dziś w miarę dobrze spałam, oczywiście po porannym śniadaniu gdy mąż poszedł do pracy - dalej sobie pospałam :ico_haha_01: Niestety przed 10 przyszedł listonosz i musiałam wstać :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

29 paź 2009, 12:27

iw_rybka, my właśnie byliśmy w RTV Euro AGD, no i jest tak jak mówisz. Czyli jedyną zaletą tego sklepu jest to, że mają najtaniej, bo wcześniej zrobiłam wywiad w innych marketach.
- no wlasnie,znam ten bol :ico_zly:
No chyba, że mnie zwolnią :ico_oczko:
- tfu,tfu :ico_nienie:
milego dnia
- i wzajemnie :ico_sorki:
ps. fajnych masz kelnerów
- to specjalnie dla was :-D
więc smacznego!
- mniam :ico_obiadek:

inia1985, gratuluje :ico_prezent:

U mnie lepiej z samopoczuciem,to jednak byl brak witamin,bo znowu biore regularnie i jest git.Tylko brzuszek sie spina coraz czesciej,no ale porod juz blisko,wiec musi sobie potrenowac,biedna macica zapomniala juz jak to bylo 2 lata temu :ico_oczko:

Nocke przespalam cala,dopiero o 8 poszlam siusiu a potem szybko jadlam sniadanko,bo mnie Zuzia troszke nastraszyla,bo normalnie jak sie budze to kopie jak szalona,czesto to jej kopanie mnie walsnie budzi a dzis cisza :ico_szoking:

No ale oczywiscie po sniadaniu jakies 20 minut i dostala czkawke :-D

Awatar użytkownika
inia1985

29 paź 2009, 14:10

czesto to jej kopanie mnie walsnie budzi a dzis cisza :ico_szoking:
u mnie dziś było identycznie, w nocy jakaś taka mało ruchliwa była (albo ja wyjątkowo mocny sen miałam), a nad ranem też cisza, ale teraz już ok. Dała o sobie znać aż nadto jak wyszłam na miasto. Od tego hałasu ciężarówek na skrzyżowaniu prawie dziurę mi w brzuchu zrobiła :ico_oczko: Dobrze, że dziś czujesz się lepiej. No i Shiva się też wyspała, także dziś chyba taki senny dzień.

Mąż do mnie dzwonił przed chwilą ze złymi wiadomościami :ico_zly: pracuje i jutro i pojutrze po 16 h :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: Najgorsze, że nawet odmówić nie mógł. Co z tego, że dobrą kasę za to dostanie, jak nasz wyjazd na weekend stoi pod znakiem zapytania. A tak się napaliłam... No zobaczymy, może uda mu się wcześniej w sobotę skończyć, to byśmy pojechali, a jak nie, to chyba się nie opłaca z rana w niedzielę i wieczorem wracać. Krótko będziemy, a podróż niestety męcząca, no i pewnie w niedzielę będą mega korki, bo mieszkamy przy cmentarzu i już wywiesili info o zamkniętych ulicach :ico_zly:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

29 paź 2009, 19:57

dziś chyba taki senny dzień.
- chyba tak :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
A tak się napaliłam...
- kurcze,zawsze ta praca ale teraz takie czasy,ze czlowiek musi sie zgodzic,bo zaraz beda strszayc,ze jak sie nie podoba,to 10 chetnych czeka :ico_zly:

Oby sie udalo :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

A ja jutro mam wizyte,zobaczymy co lekarz powie i jak pozwoli,to pojedziemy do mojej rodzinki na swieto,potem mezus wroci a ja zostane u siostry tydzien :-D

Awatar użytkownika
Shiva
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

29 paź 2009, 20:02

iw_rybka, dobra wiadomość, że czujesz się lepiej i nocka minęła bez problemów :-D Oby tak dalej :ico_sorki:

inia1985, mam nadzieję, ze jednak wyjazd dojdzie do skutku - ale pamiętaj - bądź ostrożna i się nie przemęczaj :ico_nienie: :ico_sorki:

Dzień minął mi dość leniwie, Justynka dziś wyjątkowo grzeczna - tylko zaliczyła już 3 czkawki :-D Poza tym o dziwo nareszcie cukier się uspokoił :ico_brawa_01: - cieszę się bardzo - tylko ciekawe na jak długo :ico_oczko:

[ Dodano: 2009-10-29, 19:04 ]
iw_rybka, no to trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę u lekarza :-) :ico_sorki:

anetka607

29 paź 2009, 21:45

hej, ja na chwile bo zla jestem, nie dosc ze 3 godz czekalam w kolejce do lekarza to jeszcze do szpitala ide, nie wiem na ile, :ico_zly: mam zle wyniki moczu i beda odstawiac leki rozkurczowe i sprawczac jak bez nich funkcjonuje, jejku jaka lipa przyjdzie mi tam lezec jak glupek :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Shiva
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

29 paź 2009, 22:10

anetka607, ojej, biedactwo - mam nadzieję, że nie będą Cię długo trzymać :ico_sorki: Koniecznie daj znać co i jak...

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”