Witam !
Dzieki kochnane za otuche
wiesz moze Ada jest jeszcze za mloda zeby jej tak do konca zaufac
Masz calkowicie racje ale ja staralam sie je dac do zrozumienia ze pewne rzeczy zaleza tylko od niej i powinna uczyc sie odpowiedzialnosci i w zeszlym roku to zdalo egzamin i stwierdzam ze im stare=sze nbasze dzieci tym "glupsze" w kazdym bac razie bylam w szkole Pani mi powiedziala ze wlasnie zaczeli wzywac rodzicow po kolei bo wszystkim uczniom zaczelo wlasnie tak odbijac ze olewaja doslownie wszystko i poziom wszystkich spadl nie milosiernie ze dzieci zyja sympatiami i wszystkim tylko nie szkola wiewc pocieszenie dla mnie od pani bylo jedno nie Pani jedna jest z tym problemem ale ja jej na to ze to zadne pocieszenie
pogadała pomogła i było ok
Wiesz ile ja z nia gadam ona sama mowi ze juz ma dosc tych rozmow na co ja jej mowie ze jesli nie chce rozmawiac na te tematy to niech robi jak nalezy a ona sie tlumaczy ze wszyscy mowia ze jest ciezko sie uczyc Glupie wytlumacznie po czym za chwile zmienia temat i zaczyna opowiesci o swoich znajomych i co kto zrobil
NApewno wprowadzilabym pewne kary.Musisz byc rygorystyczna i za kazda uwage musi poniesc konsekwencje.Ale jak polepszy sie w nauce,zacznei odrabiac zadania,przylozy sie do nauki to postaraj sie wymyslic jakas nagrode za to.Moze to ja zmobilizuje.
No wlasnie tak bylo miala duzo kar itd wiec ja mamunia z wielkim serduchem stwierdzilam ze troche jej poluzuje i co w efekcie spuscilam psa ze smyczy ale coz wracamy wlasnie do starych metod wlasnie weszlam jej na pewne stronki ze znajomymi i widze ze juz sie z nimi pozegnala na pol roku czyli juz wiedziala ze ma zle w szkole i ze wlasnie pierwsza kara bedzie na kompa i ma pol roku bez kompa
yoanna, kochana zroweczka i jeszcze raz zdroweczka
sama nie wiem co wole

jak bedzie dziewczynka to lepiej dla Igusi bo podobno jak rodzenstwo jest tej samej plci lepiej sie bawi i dogadyje ale presja jest na chlopca,,bo parke fajnie,, a mi w sumie obojetne
w 70 % zwykle jest powturka z pierwszego dzieciaczka
Ja powiem ze jestem bardzo zadowolona ze sa 2 dziewczyneczki a czykolwiek fajnie by bylo miec parke w twoim przypadku nawet fajniej bo mala roznica wieku wiec zawsze beda lepiej sie rozmiec wiem po moim bracie byl 2 lata ode mnie starszy i z nim lepiej sie dogadywalam niz z siostrami co tez byly w podobnym wieku 2 i 4 lata starsze

A najwazniejsze zeby bylo cale i zdrowe dzidzi a w przyszlosci kochalo i szanowalo rodzicow i w zasadzie nie wazne czy chlopak czy dziewczyna prawda
k sobie o tym pomyśle że moja malutka córcia taki mi numer wywineła a zarazem mam żal do siebie że jej jakos nie uchroniłam przed tym!!!!
No czsem niestety nie jestesmy wstanie uchronic naszych dzieci przed [ewnymi rzeczami poniewaz jak cos nie zrobia pod naszym okiem to w gorszej sytulacji robia po za domem z kolegami i kolezankami wiec z dwojga zlego dobrze ze twoja mala zrobila to w domu ja to wolalabym wlasnie zeby nasze dzieci jak maja cos zrobic glupiego to zeby to zrobily w domu dlatego adzie tez mowie ze jak by chciala np sprobowac palenia albo alkocholu to zeby zrobila to w domu pod moim okiem bo przynajmniej bede mogla jej pomoc jak bedzie jej sie cos dzialo a z kolezankami moze to sie skonczyc tym ze pojda w swoja strone a jej moze stac sie krzywda Moze ktos powie ze to glupie ze propnuje mojej corcee sprobowc palic lub napic sie pod moim okiem ale ja wiem ze lepiej niech przy mnie sprobuje niz z klezankami cholera wie gdzie
zirca, poogladalam sobie pare tych filmikow jak zwykle jest boski ale z tym soczkiem to skojazyl mi sie jak maly pisklaczek on piszczy a tata mu daje pokarm do buziala poprostu cudnie

a w ogole tance i ta jego radocha slodziaczek kochany

Al tak jak Wiwa cos chce to pokazuje paluszkiem i mowi da to
Dobra teraz szukam dokladnie kiedy mialam ta @ jestem posrana bo jej nie ma a w zasadzie brzuch mnie tak troche boli jak na nia wiec blagam przyjdz

Jezu dziewczyny normalnie tak sie boje

Zycie nie moze byc tak okrotne ja naprawde nie moge miec bybika szukam nnnnna naszym forum jak pisalam wam w zeszlym miesiacu ze mialam @ zobaczymy ile to juz dni od tamtej
Milego dnia kobitki