mam jeszcze na uwadze ugotowac kapusniak wiecie ze ja jeszcze ani razu nie gotowalam jakos nie moglam sie przybrac
ale najwtzszy czas wziac sie do ugotowania
macie przepisik?
Ja to goruje ryz, obgotowuje mieso, miele, obgotowuje liscie salaty, mozniej to wszystko razem zawijam, a na koncu w osobnym garku mam sos, z cebulka, czosnkiem przecier pomidoroey, smietana z maka, moze te twoje to troszke lzejsze sa
Kapusniak jest bardzo latwy, robi sie podobnie jak bigos tylko wiecej wody, i zalezy jak kto lubi to z przecierem albo bez. do tego oczywiscie ziemniaki.
no to faktycznie inne a robisz jeszcze sos czy polewasz tym z garnka?? magda75, mnie wzięło na liptona zieloną herbatę w ciąży i mam kilka zgrzewek, zapraszam jest całkiem dobra
a ostatnio w pracy dostałam od koleżanki przepis na gołąbeczki ale dużo z tym roboty, ale są pyszne, jakby ktoś chciał to wrzucę przepis
Magda bo jest tez cos takiego jak kwasnica, ale to to tzreba umiec ugotowac zeby bylo dobre :)
[ Dodano: 2009-10-30, 17:18 ]
Ja kupuje mieso w kawalku, bo mielone sie bije kupic, i lepiej mi maszynka mieli ugotowane , to dlatego mam gotowane mieso