Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

31 paź 2009, 13:11

u mnie wszystko ok ale jakos weny do pisania nie mam
no a my się tu zastanawiamy co u Ciebie :-)
Trzymam kciuki żeby zakupione rzeczy szybko przyszły :-)
w lewy bok,bo tam ma obecnie nóżki umiejscowione.
mój Synek też ma nóżki po mojej lewej :ico_oczko:
udanego weekendu
też wszystkim udanego życzę i przede wszystkim spokojnego.

Ja właśnie oczekuje na męża i szafkę :ico_brawa_01:
w poniedziałek składamy i zaczynam układać rzeczy dla maluszka :-D
dziś jedziemy do znajomych a jutro do moich rodziców :-) do domu wrócimy w poniedziałek :-)

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

31 paź 2009, 13:38

Witam :-D
eona napisał/a:
u mnie wszystko ok ale jakos weny do pisania nie mam
no a my się tu zastanawiamy co u Ciebie :-)
Trzymam kciuki żeby zakupione rzeczy szybko przyszły :-)
No to super ze wszystko ok. :ico_brawa_01:
No proszę,proszę.Czyli zaczynają sie poważne przygotowania :-) Mnie czasem nachodzą myśli ze przez te moje problemy z szyjką powinnam już powolutku zacząć działać,ale potem myślę sobie że jednak mam jeszcze mnóstwo czasu.No i koniec końcem nie robię nic. :ico_wstydzioch:

Muszę się wam przyznać ze ostatnio na koszuli nocnej pojawiły mi się plamki w okolicy sutków.Ale byłam pewna że to ślad po kremie do ciała.A dziś na biustonoszu zobaczyłam żółtawe plamki,czyli to chyba siara jest jednak,co???? :ico_noniewiem:

Ja już zostałam sama,mąż pojechał,a teraz czekam na przyjazd siostry bo ma wpaść podobno.Ciekawe jak jej to wyjdzie,bo wiem że z rodzicami ma zjeździć dzisiaj cmentarze w naszym mieście, a jutro jadą za Częstochowę do rodzinki by odwiedzić resztę grobów. :-)

Życzę Wam miłego weekendu

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

31 paź 2009, 15:17

w poniedziałek składamy i zaczynam układać rzeczy dla maluszka
fajnie :ico_brawa_01:
ja nie wiem czy brac sie juz za pranie czy jeszcze za wczesnie :ico_noniewiem:
Mnie czasem nachodzą myśli ze przez te moje problemy z szyjką powinnam już powolutku zacząć działać,ale potem myślę sobie że jednak mam jeszcze mnóstwo czasu
a ja sama sie troche powstrzymuje :ico_haha_01:
chociaz ostatnio juz powesilam nowa lampe i obrazki w pokoju malucha :ico_haha_01: :ico_oczko:
dobrze ze jeszcze mebli nie kupilismy bo pewnie juz bym miala lozeczko zlozone :ico_haha_01: :ico_puknij:
A dziś na biustonoszu zobaczyłam żółtawe plamki,czyli to chyba siara jest jednak,co????
pewnie to siara, u mnie niestety zadnych sladow :ico_noniewiem:

lilo

31 paź 2009, 15:25

ostatnio zrobilam zakupy na allegro, lezaczek i posciel
To co się nie chwalisz??????? :ico_sorki:
A dziś na biustonoszu zobaczyłam żółtawe plamki,czyli to chyba siara jest jednak,co???? :ico_noniewiem:
No na bank :-D

geheimnis, mam nadzieję że siostra przyjedzie, smutno tak samej pewnie :ico_sorki:

My z mebli myślimy o normalnej duzej szafie bo ciężko nam się będzie pomieścić - raz z ciuchami we czwórkę, dwa dałoby to trochę miejsca w pokoju na łóżeczko. Ale nie możemy się dogadać z mężem, jemu się inne podobają, mi inne :ico_oczko: A jeszcze problem żeby to potem pasowało do innego pokoju jak się nam kiedys metraż powiększy... Ech, nie ma lekko :ico_oczko:

Ja się nawcinałam placków ziemniaczanych, strasznie mi się zachciało :ico_oczko: A jutro jadę do rodziców na tatusia flaczki - uwielbiam, robi je genialnie :-D
Ostatnie miesiące żeby sobie podogadzać :ico_oczko:

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

31 paź 2009, 15:35

To co się nie chwalisz???????
taki lezaczek http://www.allegro.pl/item797292808_lez ... 18_kg.html

i taka posciel z zaslonkami :ico_oczko: http://img215.imageshack.us/img215/5673 ... zielon.jpg
Ale nie możemy się dogadać z mężem, jemu się inne podobają, mi inne
na pewno znajdziecie cos co bedzie sie podobac obojgu :ico_oczko:
Ja się nawcinałam placków ziemniaczanych, strasznie mi się zachciało A jutro jadę do rodziców na tatusia flaczki - uwielbiam, robi je genialnie
oj znowu placki :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: za mna tez chodza ale nie chce mi sie robic :ico_puknij:
a flaczkow bym tez zjadla :ico_oczko:

lilo

31 paź 2009, 17:46

leona, ale słodziutkie to wszystko :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

31 paź 2009, 19:06

geheimnis napisał/a:
A dziś na biustonoszu zobaczyłam żółtawe plamki,czyli to chyba siara jest jednak,co????
pewnie to siara, u mnie niestety zadnych sladow :ico_noniewiem:
Byłoby fajnie,bo to oznaczałoby że coś się w tych moich piersiach zaczyna dziac.Moja mama i babcia nie miały pokarmu,a ja bardzo bym chciała karmić cycusiem :-D Mam nadzieję że jednak będę miała taką szansę :ico_brawa_01:
lilo napisał/a:
To co się nie chwalisz???????
taki lezaczek http://www.allegro.pl/ite...e_do_18_kg.html

i taka posciel z zaslonkami :ico_oczko: http://img215.imageshack....emowozielon.jpg
Super zakup :ico_brawa_01:
geheimnis, mam nadzieję że siostra przyjedzie, smutno tak samej pewnie :ico_sorki:
Siostra przyjechała,nawet z rodzicami.Spędzili u mnie cały dzien.Nawet oiadu robić nie musiałam bo się moja mama tym zajęła. :ico_sorki: Zjadłam 2 talerze zupki pomidorowej z ryżem,taka mniamniusia była.

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

31 paź 2009, 21:56

witajcie :-)
ale mi szybko ta sobota zleciala :ico_sorki: wolne dni przelatuja miedzy palcami...
odebralismy dzisiaj komode do przewijania, ktora kupilismy przedwczoraj na aukcji w ebay, na zywo podoba mi sie duzo bardziej niz na zdjeciu :-D ale na razie stoi w kacie i czeka
Byłoby fajnie,bo to oznaczałoby że coś się w tych moich piersiach zaczyna dziac.
no to szansa jest duza :ico_brawa_01:
leona, dobrze, ze sie pojawilas, bo zaczynalysmy sie o ciebie niepokoic :ico_sorki:
zakupy slodziusie :-)
ale fajnie :-) bo to na prawde frajda :ico_oczko:
My z mebli myślimy o normalnej duzej szafie bo ciężko nam się będzie pomieścić
my tez kupilismy w sierpniu duza szafe, trzeba bylo troche pokoj przemeblowac z mysla o dzidzi...

[ Dodano: 2009-11-01, 19:49 ]
ale tu dzisiaj pusciutko, prawdziwy weekend :ico_szoking: Pozostaje odczekac do jutra :ico_oczko: no to pisze dalej swoje prace do szkoly...

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

02 lis 2009, 10:00

Dzień dobry,
Witam się po weekendzie.
U nas było dosyć spokojnie, bo w sobotę tapetowaliśmy troszkę a potem pojechaliśmy do teściowej i na cmentarz w Sopocie a wczoraj dopiero o 17 pojechaliśmy na cmentarz i w drodze powrotnej do babci wjechaliśmy.
Niestety dzisiaj trzeba było już wstać wcześnie :(
No i mamy już listopad, czyli mój ostatni miesiąc pracy. Mam nadzieję że szybko mi zleci i że Maniek da mi popracować w spokoju.
Pozdrówki
leona, leżaczek fajny, ale niestety ta pościel mi się nie otwiera :(

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

02 lis 2009, 10:33

Witam również poniedziałkowo :-D

U mnie nic ciekawego.Wczoraj mężulek wrócił już od rodzinki o 16,potem wpadła do nas moja siostra,więc nie nudziłam się aż tak bardzo. :-)

dzisiaj mój mąż ledwo się przebudził i stwierdził,że mamy już listopad więc pora zacząć zakupy dla malucha.Biorąc pod uwagę fakt że skurcze męczą mnie codziennie i to coraz częściej i mogą być niedługo problemy by moja szyjka nadal była taka dzielna,to chyba przyznam mu racje ze warto ruszyć się do sklepu i przejrzeć allegro. :ico_zly: Brzuchal twardnieje i w nocy i w dzień,bez względu na to ze ja praktycznie ciągle leżę.Cholery można dostać.A jak w 8 miesiacu skurcze Braxtona-Hicksa mają się nasilić,to ja nie wiem co to wtedy będzie. :ico_zly:
No i mamy już listopad, czyli mój ostatni miesiąc pracy. Mam nadzieję że szybko mi zleci i że Maniek da mi popracować w spokoju.
No obyś wytrzymała jeszcze ten miesiąc,ale i tak jestem pełna podziwu że ciągle pracujesz. :ico_szoking: :ico_sorki: Ja bym chyba nie dała rady,ale to chyba dlatego że od leżenia jakas taka osłabiona i sflaczała sie zrobiłam :ico_noniewiem:

Stawiam :ico_tort: za 29 tyg.

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”