Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 lis 2009, 23:21

wiola85, superowa dynka :-D :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
wiec ja Ige normalnie podnosze caly czas wkladam do krzeselka ,nosze po schodach ze 20 razy dziennie, a lekka tez nie jest bo 10 kg.Ale bez przesady noworodkiem tez nie jest ktore trzeba ciagle nosic :ico_nienie: w kazdym razie jak chce na rece to jej nigd nie odmawiem-no bo niby dlaczego skoro czuje sie dobrze ciaza przebiega ok a ja jak narzie brzuch mam jeszcze maly wiec moge ja smiala nosic :-D
wkurza mnie tylko jak daje jej cyca i lezymy w lozku to mnie kopie po brzychu :ico_olaboga: musze ja tego oduczyc :ico_noniewiem:
a za kilka miesiecy to juz woole bedzie sie dzieciaki sporadycznie nosic -bardzie to bedzie trzeba ciagle podnosic (np.do lozeczka czy wanny

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

02 lis 2009, 23:54

Dobry wieczór :-D
Wiola dynia odlotowa :ico_brawa_01:
yoanna, ale nonono z tymi biletami :ico_noniewiem: mi też się nie raz zdarzyło :ico_zly:
mmarta81, Wiesz mi się wydaje ,że jej to normalnie przejdzie, Kacper ma podobnie przeważnie ładnie zasypia ,a od czasu do czasu zdarzają mu się takie ataki i też się wydziera marudzi i nie wiem o co mu chodzi , wtedy biore go na chwile on się uspokaja i znó próbujemy spać :ico_oczko:
u nas świeci słoneczko ale wiatr jest piękna złota jesień się zrobiła rano mróz -3 stopnie a potem słoneczko i piekne kolorowe liście na drzewach .

Awatar użytkownika
slonko2008
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

03 lis 2009, 10:42

Witam kochane mamy :-D
Wiola dynia piekna " macie talent " synek musiał byc zachwycony :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Yoanna ale normalnie pech z tymi biletami :ico_noniewiem:
mmatra i jak tam masz jakieś objawy ciązy mdłości ... czy nic a nic Ci nie dolega
Antek zaraz idzie spać ja szybko posprzątam domek i potem idziemy na zakupy .

Awatar użytkownika
sarenka
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

03 lis 2009, 13:15

Hej babeczki

wiola--macie talent.Dynia pierwsza klasa :ico_haha_01: :ico_haha_01:
Teraz nasze maluchy nie wymagaja noszenia,wiec sie nie martw na zapas.
Moje dwie instruktorki aerobiku,a dodatkowo muskel work sa w ciazy,maja juz zgrabniutkie brzuszki,a dzwigaja wiecej niz ja :-)

MArta--Eryczek tez lubi zabawy niedozwolone,tzn plyty,szafki i przy tym siedzial by bardzo dlugo,ale nie pozwalam mu bo ma wiedziec co moze a czego nie.Dlatego takie typowe zabawy np klockami,zabawkami dzwiekowymi,pchach interesuja go ale neidluga chwilke,chybaze ja bede siedziala przy nim.
Staram sie mu duzo tlumaczyc,,ciagle opowiadam mu co robie i na dobre to wychodzi bo sporo zalapal.
Pijesz czarna kawe czy bezkofeinowa??NAdal zero objawow ciazowych?
Dobrze ze MArcin ci duzo pomaga bo tak nalezy.PRzy dwojce bedzei musial ci jeszcze wiecej pomagac :ico_haha_01: :ico_haha_01:
Moj DAniel zawsze mi wiele pomagal,nie moge narzekac,dlatego tez szybko zdecydowalam sie na drugie.

slonko--udanych zakupow.U nas dzis bardzo slonecznie.Potem zaliczymy spacerek no i pujde na kurs z brzuszkami--musowo :-)

yoana---Tez bym sie wsciekla.Wspolczuje.Wierze ze sie zdrowo zdenerwowalas.A moze dzis stanialy???? :-D

Milego dzionka

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 lis 2009, 14:40

witam :-D
sarenka, slonko2008, wiec czuje sie rewalacja jak narazie :ico_sorki: nawet lekkie zmeczenie mnie opuscilo :-)
adia26, jaka pogoda u Ciebie dzis ???u mnie zimno i pada

dobra spadam na grupe z Igolina

Awatar użytkownika
yoanna
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

03 lis 2009, 20:32

Hej

Ja sie witam bo jestem taka fatalna - zarazilam sie od Niny, bola mnie zatoki, jest mi zimno, nie mam na nic czasu :D znowu usiasc na chwile nie moge spokojnie, na jutro mam kolosa, sprawozdanie i prezentacje a jeszcze nie zrobilam zupelnie nic. Planuje obudzic sie rano bo dzis mi sie oczy zamykaja - poszlam spac o 2 a wstalam o 5!!

A co do biletow to moj M znalazl za 500zl ale dwoma roznymi liniami lotniczymi przez Londyn, wiec spoko ;) bilety niby kupione, wiec zobaczymy - narazie juz nad tym nie mysle,bo boje sie troche Nine zostawic i spac nie moge :D

Dzis znowu zostala z kims innym - z druga sasiadka. Podobno byla bardzo grzeczna i sasiadka mi zazdrosci takiego malucha, nie plakala, nie krzyczala, sama sie bawila :) moje malenstwo. Dzis po krzykach u mojej mamy w domu zasnela pieknie sama w swoim lozeczku, ale dalam jej butle wczesniej, bo odstawie chyba pozniej - teraz kilka poniedzialkow beda musieli ja usypiac moi rodzice bo mam tak zawalony poniedzialek na uczelni i jak moj M poleci to bede jezdzic i im zostawiac (i nareszcie auto tylko moje!! ;)

Ide sie polozyc moje drogie :) jak mi oczy przestana lzawic to napisze wiecej :D pappa

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

03 lis 2009, 22:41

Hej witam sie z wieczora
Marta u mnie zimno ,jak diabli i na przemian wiatr slonce ulewa :ico_noniewiem:
Yoanna dużo zdrówka i siły ci życzę w pokonaniu wszystkich trudności na uczelni :ico_sorki:
a ja sie dziś zabawiłam w kucharkę i wymyślilam małemu nowy obiadek tak mu smakowalo,że szok a zrobiłam mu taki makaronik z łososiem pora i pomidorem no mówie wam pychotka,a później upiekłam ciasto czego nigdy nie robie i tez mi wyszlo :ico_oczko:

Awatar użytkownika
slonko2008
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

03 lis 2009, 23:01

Yoanna dużo zdrowia ty sie tam wygrzej w łozeczku bo Cię mąż nie wezmie do Lizbony tylko w domku zostawi . :ico_szoking: :ico_szoking:
Adia no super aż sama bym zjadła :-D :-D skąd taki pomysła na makaron z łososiem ???? podziel sie pomysłem :ico_oczko:
U mnie masakrra małemu dziś przebiła sie jedna 3 a druga chyba też już sie będzie przebijać więc noc moze być nieciekawa mały strasznie płakał a ja już bez sił jestem dałam mu norofen i narazie śpi .

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 lis 2009, 23:17

Witam witam

Nie mam jak zagladac, jak przestalam codziennie zagladac tak teraz ciezko sie zmobilizowac, nie wiem co mam pisac, dawno z Wami nie pisalam, a widze,. ze troche sie dzialo.
Tak jak juz Wam wczesniej pisalam, nie chce wchodzic na neta, zeby Erika nie draznic, a tez nie lubie jak wlazi na mnie, skacze po mnie i wyje mi nad uchem, bo wtedy i ja sie denerwuje.
A jak maly spi to zawsze jest cos do zrobienia, ale obiecuje, ze sie poprawie.

A co u nas? U nas ok, jak narazie zdrowi, tzn. Eris ma znow okropny katar, strasznie leci mu z noska.
W ogole to jest strasznie niegrzeczny, nic do niego nie dociera, mozna tysiac razy mowic, ze nie wolno a on dalej swoje, pokauje mi nunu palcem i jezyk i przy tym sie smieje, potrafi uderzyc mnie w twarz nie zawsze ale to robi, ciaga za wlosy nie wiem juz co mam robic i jak go tego oduczyc, ciagle na niego krzycze, nie da sie inaczej, czy Wasze maluchy tez takie sa????

mmarta, superowo Igunia wyglada w tym stroju :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Buziaki

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 lis 2009, 01:19

Adia no super aż sama bym zjadła :-D :-D skąd taki pomysła na makaron z łososiem ???? podziel sie pomysłem :ico_oczko:
szczerze to naprawde nie wiedziałam co mam mu na obiad zrobić i z braku laku to wymyśliłam,najpierw poddusiłam pora na maśle potem dodałam gotowana rybę i pomidory trochę pieprzu i oregano ciut soli i jak sie samoładnie podusiło dodałam makaronik :-D
Wasze maluchy tez takie sa????
no Kacperek bardzo podobny :-D złośnik jeden,ale wie że czego mu nie wolno choć i tak ciągle próbuje :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2009-11-04, 12:29 ]
Dzien dobry kawki :ico_kawa:

Wróć do „Przedszkolaczki”