To tak jak i ja :) Te4ż dzisiaj byłam na badaniach a w poniedziałek po pracy na wizytę :DJa dziś z rana robiłam sobie badania bo w poniedziałek do lekarza.
No to współczuję skurczy.Sama wiem że te twardnienia są mało przyjemne.Bierz magnezik jak zaleciła położna,ja chociaż troszkę czuję wtedy ulgę.Bylam dzisiaj u ginki i mialam caly program - wazenie, krew, ktg, usg... ktg wykazalo troche skurczy, mam nadal brac magnez, rzeczywiscie brzuchol mi twardzieje...
Gratulacje dla dużej córeczkidzidzia jest tydzien do przodu - wazy ok. 1800g i mierzy ok. 44cm
Patrycja.le, zaczęłaś 8. miesiąc??????![]()
![]()
to prawda, wczoraj urodziła koleżanka ze szkoły rodzenia, z którą często chodziłam na spacery...Trochę mnie to zaczyna przerażać że to coooooooooraz bliżej
lilo napisał/a:
Patrycja.le, zaczęłaś 8. miesiąc??????
Gratuluję.
No własnie - chwalić się dziewczyny imionami bo my dalej nie zdecydowaniHelen a macie juz jakies propozycje imienia dla coreczki??
no właśnie, też jestem ciekawaHelen a macie juz jakies propozycje imienia dla coreczki??
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], PalmaKaply, Semrush [Bot] i 1 gość