haha - widac oboje będą żywymi (aż nadto) srebrami mnie Tymek standardowo o 4.oo na pół godizny z łożka wywalił, potem po śniadanku się odezwał i teraz grzecznie śpi
a ciekawe co u asi napisze do niej na gg bo sie wcale nie odzywa
ja mam w nocy spokój chociaż jak się obracam z boku na bok to czuję,że delikatnie kopie.haha - widac oboje będą żywymi (aż nadto) srebrami mnie Tymek standardowo o 4.oo na pół godizny z łożka wywalił,
kochane ja wpadam jak mam wiecej czasu niz 30sekund ale podczytuje was jak tylko czas mamdokładnie o tym samym przed chwilką myślałam jak zajzałam na pierwszą stronę...tyle jestnas wypisanych na pierwszej stronie,a większość gdzieś uciekła
w naszym banku,tj invest bank.ale nasza pani małgoś opiekun konta ma cos pokombinowac i za pare dni sie odezwie.ale 7setek to duzo...hej kochana
a gzdie sie staraliscie?
bo nam bardzo pomógł expander - gdzie indziej tez nie mogliśmy dostać bo marcin jako rolnik był dla nich niewiarygodny - dostaliśmy w boś-u.
no jakis sposób musi być
[ Dodano: 2009-11-06, 10:17 ]
herbaciana kochana - na Ciebie nie narzekamy, bo w sumie w trzy sie ostałysmy, czasami novac zajrzy ale dobre i takie towarzystwo - trza sie cieszyć z tego co sie ma
mierze dzis mialam 36,8 ale to i tak na nic bo jeszcze ten cykl czyli 8dni tabl biore potem czekam na @ a potem rezygnuje z hormonów bo mi po nich nie dobrzeherbaciana a mierzysz tempkę? bop po niej byłoby wiadomo czy masz owualcję
[ Dodano: 2009-11-06, 10:29 ]
ja kochane na chwilke się legnę, bo mi brzusio zaczął znowu twardnieć. będe za godzinkę
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość