Aniu ja wierzę, że zdążysz!!! Ale to bardzo nie fair, bo powinien brać z dołu, tak byłoby uczciwie. A jak u Ciebie? Nie skraca Ci się jeszcze szyjka? Dzięki za kondolencję!
Ja byłam z Nel na spacerku pół godzinki bo taka piekna pogoda, że szkoda mi było...elka praktycznie zdrowa, pozostałości kataru i nic poza tym. Najbardziej rozłożyło mego A.Mnie tylko gardło boli. Dziś będę licytować na allegro kombinezon dla Nel. Stwierdziliśmy, że kupimy używany, bo chcemy dobry kombinezon a taki kosztuje 300zł a tyle nie mamy więc używany będzie rozsądnym zakupem, zwłaszcza, że posłuży jej tylko rok...Wypiorę go 2 razy przed założeniem i będzie dobrze...Jeszcze tylko buty, sniegowce, oczywiście nowe
http://www.decathlon.com.pl/PL/bibou-ro-owe-47224629/ sa super, moja koleżanka kupiła dziecku. Cena bardzo rozsądna
W zasdzie to wszytsko juz bedzie miała na zimę...
[ Dodano: 2009-11-06, 12:35 ]
Ula brawa dla Szymka

Nelka dziś zapomniała, że istnieje nocnik i tez swojej sisis na kanapę zrobiła, ale może zapomniała że już jej z nocy zdjełam pampersa. Znowu jej zakładam, bo po wit c bardzo dużo sika i jak się jej chce sisi to sie nie budzi...Muszę kupić podkłady do łóżka...Mi też źle że własnej kasy nie mam, może będę miała stypendium to zawsze coś będę miała dla sibie. Nie moge się doczekać aż zacznę pracować....A mi też nigdy nie wypomina, ale jakos tak źle mi czasem...
[ Dodano: 2009-11-06, 12:36 ]
Ula dzięki za kondolencje...