Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

07 lis 2009, 12:50

witam weekendowo,

Inia też mam 17 na plusie :-) nie jesteś sama :ico_oczko:
leż skoro lekarze tak zalecają a będzie wszystko ok.
Ja mam wizytę we wtorek, ciekawe kiedy mnie wyśle na ktg bo jeszcze nie miałam robionego :ico_noniewiem:

Pruedence, uhhh pierożki, ostatnio :ico_oczko: o czym usłyszę przeczytam to zaraz mam na to ochotę :ico_oczko:

też miałam wczoraj koszmarny wieczór i noc. Strasznie rozbolały mnie plecy :ico_placzek: ale jak nie mogłam wytrzymać :ico_sorki:
i lewa noga od kolana w dół :ico_placzek: koszmarny ból...
powiem o tym lekarzowi we wtorek :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Pruedence
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

07 lis 2009, 13:58

anusiek- synus musiał Ci nacisnąć jakiś nerw skoro tak bolało, mam nadzieje, że nie wróci, a o ktg się nie martw bo jak jest wszystko ok to robią dopiero od 36tc, no chyba że sa jakieś wcześniejsze skurcze lub inne niepokojące rzeczy.

A my sławnie wróciłyśmy z Tosią z zakupów, postanowiłam oprócz przekąsek zrobić na wieczór fasolkę po bretońsku bo dawno nie jadłam a takie dania jednogarnkowe się łatwo robi. Niestety pogoda u nas smętna i mży cały czas więc raczej na spacer się nie wybierzemy:(

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

07 lis 2009, 14:19

Pruedence, dzięki, też mam nadzieję, że nie wróci ten ból, zwłaszcza nogi :ico_chory:
fasolkę po bretońsku po prostu kocham :ico_olaboga: z cebulką i kiełbaską często robię :-) pycha!

a pogoda chyba w całej Polsce taka smętna, u mnie pada a też muszę wyjść na zakupy :-)
mój mąż nad ranem spytał czy będziemy czasem z rana malucha brać do siebie :-) hehe no pewnie, ależ to będą poranki :-D

Awatar użytkownika
Shiva
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

07 lis 2009, 16:19

U nas też brzydko za oknem, zimno, pochmurnie - ehh ta pogoda niezbyt dobrze wpływa na samopoczucie.

Pruedence, mniam, uwielbiam fasolkę po bretońsku, już się nie mogę doczekać kiedy będę mogła zjeść , bo chyba podczas karmienia nie bardzo można co??

anusiek, oby te bóle pod kolanem już nie wróciły :ico_sorki: A o ktg możesz się zapytać lekarza we wtorek :-)

dorotaczekolada
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 lis 2009, 17:19

jestem!!!! w koncu mam neta :ico_oczko:
ledwie was doczytalam...
gratuluje kolejnych tygodni :ico_brawa_01: dziewczynki swietnie sie trzymacie :-)
barbapuppa dobrze ze malutka sie odwrocila i czekamy na wiesci!! ale jak zostaniesz listopadowka to i tak do nas zagladaj :ico_sorki:
shiva swietnie ci idzie,mialas takie problemy a tu juz koncoweczka :ico_brawa_01:
witam nowe dziewczynki i gratuluje :ico_brawa_01:
co do sprzatania to ja raczej leniuch jestem :ico_wstydzioch: no i mi maz nie pozwala za bardzo... nie pozwala sie przemeczac :ico_oczko: stresuje sie jak tylko powiem ze cos mnie pobolewa. a ja od 2 dni mam skurcze przepowaidajace to wogole panikuje :ico_haha_01:
ja tez mam zachciewanki jedzeniowe,a wlasciwie to ciagle glodna jestem. tylko rano mi sie za bardzo nie chce jesc. najwiekszy glod mi sie na wieczor wlacza :ico_olaboga: zgage mam okropna ale wlasciwie niczym sie nie wspomagam,jakos daje rade...
dzidzia kopie calymi dniami i nocami :ico_olaboga: do tego w nocy mam straszne uderzenia goraca i koszmary wiec wiecznie niewyspana jestem :ico_noniewiem:
co do psikusa o ktorym pisalam...to nie mamy calkiem samodzielnego mieszkania :ico_noniewiem: okazalo sie ze zamieszkala z nami 67letnia babcia. pol roku w szpitalu byla i juz mysleli ze chyba nie wroci... chca ja wyslac do jakiegos osrodka ale poki co zajmuje trzeci pokoj. wlasciwie siedzi caly czas zamknieta u siebie no ale super komfortowo to nie jest :ico_zly: oni do niej wlasciwie codziennie przylaza. a ona i tak ciagle o cos prosi-kanapki, scielenie lozka itp. a czasem sama nie wie czego chce-z lekka zakrecona jest :ico_noniewiem:
no ale poza tym radzimy sobie jakos....
buziaki wielkie dla wszystkich :-)

Awatar użytkownika
Shiva
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

07 lis 2009, 17:54

dorotaczekolada, super, że masz już necik :-D Bo brakowało nam Twojej obecności :ico_wstydzioch:
Pocieszę Cię, ja też przez większość czasu głodna jestem :ico_oczko: Tylko wszystko mi się już przejadło :ico_olaboga: Ale już niedługo będzie po wszystkim :ico_sorki:
Co do dodatkowego lokatora, to rzeczywiście niewesoło :ico_szoking: Powinni Wam zmniejszyć opłaty za to. Poza tym Ty musisz odpoczywać i dbać o siebie, a nie jeszcze doglądać jakąś babcię :ico_olaboga: :ico_noniewiem: Mam nadzieję, że to sytuacja przejściowa :ico_sorki: Trzymaj się dzielnie :-) :ico_sorki:

anetka607
Trzy tysiące lat minęło...

07 lis 2009, 19:32

co do psikusa o ktorym pisalam...to nie mamy calkiem samodzielnego mieszkania :ico_noniewiem: okazalo sie ze zamieszkala z nami 67letnia babcia.
nieźle, ja bym sie wkurzyła

Shiva, no ty nawet jak teraz urodzisz to sie w terminie mieścisz bo juz prawie 36 tydz

ja dzisiaj bigos z kiszonej kapusty robilam z grzybami i fasola, najadlam sie jak swinia normalnie, w oczach rosne niesamowicie :ico_wstydzioch:

juz nawet laktator sobie kupilam, no i dla mamy pokazalam jaki wózek i kolor teraz czekam kiedy zamówia :-D przez allegro bedziemy brac

barbapuppa
Trzy tysiące lat minęło...

07 lis 2009, 21:08

witajcie
dziś mi stuknął 37tc i nadal czekamy, Ulcia chyba jednak czeka aż wszystko będzie dopięte na ostatni guziczek
ja musiałam dziś i wczoraj być w pracy na remanencie, a tatuś kończy malować jej zwierzaki na ścianach w pokoju (została jeszcze tylko 1, no i nie będzie już kubusia puchatka, ale jest bardzo czasochłonny, więc nie zdążymy go namalować na pewno, może kiedyś)
wprawdzie ja już mam brzuszek na "kolanach" (wczoraj mi się strasznie opuścił) i po nocach niezbyt sypiam, więc podejrzewam, że niedługo to rozdwojenie nastąpi
przepraszam, ale nie mam was kiedy doczytać
życzę wszystkim zdróweczka i trzymania zaciśniętych nóżek do końca terminów

Awatar użytkownika
Shiva
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 lis 2009, 08:34

anetka607, fajnie, że wózeczek wybrany :-)Teraz tylko czekać na realizację :ico_oczko:
Bigosu to mi co prawda jeść nie wolno, ale wczoraj zjadłam całą michę kiszonej kapusty :ico_wstydzioch: No pycha :-D Po prostu uwielbiam :ico_haha_01:

barbapuppa, gratuluję 37 tyg. :ico_brawa_01: No jaka ta Twoja córeczka grzeczna, czeka aż tatuś skończy pokoik :ico_sorki:

A ja już po śniadaniu. Dziś wyjątkowo wcześnie - bo obudził mnie taki głód, że myślałam że padnę :ico_olaboga: Ale teraz wracam spokojnie spać. Dziś idę robić ostatnie badania krwi do porodu, nie ma co tego odkładać, bo jeszcze Justynka nam psikusa zrobi ;-)

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

08 lis 2009, 20:05

witam,jestesmy juz w domku :-D Wciaz w dwupaku :ico_oczko:

zlosnic - witam nowa kolezanke :ico_ciezarowka:

aba -witam :ico_ciezarowka:

shiva - sliczne lozeczko dla Justynki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
I dobre wiesci od lekarza :ico_brawa_01:

Monika - sliczne zakupy dla dzidzi :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

I super brzusio :ico_sorki: :ico_sorki:

anetka - fajnie,za pani doktor zalatwila ci pobyt w domu,anie w szpitalu :-D

anusiek - mialysmy razem prac i prasowac ale przez moj wyjazd jestes do przodu :ico_oczko: Dogonie cie w tym tygodniu :-D
Pisalam wam juz,ze moja siostra urodzila coreczke w sierpniu i juz przywiozlam duza czesc ciuszkow dla malutkiej :-D

barba
- to czekamy na dobre wiesci i szybkiego porodu :-D

meg - czekamy zatem na powrot Twojego laptopa do domu i ciebie na forum :-D

inia - to widze ,ze dolaczylas do nas lezacych,ale to juz tylko kilka tygodni i bedzie ok :ico_sorki:
Uwazaj na siebie i malutka :-D

dorota - to niezly "psikus" :ico_szoking:

Powinniscie negocjowac cene wynajmu,chociaz 100 zl mniej :-D

Do mnie wrocily wymioty i nawiedza zgaga,a buuu :ico_placzek:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”