Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

08 lis 2009, 22:25

kupilismy wanienke, butelki, smoczki, szczotke, nozyczki, fride do nosa i apre innych drobiazgow :ico_brawa_01: :ico_oczko:
- uwielbiam takie zakupy :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
czyli kolejny wiekszy wydatek mielibysmy z glowy :ico_oczko:
- super,nasi splacili te co Andrzejkowi teraz na raty wzielismy,zebysmy nie mieli dodatkowego wydatku przy dzidzi :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

czy moze poczekacie az sie maluchy urodza??
- lepiej poczekac,ja kupilam i nie uzywalam :ico_wstydzioch:
ja stawiam za skonczony 31tc :ico_szoking: :ico_brawa_01: :ico_tort:
-

Obrazek
ze w grudniu to ja chce miec wszystko gotowe... poprane, poprasowane, poukladane...
- i masz racje,nigdy nie wiadomo co sie wydarzy :ico_olaboga:

Co do mojego samopoczucia to wlasnie mialam 3 skurcze w odstepach 20-minutowych i czekam co bedzie dalej,boli jak nie wiem co,porod mi sie przypomnial :ico_szoking:

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

09 lis 2009, 09:34

witam dziewczynki,

leona, mój mąż też mówił że za wcześnie i też mnie to denerwowało, bo chciałam poprać i poprasować...ale ostatnio miałam ze 4 razy bolesne skurcze to już się pyta kiedy łóżeczko rozstawimy a wczoraj chciał mi trobę pakować do szpitala :ico_olaboga: a tak to krzyczał że zakupy zróbmy w grudniu :ico_puknij:

gratuluję Ci kolejnego tygodnia :ico_brawa_01:
i rybka Tobie też :-D
boli jak nie wiem co,porod mi sie przypomnial

mam nadzieję, że dziś lepiej :ico_sorki:

czekam dziś na wózek i wyniki ze krwi :ico_sorki: no a jutro mam wizytę - nie mogę się doczekać, bo ostatnio byłam badana 2 miesiące temu bo brałam globulki i doktor stwierdziła że nie ma co badać przy tym... więc jutro się dowiem co i jak :ico_sorki:

lilo

09 lis 2009, 10:02

leona napisał/a:
- lepiej poczekac,ja kupilam i nie uzywalam
Ja też jestem tego zdania - mi się w ogóle nie przydał.
ja stawiam za skonczony 31tc
:ico_brawa_01: Tort już pewnie zjedzony to ja stawiam nowy za skończony 30. :ico_oczko: :ico_tort:
Co do mojego samopoczucia to wlasnie mialam 3 skurcze w odstepach 20-minutowych i czekam co bedzie dalej,boli jak nie wiem co,porod mi sie przypomnial
Ja tak miałam w piątek wieczorem - cały wieczór pojawiały się skurcze aż miałam głupie myśli czy to nie już :ico_noniewiem: No ale przeszło.

iw_rybka, melduj się bo będziemy się martwić :ico_sorki:
wyniki ze krwi
Mi znowu coś gorsze wyszły :ico_noniewiem: Ale nie jest źle, w sumie w ciąży to normalne. Na wizytę mam na 18,00, stres zaczyna rosnąć :ico_oczko:

A czuję się dziś źle, gardło mnie boli, już normalnie mam dość... Jak się znowu rozchoruję to się załamię. U mnie ciągle w ruchu herbata z cytryną, pije soki - głównie z czarnej porzeczki i aronii bo niby takie zdrowe, czapka zawsze na głowie, no i czemu znowu coś się chce przyplątać????? :ico_olaboga:
Do tego mam dziś mega mdłości, słabo mi, buuuu..... Po prostu załamka :ico_placzek:

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 lis 2009, 10:55

hello
leona napisał/a:
- lepiej poczekac,ja kupilam i nie uzywalam
no i chyba poczekam, pokazalam mezowi wczoraj jaki chce ten laktator to w razie czego pojedzie i kupi :ico_oczko:
Co do mojego samopoczucia to wlasnie mialam 3 skurcze w odstepach 20-minutowych i czekam co bedzie dalej,boli jak nie wiem co,porod mi sie przypomnial
:ico_olaboga: mam nadzieje ze przeszlo :ico_sorki: :ico_sorki:
mój mąż też mówił że za wcześnie i też mnie to denerwowało
no niestety to tylko faceci :ico_noniewiem:
czekam dziś na wózek i wyniki ze krwi
pochwalisz sie pozniej wozeczkiem??? :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

a wyniki mam nadzieje ze beda dobre :ico_oczko:
nie mogę się doczekać, bo ostatnio byłam badana 2 miesiące temu bo brałam globulki i doktor stwierdziła że nie ma co badać przy tym... więc jutro się dowiem co i jak
ja ostatnio badana bylam w lipcu :ico_haha_01: :ico_oczko:
a tutaj to pewnie przy porodzie mi dopiero zajrza :ico_haha_01: :ico_oczko:
Tort już pewnie zjedzony to ja stawiam nowy za skończony 30.
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
a ja moge jeszcze jeden dzisiaj postawic za rozpoczety 8 miesiac :ico_szoking: :ico_brawa_01: :ico_tort: :ico_sorki:

lilo duzooooo zdrowka :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

teraz jem sniadanie i biore sie zarobienie kopytek :ico_oczko:

milego dnia :ico_oczko:

lilo

09 lis 2009, 11:07

a ja moge jeszcze jeden dzisiaj postawic za rozpoczety 8 miesiac
:ico_brawa_01: Boże, to ja za tydzień :ico_olaboga: Szok :ico_oczko:

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 lis 2009, 11:08

a ja moge jeszcze jeden dzisiaj postawic za rozpoczety 8 miesiac
:ico_brawa_01: Boże, to ja za tydzień :ico_olaboga: Szok :ico_oczko:
no ja dzisiaj jak zerknelam na suwaczek na pulpicie to szoku doznalam :ico_szoking: :-D :ico_brawa_01: bo myslalam ze do 8ego miesiaca jeszcze pare dni

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

09 lis 2009, 12:27

Witam :-D
Dzień paskudny wstawać mi sie nie chciało wcale.
Wczoraj zaczęłam walkę z ciuszkami dla dzidzi.Poszykowałam sobie i szoku doznałam ile tego jest.Dziś kolejna partia,jak wyschnie do jutra do wstawiam następną,bo dziś miejsca nie będę miała na suszarce :ico_szoking:
Pranie jak pranie,fajnie się te ciuszki ogląda i od proszku tak ładnie pachną,ale jak pomyślę o ich prasowaniu to mnie od razu kręgoslup zaczyna boleć. :ico_olaboga:

A dziś muszę jeszcze do weterynarza jechać,jakbym nie miała dość problemów.Kocica musiała sobie oko zatrzeć czy coś bo jej się stan zapalny wdał.Mój mąż się cieszy bo teraz cały dzień spędza grzecznie w koszyku,w kącie bo światło ją razi.Taka osowiała sie bidula zrobiła.Mój mąż to sadysta. :ico_zly:
Przemywam jej oko rumiankiem,wkraplam łagodne krople dla ukojenia ale to nic nie daje.Potrzebuje antybiotyku zdecydowanie.Tata mój sie dzis z pracy wcześniej urwie i mnie zawiezie.
Ja witamin nie bralam a zaparcia byly,wiec to niekoniecznie od witamin.Jedz jogurciki,jablka i duzo pij - mi pomaga :ico_sorki:
no właśnie już trzeci dzień nie biorę i zaparcia zniknęły,także to faktycznie wina witamin była.
leona napisał/a:
kupilismy wanienke, butelki, smoczki, szczotke, nozyczki, fride do nosa i apre innych drobiazgow :ico_brawa_01: :ico_oczko:
- uwielbiam takie zakupy :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
My teraz po wstępne zakupy w niedziele jedziemy,bo tylko wtedy mąż ma wolne w tym tyg.A wczoraj od rodziców dostaliśmy kołdre dla bobasa :ico_brawa_01: Fajna lekka,antyalergiczna,anty roztoczowa i jakaś tam jeszcze anty coś.
leona napisał/a:
- lepiej poczekac,ja kupilam i nie uzywalam :ico_wstydzioch:
Ja planuje ten zakup na styczeń,po porodzie.Wcześniej nie wiem czy się przyda w ogóle.
Co do mojego samopoczucia to wlasnie mialam 3 skurcze w odstepach 20-minutowych i czekam co bedzie dalej,boli jak nie wiem co,porod mi sie przypomnial :ico_szoking:
:ico_szoking: Mam nadzieję że przeszło??? :ico_sorki:
leona napisał/a:
ja stawiam za skonczony 31tc

:ico_brawa_01: Tort już pewnie zjedzony to ja stawiam nowy za skończony 30. :ico_oczko: :ico_tort:
równiez stawiam :ico_tort: za 30tyg
anusiek napisał/a:
czekam dziś na wózek i wyniki ze krwi
pochwalisz sie pozniej wozeczkiem??? :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

a wyniki mam nadzieje ze beda dobre :ico_oczko:
trzymam kciuki za dobre wyniki.

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 lis 2009, 12:34

fajnie się te ciuszki ogląda i od proszku tak ładnie pachną
a ja mam proszki bezzapachowe :ico_noniewiem:

równiez stawiam za 30tyg
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

ja juz obiad mam z glowy

za godz tesciowa przyjdzie :ico_oczko:

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

09 lis 2009, 12:49

geheimnis napisał/a:
fajnie się te ciuszki ogląda i od proszku tak ładnie pachną
a ja mam proszki bezzapachowe :ico_noniewiem:
Ja piorę w Dzidziusiu.ma delikatny zapach.
a juz obiad mam z glowy

za godz tesciowa przyjdzie :ico_oczko:
No ja się muszę za obiad wziąć,ale brzuch mi się stawia i nie bardzo mam ochotę się ruszać z kanapy.

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 lis 2009, 12:57

Ja piorę w Dzidziusiu.ma delikatny zapach.
no a ja tutaj kupowalam, i z tego co wlasnie wywachalam to nie pachnie wogole :ico_noniewiem:
No ja się muszę za obiad wziąć,ale brzuch mi się stawia i nie bardzo mam ochotę się ruszać z kanapy.
to na razie sobie posiedz jeszcze :ico_oczko:
ja moge ci kopytek podeslac :ico_oczko:

a moj maly tak wypina tylek, z lewej strony pepka ze az mnie momentami boli :ico_olaboga: :ico_oczko:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”