Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

10 lis 2009, 09:50

Ja też byłam wczoraj i u mnie również w porządeczku
- od tego powinnas zaczac :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: Ciesze,sie,ze i u Ciebie szystko dobrze :ico_brawa_01:
A mi nie dali maluszka na brzuch
- mi dali ale potem zabrali na prawie 3 godziny :ico_zly: a inne kobiety karmily lezac na tym korytarzu obserwacyjnym :ico_placzek:
kolejną noc nie spałam tylko się gapiłam na to maleństwo.
- identycznie u mnie :ico_wstydzioch:
proszę żeby nie mówili ale w głowie i tak zasiewa się niespokój :ico_placzek:
- oj,oj,bedzie dobrze,nie mysl o zlych rzeczach :ico_nienie:

Ja dzis tak wczesnie,bo lapalam siusiu od 5 rano,masakra - co poszlam,zeby siusiu zrobil,to juz bylo w pampersie :ico_noniewiem: Udalo sie o 7.30 :ico_sorki:

lilo

10 lis 2009, 09:51

tylko jakoś nie chce mi się i nie bardzo mam kiedy do sklepu.
Ja też - kupiłam parę rzeczy jak byłam na zwolnieniu, teraz mam przerwę znowu w zakupach :ico_oczko:

[ Dodano: 2009-11-10, 09:07 ]
Hehe - teraz czytam o żonach i też mam niezły opis - podoba mi się
rozwodzi rzadko, bo nie wierzy, że ten następny mąż będzie lepszy, w końcu to tylko mężczyzna...
skruszony małżonek wychodzi ze skóry aby odzyskać jej serce i nadszarpnięte zaufanie. Wie bowiem, że świat jest pełen ładnych i ponętnych kobietek, ale o ...mądrą żonę było i jest bardzo trudno

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 lis 2009, 11:56

hejka

ja sobie pospalam
bo rano jak wstalam na brzydule to mnie pogoda przerazila :ico_chory: i stwierdzilam ze do szkoly nie ide :ico_haha_01: :ico_oczko:

no i pospalam do teraz :ico_oczko:

Patrycja ale duzy twoj synus :ico_brawa_01: ciekawe ile moj bedzie na usg za tydz wazyl :ico_noniewiem: :ico_oczko:
Cytat:
rozwodzi rzadko, bo nie wierzy, że ten następny mąż będzie lepszy, w końcu to tylko mężczyzna...
dobre :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

10 lis 2009, 12:31

witam :-)

na początek pochwalę się wózeczkiem :ico_oczko: oczywiście mamy gondolę i spacerówkę jeszcze :ico_oczko:
Obrazek
po kliknięciu będzie większy i mam lekki bałagaik w pokoju

Mam wyniki badań, w sumie anemia i bakterie w moczu no ale nic nie dostałam, mam nadał brać magne b6 i nospę (bo miałam skurcze bolesne)
usg mam zrobić w czwartek bo moja ginka się dopatrzyła że z ostatniego badania brzuszko mojego dziecka lekarz określił na 20tc!!! a reszta na 30! na dole komentarz do badania że wszystko jest w normie :ico_puknij:
no i uznałyśmy to za pomyłkę przy opisie, tym bardziej że na dole opis wskazuje na to że wszystko gra.
fajnie że zobaczę swojego maluszka - nie spodziewałam się że tak szybko

dziś kolejna porcja prania a może jutro mi rodzice przywiozą łóżeczko :ico_brawa_01:

Patrycja.le fajnie, że humorek lepszy i wizyta udana i wszystko ok :ico_brawa_01: :-)
lilo ja trzymam za Ciebie kciuki, pomaga??
ale Ty za mnie mocniej zaciskaj bo noc koszmarna, spać nie mogłam tak gardło bolało...dziś mąż ma przygotować cebulkę, czosnek, miód i cytrynkę (taki syropek) mniami :ico_oczko:
super że wizyta ok :ico_brawa_01: :-D
Helen super że już macie zakupy a im więcej tych rzeczy tym bardziej się czuje że to coraz bliżej...
ja nie mogłam spać chyba też przez ten wózek co stoi w sypialni :ico_wstydzioch:
leona :ico_brawa_01: za 8 miesiąc :-) a co do poduszki to też rozważam :ico_noniewiem:
lilo co do programów i opowieści o chorych dzieciach...dużo tego pokazują w tv ale mi lekarz powiedział, że tych przypadków dużo nie jest tylko są nagłaśniane. Koleżanka też mi zadzwoniła powiedzieć że właśnie oglądała taki program i jakie to wielkie nieszczęście mieć chore dziecko itp. nie wiem po co ludzie to robią :ico_noniewiem:
no i pospalam do teraz
no i dobrze, każdemu się należy chwila odpoczynku i relaksu :ico_oczko:

lilo

10 lis 2009, 12:49

lilo ja trzymam za Ciebie kciuki, pomaga??
ale Ty za mnie mocniej zaciskaj bo noc koszmarna, spać nie mogłam tak gardło bolało...dziś mąż ma przygotować cebulkę, czosnek, miód i cytrynkę (taki syropek) mniami
Chyba faktycznie muszę mocniej zaciskać :ico_sorki: U mnie lepiej - gardło minimalnie czuję, trochę coś z nosa leci, ale walczę dalej dzielnie :ico_sorki:
Już się skupiam na zaciskaniu!!!!! :ico_sorki:
nie wiem po co ludzie to robią
No naprawdę - zero wyczucia :ico_puknij: Ale niektórzy tak lubią - na przykład kobiecie w 9. miesiącu o komplikacjach porodowych opowiadać :ico_puknij:

Fajny wózeczek :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

10 lis 2009, 12:54

Już się skupiam na zaciskaniu!!!!!
hehe dzięki! teraz mam 100% pewność że przejdzie uff :ico_oczko:

horoskop super właśnie mężowi wysłałam żeby zobaczył co ja się z nim mam :ico_olaboga:
"Skorpion uchodzi za najbardziej atrakcyjnego mężczyznę w zodiaku, ale jego żona to naturalna kandydatka na świętą" :ico_haha_01:
No naprawdę - zero wyczucia Ale niektórzy tak lubią - na przykład kobiecie w 9. miesiącu o komplikacjach porodowych opowiadać
no nic tylko takeigo kogoś strzelić w potylicę :ico_zly:

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

10 lis 2009, 13:01

Witam.
Byłam wczoraj z kotem u weta i oczywiście w ruch poszły antybiotyki i to ile :ico_szoking: 2 zastrzyki,tabletki do brania i krople z antybiotykiem do oczu.W czwartek powtórka z rozrywki. :ico_zly: Ale dziś przynajmniej widzę już lekką poprawę. :ico_sorki:

A ja dziś wstawiłam kolejne pranie.Zaczęłam prasować,ale dość szybko wymiękłam.Dobrze że się wzięłam za to tak wcześniej,będę miała sporo czasu na to wszystko.

Dziewczyny,gratuluję kolejnych tygodni. :ico_brawa_01:
anusiek, wózek super.Na prawdę i bardzo ładny odcień niebieskiego,w sam raz dla syneczka :-D
Jestem po wizycie. Ze mną wszystko OK, szyjka długa i zamknięta - lekarz twierdzi że w tym roku nie urodzę, wyniki ok,
Gratulacje,przynajmniej ty możesz mieć spokojną głowę :ico_brawa_01: Super wiadomości.
dobrze, ze przede mna pierwszy porod, to sie az tak nie stresuje :ico_oczko: jak to mawia moja mama - im mniej wiesz, tym lepiej spisz :-D
No to będzie też mój pierwszy poród,ale i tak mam już cykora.W zeszlym roku,przed zabiegiem podali mi leki na rozwarcie szyjki żeby mi jej mechanicznie nie musieli otwierać,no i żeby macica się powoli zaczęła sama oczyszczać.MATKO JEDYNA,myślałam że padnę,pół dnia i pół nocy się męczyłam.Z bólu byłam cała mokra.To jak pomyślę że to i tak pryszcz przy porodzie to ja pitolę,NIE RODZĘ. :ico_oczko:
I jedyne co mnie przestraszyło to to że Maniek ma już 2200kg a jeszcze tyle czasu do porodu to ile on będzie ważył i jak ja mam go wycisnąć z siebie?
:ico_szoking:Ło mamo,a tu jeszcze ok 8 tyg wzrostu i powiększania wagi malucha.Ja mam USG za tydz i mam nadzieję że mój maluch w miarę rozsądnych rozmiarów będzie.Ja mam przecież taką miedniczkę malutką,nie urodzę SN za dużego bobasa. :ico_nienie:
Mam wyniki badań, w sumie anemia i bakterie w moczu no ale nic nie dostałam, mam nadał brać magne b6 i nospę (bo miałam skurcze bolesne)
O jej,to dziwne że ci niczego nie dali na anemie i bateryjki. :ico_olaboga: Ja badania robie za tydz,ciekawe jakie cuda u mnie wyjdą.
usg mam zrobić w czwartek bo moja ginka się dopatrzyła że z ostatniego badania brzuszko mojego dziecka lekarz określił na 20tc!!! a reszta na 30! na dole komentarz do badania że wszystko jest w normie
Dobry lekarz,nie ma co :ico_puknij: No ale pomyłki się zdarzają,

lilo

10 lis 2009, 13:15

"Skorpion uchodzi za najbardziej atrakcyjnego mężczyznę w zodiaku, ale jego żona to naturalna kandydatka na świętą"
:ico_smiechbig: Święta Anna :ico_oczko:
Ale dziś przynajmniej widzę już lekką poprawę
:ico_brawa_01: :ico_sorki:
NIE RODZĘ
:ico_haha_01: :ico_oczko:

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 lis 2009, 13:51

"Skorpion uchodzi za najbardziej atrakcyjnego mężczyznę w zodiaku, ale jego żona to naturalna kandydatka na świętą"
:ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_brawa_01:

anusiek wozeczek super, moj chyba ma taki sam kolor :ico_brawa_01:

geheimnis, dobrze ze z kotkiem lepiej :ico_sorki:
to ja pitolę,NIE RODZĘ.
:ico_haha_01: ja zbytnio porodem sie nie stresuje, zobaczymy pozniej :ico_oczko:
i mam nadzieję że mój maluch w miarę rozsądnych rozmiarów będzie
no ja tez mam taka nadzieje ze moj synek nie bedzie jakis wielki :ico_haha_01: :ico_oczko:

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

10 lis 2009, 14:28

a ja zapomniałam że miałam dziś postawić
Obrazek
za 33 tydzień :ico_brawa_01:

geheimnis, biedny kotek :ico_sorki:
anusiek, wózek super.Na prawdę i bardzo ładny odcień niebieskiego,w sam raz dla syneczka
dzięki, kolorek rzeczywiście przyjemny :-)
To jak pomyślę że to i tak pryszcz przy porodzie to ja pitolę,NIE RODZĘ.
no tak tylko że już raczej nie ma odwrotu :ico_oczko:
ja się staram o tym nie myśleć :ico_sorki:
choć czasem samo się pomyśli...
jej,to dziwne że ci niczego nie dali na anemie i bateryjki
usłyszałam że na tym etapie ciąży to norma :ico_noniewiem: sama już nie wiem co z tymi lekarzami...
Święta Anna
hihihihihihi :591:
ja tez mam taka nadzieje ze moj synek nie bedzie jakis wielki
no no i ja :ico_sorki:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”