Ja dosłownie na sekundkę.Chciałam poinformować,że mam problemy z netem.Dopóki nie naprawimy usterki to mogę mieć problemy z odwiedzaniem Was na forum.Nie wiem ile to potrwa,oby jak najkrócej

Pozdrawiam
- widze,ze witamy sie dzis tak samowitam świątecznie,
- czekamyi powiadomię co i jak.
szybko zgubiszi tak nie mam na to większego wpływu
U mnie też dziś kuchnia włoska - pizzana obiadek planuje lasanie
mam nadzieje, ze jednak szybko znikna problemy z netem i bedziesz nas osobiscie o wszyskim informowacGdyby zadziało się coś istotnego to powiadomię Rybkę.
u mnie w szpitalu kapalo sie maluszki co 3 dzien, a w szpitalu, w ktorym pracowala szwagierka-codziennie, wiec nie tylko co kraj, ale nawet co szpital to obyczajMy pewnie codziennie bedziemy kapac,jakos tak dziwnie 2 razy w tygodniu,widac co kraj to obyczaj.
to chyba nie takie latwe... najwazniejszy jest niby dobrze dopasowany stanik, mozna tez kremowac i masowac, ale ostatecznie to i tak takiego duzego wplywu sie nie ma... wolalabym miec miseczke a albo b, wtedy latwiej nad piersiami zapanowac...Co do piersi - Helen, to staraj się dbać o nie po prostu
stawiam za skonczony 31 tc.
ja poza tym ze mam wiekszosc zakupow zrobionych to jeszcze nic nie robieja muszę przemyśleć swoje przygotowania bo chyba najbardziej w lesie jestem. U was wózki, pranie, torby do szpitala - a ja????
to przez meza, bo wczoraj powiedzial ze moge nie robic obiadu bo on ma ochote na chinska, to mnie tez naszla ochota i obiad z glowytez niezle, ja mialam musli z jogurtem
a ja dzisiaj z jednego przedmiotu komputerowego oddalam wszystkie zadania bo koniec semestru sie zbliza a ja do tej pory mialam inne rzeczy do robotymusze wziac sie w koncu za zadania do szkoly, bo nie wyrobie...
-U mnie też dziś kuchnia włoska - pizzaW dodatku z dostawą do domu
Strasznie nam się zachciało
- no wlasnie,ja mam to samowolalabym miec miseczke a albo b, wtedy latwiej nad piersiami zapanowac...
- gratulacjestawiam za skonczony 31 tc.
No niestety - u mnie się inaczej nie dało, mleko się lało więc bez biustonosza i wkładek czy to dzień czy noc nie dało radyNapewno bede podczas karmienia wciaz w staniku chodzic,tak robilam z Andrzejkiem i jakos to bylo
stawiam za skonczony 31 tc
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 1 gość