jakoś trzebajak nie prośba to grośbą

moje tabletki leżą na wierzchu na półce w pokojuon nie pyta ile ci tabletek zostało nie patrzy itd? zeby potem nie sprawdził cie i powiedział pokaz tabletki

jakoś trzebajak nie prośba to grośbą
moje tabletki leżą na wierzchu na półce w pokojuon nie pyta ile ci tabletek zostało nie patrzy itd? zeby potem nie sprawdził cie i powiedział pokaz tabletki
narazie mam tylko 14 glosow i nie zniklo w sumie mnie to nic nie kosztuje to mozna sie w to bawic heha ty nadal sie w to bawisz? mi to nic nie dało
od imienia - Martyna Wziełam zdrobnienie Tynuś a Z to od nazwiska Zdrodowska :) a 1 jakoś taka co wogóle oznacza twój nick
tyy to dobry pomysł kochana faktycznie w sumie mi zostalo tam jeszcze z 5 tabletek i no coo kochanie jeszcze zostało mi te 5 tbletek do konca...tylko u mnie gorzej bo ja nie wim kiedy teraz mi @ ma przyjsckupię jedno opakowanie i niech myśli,że dalej biorę
no mój mi powiedział ,ze sie nie boi miec dziecka,ale wiesz jak tojest na poczatku bedzie szok i przerazenie potem sie uspokoi tylko potem zeby nie było ze oskarzy mnie ze go oszukałam? co wtedy?mój to nie będzie zły tylko troszkę zawiedziony
akurat tego faceci nie wiedza takze nie miał wyjscia musiał ci uwierzycmój się zdziwił,że teraz @ dostałam,ale powiedziałam mu że w trakcie brania tych tabletek mogą występować krwawienia w trakcie,więc dałąm radę
uff uspokoiłas mniewiesz co,raczej nie ma powodów do oskarżeń o oszustwo skoro "bierzesz" tabletki to zawsze istnieje ten 1 % że można zajść w ciążę jak przy każdej antykoncepcji
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 1 gość