geheimnis, ja właśnie planuję na dniach kupić stanić już do karmienia bo z moich starych to już wyrosłam :)
No właśnie mnie piersi też sporo urosły.W szoku jestem.Nigdy takich dużych nie miałam

Mój mąz się cieszy,a ja nie bo znów zaczęły mnie boleć

A przez jakiś czas był już z nimi spokój.
co do stanikow do karmienia to mam dwa, chcialam je juz dawno zaczac nosic bo sa bardzo wygodne

No właśnie dlatego się na nie przerzuciłam.Są superancko wygodne.
ja dzisiaj mam wolne
zadnych planow nie mam
no oprocz prania

No ja właśnie pranko wrzuciłam,zaczęłam sprzątać w łazience,niby nic wielkiego bo tylko zlew i wannę umyłam i jak mnie nie złapał jakiś ucisk w dole brzucha,czy już nawet bardziej przy jego ujściu.Wzięłam magnez,nospę i lezę.Chyba za dużo to ja nie zrobię.A jutro do mnie koleżanka ma wpaść.Mam taki bałagan że szok.Muszę w kuchni ogarnąć,podłogę uprzątnąć,kolejne pranie wstawić,no i obiad zrobić.Chyba wstawię tylko rosół na kurczaczku,bo więcej chyba nie będe w stanie zrobić.Męża i tak dziś nie ma,to będe miała obiad na jutro.
A tak w ogóle,to właśnie jestem w trakcie testowania neta.Mój mąż zadzwonił do działu obsługi i pomocy.No i gościu stwierdził że u nich nic nie wskazuje że z naszym netem jest coś nie tak.Zaraz po tym telefonie internet znów zaczął działać.Czy to nie dziwne?

Pewnie jednak coś tam było,tylko się nie przyznał facet.Tak samo miałam kiedyś z cyfrowym Polsatem.Przestał działać,mąż zadzwonił,niby wszystko było ok,a po telefonie w cudowny sposób telewizja zaczęła u nas odbierać.

No ale to tylko moje domniemania.