Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

11 lis 2009, 20:27

No niestety - u mnie się inaczej nie dało, mleko się lało więc bez biustonosza i wkładek czy to dzień czy noc nie dało rady :ico_sorki: Już miałam tego dość w pewnym momencie :ico_oczko:
- dokladnie to samo u mnie,mleko lecialo obficie,nie zapomne jak nachylilam sie nad wanna,zeby korek wlozyc :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:
a ja większość dnia na kanapie - herbatka podana do łóżeczka, miło tak :-D
- no tak to mozna :ico_oczko:

ja sobie teraz tez wypoczywam ale troszke mnie brzusio boli,mam uczucie jakby mala naciskala mi glowa na szyjke,ten taki tepy bol :ico_zly:

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 lis 2009, 20:28

u mnie się inaczej nie dało, mleko się lało więc bez biustonosza i wkładek czy to dzień czy noc
wlasnie chcialam pytac Rybki, czy tez na noc zostawiala biustonosz... pewnie trzeba bedzie tak robic, ale z kupnem takich do karmienia jeszcze poczekam, bo nie wiadomo, na jakim rozmiarze stanie :ico_noniewiem:
No to co - jutro w ósmy miesiąc wchodzisz??
na to wyglada :-D dzidzia juz sie chyba doczekac nie moze, bo dzisiaj prawie nie spala, ciagle sie rozpycha, chyba juz swietuje :ico_oczko:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

11 lis 2009, 20:54

na jakim rozmiarze stanie :ico_noniewiem:
- a wiesz,ze jak juz cycusie se dostosuja,tzn zaczna produkowac tyle mleczka,ile dzidzi potrzeba,to rozmiar sie zmiejszy,ja wowczas chodzilam tez w zwyklych,materialowych stanikach :ico_oczko:

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 lis 2009, 21:53

ale troszke mnie brzusio boli,mam uczucie jakby mala naciskala mi glowa na szyjke,ten taki tepy bol
a wiesz ze u mnie podobnie :ico_noniewiem:
cale popoludnie jakos tak dziwnie sie czuje
brzuch pobolewa, moze nie caly czas ale jednak :ico_noniewiem:
no i wlasnie tez takie parcie na szyjke czuje, zwlaszcza jak siedze :ico_noniewiem: :ico_olaboga:
wlasnie chcialam pytac Rybki, czy tez na noc zostawiala biustonosz...
kurcze jak ja nie lubie stanikow
nie wiem jak dam rade jak i w nocy bede musiala miec zalozony :ico_noniewiem:
bo teraz pierwsze co robie po przyjsciu do domu to zdejmuje stanik :ico_haha_01: :ico_noniewiem:

ja juz wykapana i ide z mezem tv poogladac :ico_oczko:

dobrej nocki :ico_oczko:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

11 lis 2009, 23:21

a wiesz ze u mnie podobnie :ico_noniewiem:
cale popoludnie jakos tak dziwnie sie czuje
no i wlasnie tez takie parcie na szyjke czuje, zwlaszcza jak siedze :ico_noniewiem: :ico_olaboga:
- ja sie polozylam do wanny i jakos przeszlo :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
bo teraz pierwsze co robie po przyjsciu do domu to zdejmuje stanik :ico_haha_01: :ico_noniewiem:
- swinko Ty :ico_oczko:

ja tez ide do lozeczak,bo mezus juz czeka :-D

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

12 lis 2009, 10:44

Witam,
Nadal mam problemy z netem.Modem mi chyba wysiada,bo co chwilę się łączy i rozłącza :ico_placzek: Ostatnio miałam awarię prądu,wiec to moze przez to.
- dokladnie to samo u mnie,mleko lecialo obficie,nie zapomne jak nachylilam sie nad wanna,zeby korek wlozyc :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:
Łojej,no to nieźle.. :ico_olaboga: Dzidzia nie miała powodów do płaczu,bo jedzonka było dużo :ico_oczko:
wlasnie chcialam pytac Rybki, czy tez na noc zostawiala biustonosz... pewnie trzeba bedzie tak robic, ale z kupnem takich do karmienia jeszcze poczekam, bo nie wiadomo, na jakim rozmiarze stanie :ico_noniewiem:
Jakupiłam ostatnio,bo z pozostałych wyrosłam,a te do karmienia są wyjatkowo wygodne,mają szerokie ramiączka i dobrze trzyma piersi.Troszkę luzu w nim mam,akurat tyle by włożyć wkładkę laktacyjną i myślę że jak piersi urosną jeszcze to nie bedzie problemu żeby je w nim upchnąć.No zobaczymy.
też tak mam dość często,dlatego dużo leżę żeby szyjka nie skróciła mi się jeszcze bardziej. :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

12 lis 2009, 11:26

Dzień dobry
My wczoraj troszkę odpoczywaliśmy, ale też goście byli bo M. urodziny przed wczoraj miał :)
Helen, to witamy w 8 miesiącu :)
geheimnis, ja właśnie planuję na dniach kupić stanić już do karmienia bo z moich starych to już wyrosłam :)

lilo

12 lis 2009, 11:49

Ktoś chce poprawić statystyki??? :ico_oczko: http://dzieci.pl/pgid,11675793,title,Na ... caid=69173

[ Dodano: 2009-11-12, 10:50 ]
A dzień dobry tak w ogóle :ico_oczko:

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 lis 2009, 12:25

hejka

ja jak na razie czuje sie dobrze :ico_oczko: pewnie dlatego ze dopiero wstalam :ico_haha_01: :ico_oczko:

co do stanikow do karmienia to mam dwa, chcialam je juz dawno zaczac nosic bo sa bardzo wygodne :ico_haha_01: a na poczatku tak mialam wrazliwe piersi ze szok
ale jakos przezylam i teraz jeszcze nosze normalne :ico_oczko:

ja dzisiaj mam wolne
zadnych planow nie mam
no oprocz prania :ico_oczko:

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

12 lis 2009, 13:09

geheimnis, ja właśnie planuję na dniach kupić stanić już do karmienia bo z moich starych to już wyrosłam :)
No właśnie mnie piersi też sporo urosły.W szoku jestem.Nigdy takich dużych nie miałam :ico_szoking: Mój mąz się cieszy,a ja nie bo znów zaczęły mnie boleć :ico_placzek: A przez jakiś czas był już z nimi spokój.
co do stanikow do karmienia to mam dwa, chcialam je juz dawno zaczac nosic bo sa bardzo wygodne :ico_haha_01:
No właśnie dlatego się na nie przerzuciłam.Są superancko wygodne. :ico_brawa_01:
ja dzisiaj mam wolne
zadnych planow nie mam
no oprocz prania :ico_oczko:
No ja właśnie pranko wrzuciłam,zaczęłam sprzątać w łazience,niby nic wielkiego bo tylko zlew i wannę umyłam i jak mnie nie złapał jakiś ucisk w dole brzucha,czy już nawet bardziej przy jego ujściu.Wzięłam magnez,nospę i lezę.Chyba za dużo to ja nie zrobię.A jutro do mnie koleżanka ma wpaść.Mam taki bałagan że szok.Muszę w kuchni ogarnąć,podłogę uprzątnąć,kolejne pranie wstawić,no i obiad zrobić.Chyba wstawię tylko rosół na kurczaczku,bo więcej chyba nie będe w stanie zrobić.Męża i tak dziś nie ma,to będe miała obiad na jutro.

A tak w ogóle,to właśnie jestem w trakcie testowania neta.Mój mąż zadzwonił do działu obsługi i pomocy.No i gościu stwierdził że u nich nic nie wskazuje że z naszym netem jest coś nie tak.Zaraz po tym telefonie internet znów zaczął działać.Czy to nie dziwne? :ico_noniewiem: Pewnie jednak coś tam było,tylko się nie przyznał facet.Tak samo miałam kiedyś z cyfrowym Polsatem.Przestał działać,mąż zadzwonił,niby wszystko było ok,a po telefonie w cudowny sposób telewizja zaczęła u nas odbierać. :ico_haha_01: No ale to tylko moje domniemania.

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”