- Ty malpo,az mi łzy w oczach stanelyże ja mam ciągle nadzieje na święta w domku już z Adasiem :)
 ,tak sie rozmazylam o swietach w domu we czworke,tylko my - mezus,Andrzejeki Zuzia
 ,tak sie rozmazylam o swietach w domu we czworke,tylko my - mezus,Andrzejeki Zuzia   

Kurde-wstretne hormony

- Ty malpo,az mi łzy w oczach stanelyże ja mam ciągle nadzieje na święta w domku już z Adasiem :)

mam tylko nadzieję, że nie przypali się od spodu, bo chyba za nisko je wstawiłam
 mam tylko nadzieję, że nie przypali się od spodu, bo chyba za nisko je wstawiłam 
 mój dzieć miał nierównomierne bicie serduszka, jakieś dziwne przeskoki... mam zalecenie na echo serce płodu i zaraz jadę po nie do lekarza bo pani z usg powiedziała że sprawa jest dość pilna.
  mój dzieć miał nierównomierne bicie serduszka, jakieś dziwne przeskoki... mam zalecenie na echo serce płodu i zaraz jadę po nie do lekarza bo pani z usg powiedziała że sprawa jest dość pilna. ale ty masz termin na 17, a ja na 31 więc mam dużo większe prawdopodobieństwo że spędzę święta w szpitalu, a ja tak nie chce
 ale ty masz termin na 17, a ja na 31 więc mam dużo większe prawdopodobieństwo że spędzę święta w szpitalu, a ja tak nie chce 
 i brawa za 35 tydzień
 i brawa za 35 tydzień  

i już sobie słuchamy.
 i już sobie słuchamy. 

no i u gina, jednak te bule są normalne, brzuch mam jak najbardziej na miejscu i nawet jak urodze za tydzień to nie szkodzi bo mała dostala zastrzyki na pluca i nic jej nie grozi, a jak nie bedzie chetna do wyjscia to 3 grudnia ide do szpitala i zdejma mi szew, troche sie balam wagi a pół kg przytylam, dziwne bo jem jak swinka
 no i u gina, jednak te bule są normalne, brzuch mam jak najbardziej na miejscu i nawet jak urodze za tydzień to nie szkodzi bo mała dostala zastrzyki na pluca i nic jej nie grozi, a jak nie bedzie chetna do wyjscia to 3 grudnia ide do szpitala i zdejma mi szew, troche sie balam wagi a pół kg przytylam, dziwne bo jem jak swinka- a planujecie inna niz kameralna?Przeciez w kazdej chwili mozesz zaczac rodzic,nie wspominajac o tym,ze te ostatnie tygodnie przed porodem sa naprawde wkurzajace i meczaceTylko jak teraz przekonać męża, że może lepiej by było zrobić taką kameralną Wigilię?

- jak wlaczylas termoobieg,to ci sie nie przypaliCiasto rośniemam tylko nadzieję, że nie przypali się od spodu, bo chyba za nisko je wstawiłam

A z przewidywan lekarza,nie dotrwam do polowy grudnia
 A z przewidywan lekarza,nie dotrwam do polowy grudnia   
 - a taki swintuszkowatyRybka a co to za torcik!!??
 ale skutecznie rozweselajacy
 ale skutecznie rozweselajacy   

i znow nie mamy kasy na czynsz, na pampki i kosmetyki dla malej..
 i znow nie mamy kasy na czynsz, na pampki i kosmetyki dla malej..  

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość