co kilka dni Jaga dostaje lody albo prosto z lodówki zimne jogorty, bez zadnego ocieplania - hartujemy gałderko
no wlasnie moi chlopcy nauczyli sie stopniowo jesc serki prosto z lodowki,teraz wyciagaja actimele i jogurty i wcinaja-nigdy nie chorowali na gardlo i ja tez jestem za takim hartowaniem
ja to jestem z tych mam ktore panicznie boja sie przegrzania,ze sie spoca i chorobsko gotowe
Jedynie trochę boli jak wstaję z wyrka. Nie wiem też dlaczego mam tak duże cięcie. Nikt mi nie powiedział. Prawie od biodra do biodra
no to faktycznie duze
mi przyjaciolka pokazywala swoja blizne to bylo zaledwie kilka centymetrow pewnie z 10 az sie zdziwilam ze to wystarczylo zeby bobaska wyjac
Wtulił się we mnie, a ja wyłam 5 minut jak bóbr z tego, że go widzę. Dobrze, że to już za nami.
oj jak ja cie dobrze rozumiem,jak Dawidka urodzilam i wyszlam ze szpitala jak tylko weszlam do domu to sie tak rozryczalam ze szok,Olka nie widzialam 3 dni bo takiego malucha nie chcieli do szpitala wpuscic,pamietam jak chcialam go wziac na rece i nie dalam rady-czulam sie wtedy okropnie-taka bezsilna a on sie troszke wystraszyk jak ja tak ryczec zaczelam i patrzyl na mnie takimi zdziwionymi oczkami-nie zapomne tego nigdy a to wszystko z tesknoty.Tyle roznych emocji na raz a jeszcze meza nie bylo bo przyjechal z Irl jak Dawidek mial 5 dni wiec moja mama byla z Olem a mi pomagala moja przyjaciolka ktora nawet ze mna rodzila
to byl trudny okres dla mnie pod wzgledem emocjonalnym,prawie cala ciaze bylam sama z malym,maz daleko no i na porod nie zdazyl....dobrze ze to juz za nami
W ogóle i pediatra i laryngolog w innym uchu zapalenie widziały
. I której wierzyć?
nie no koniecznie wybierz sie do innego laryngologa,sprawdzi uszka i moze powie ze wyciecie tego migdalu wcale nie jest konieczne.
mojej kolezanki synowi wycieli migdal po calym roku chorowania,uwierzcie on mial kaszel non stop i zielone gile bez przerwy
ale to tacy ludzie ze dziecka na spacer nigdy nie zabrali jedynie zlapal powietrze w drodze do samochodu i po jego opuszczeniu
szkoda gadac
miała wycinane 2 migdały (potem odrosły)
kurcze to one odrastaja???
Żaba, tu masz cos o nystatynie
http://www.przychodnia.pl/el/leki.php3?lek=1592
I czy oprócz tego podawać probiotyk czy ona już jakoś zastępuje
?
mi sie wydaje ze tak bo probiotyk wspomaga dodatkowo leczenie grzybicy iwec mysle ze na pewno nie zaszkodzi-nasza lekarka poleca actimele podobno maja cos w sobie.