My wczoraj byliśmy u znajomych, fajnie było, zasiedzieliśmy się do 24

ja tez lezalam na korytarzu 2 godz, no ale to byla noc, teraz maja nowe sale porodowe i widzialam ze tam klada na poczatekA z tym twoim pobytem po porodzie na korytarzu, to jakaś masakra
gratuluje tak szybkiego przygotowania,nic tylko czekac teraz na malutkaDziś skończyłam pakować torbę, tylko wystarczy dodać kosmetyki codziennego użytku i powinno być ok
zwroccie uwage jaka dzidzia bedzie duza bo te newborn sa 2-5kg a nastepne2 sa 3-6kg. u nas te pierwsze przy Macie to pod koniec paczki juz ciasnawe byly.. ogolnie na poczatku uzywalismy pampersow,huggiesy byly za sztywne,jeszcze happy byly ok no a potem to juz tanie-biedronkowe albo rossmanowskie. i takie z neta, juz wam kiedys pisalam o tej stronce gdzie sa tanie.Mam jeszcze takie pytanko do Was: jakie pieluchy kupujecie na początek? Ja się tak zastanawiałam nad Pampersami newborn, ale kompletnie się na tym nie znam
ja na szczescie ma po Mateuszu jeszczezapomnialam ze musze sobie biustonosz do karmienia kupic, jutro z mezem pojade na miasto i popatrze, moze cos wybiore
tez wspolczuje. a moze to zakazenie jakies drog moczowych sie wdalo??anetka607, 6 razy to rzeczywiście rekord Mi najbardziej nacisk na pęcherz doskwiera jak chodzę... czasem aż trudno krok zrobić, bo taki ból
a ile ja bym dala za jakakolwiek prace dla mojego meza...Shiva napisał/a:
najważniejsze że sprawia mu ona przyjemność
no to pewnie ile ja bym dała, żeby mieć taką pracę
- czekamyto zrobię focie
- gratulacjeCzyli Justynka donoszona![]()
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość