lilo

16 lis 2009, 11:53

anusiek, trzymamy kciuki za maluszka :ico_sorki: Sporo dziewczyn ma podobny problem w ciąży - czasem dzieciaczki są zestresowane samym badaniem i pojawiają się jakieś zakłócenia w rytmie serca. Będzie dobrze :ico_sorki:

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

16 lis 2009, 12:09

Witam
- ja zluzylam poltora paczki i przeszlam na podpaski :ico_oczko:
Łee,to mi na początek powinno starczyć.Mam 1op podkładów poporodowych,1duże i 1 małe opakowanie podpasek maxi,plus jeszcze sporo normalnych podpasek.Powinno być ok :-D
Witam w poniedziałek i w 8. miesiącu :-D :ico_tort:
Witam i gratuluję :ico_brawa_01: czyli ja przeskakuję jutro :ico_haha_01:
anusiek, trzymamy kciuki za maluszka :ico_sorki: Sporo dziewczyn ma podobny problem w ciąży - czasem dzieciaczki są zestresowane samym badaniem i pojawiają się jakieś zakłócenia w rytmie serca. Będzie dobrze :ico_sorki:
Ja wierzę głębko że to właśnie taka sytuacja była i po badaniach się okaże że wszystko w najlepszym porządku :ico_sorki:

A dzisiaj już od 5 rano nie śpię :ico_spanko: ,jestem nieprzytomna.Rano pojechałam na badania i w trakcie pobierania krwi (3 strzykawy) mało na fotelu nie usnęłam.Potem byłam na USG,już ostatnim niestety.Z moją dzidzią jest wszystko ok.Nadal jest dziewczynką i waży 1700g.Wymiary pokazują że jest troszkę starsza (o cały tydzień) niż z OM wynika,ale to od samego początku tak wychodzi więc luz.Ciekawe ile prawdy w tych terminach z USG,ja jakoś dziwnie nie jestem do nich przekonana.
niestety mój mąż nie mógł być ze mną,bo w pracy siedział,ale zaraz po badaniu poszłam do niego z wynikami i chwalił się wszystkim kolegom swoja córcią :-D
Uciekam sie zdrzemnąć,a potem pranko dla dzidzi wstawię.Dziś kocyk,skafandry i ręczniki.Jutro pieluchy i moje koszule do szpitala.No i na koniec tylko pościel zostanie :-)

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

16 lis 2009, 12:19

leona :ico_brawa_01: za kolejny tydzień :-) dobrze niech leci nam ten czas aby szybciej mieć malucha przy sobie :-)
trzymamy kciuki za maluszka
dziękuję, zaraz postaram się coś kreatywnego zrobić żeby zająć sobie czas dopóki mąż nie wróci z pracy.
Ja wierzę głębko że to właśnie taka sytuacja była i po badaniach się okaże że wszystko w najlepszym porządku
dziękuję geheimnis :ico_sorki:

przy okazji jak już jestem pokażę fotkę buzi mojego synka z ostatniego usg właśnie.
Obrazek
Z moją dzidzią jest wszystko ok
:-) to najważniejsze! bardzo się cieszę że widziałaś maluszka i że córeczka ma się dobrze :ico_brawa_01:
chwalił się wszystkim kolegom swoja córcią
:ico_haha_01:
A dzisiaj już od 5 rano nie śpię
o rany :ico_olaboga: ja od 7 nie śpię i wymiękam.

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 lis 2009, 12:31

geheimnis, super ze z coreczka wszystko ok :ico_brawa_01:

ja mam jutro na 8.15 USG :-D

a wlasnie, dostajecie fotki z USG??
czy dzidzia jest juz za duza zeby ja sfotografowac??

anusiek, :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: na tej fotce widac buzke i raczki tak?? ale slicznie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

16 lis 2009, 12:55

anusiek, śliczny maluch.Fajnie uchwycona fotka :-)
:-) to najważniejsze! bardzo się cieszę że widziałaś maluszka i że córeczka ma się dobrze :ico_brawa_01:
geheimnis, super ze z coreczka wszystko ok :ico_brawa_01:
dzięki wielkie :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
ja mam jutro na 8.15 USG :-D
Będziemy trzymać kciuki.
a wlasnie, dostajecie fotki z USG??
Dostajemy :-D
Obrazek
Profil mojego szkraba :-D

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

16 lis 2009, 13:03

ja mam jutro na 8.15 USG
:-) fajnie, zobaczysz Maluszka :ico_brawa_01:
na tej fotce widac buzke i raczki tak?? ale slicznie
tak :-) Maluszek wtedy ziewał :-)
Profil mojego szkraba
ehh ale będziemy miały śliczne skarby w domach niedługo :-)

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 lis 2009, 13:11

Profil mojego szkraba
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
ehh ale będziemy miały śliczne skarby w domach niedługo
dokladnie :-D :ico_brawa_01: :-D :ico_brawa_01: :-D :ico_brawa_01: :ico_sorki: :ico_sorki:

lilo

16 lis 2009, 13:27

Śliczne bąbelki dziewczyny!!!!!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Potem byłam na USG,już ostatnim niestety
Bo ja wiem - ostatnio czytałam że obowiązkowe jest w 36-37 tyg. - lekarz jakieś pomiary robi??? No i to by się zgadzało z tym co mój lekarz mówił... Może tobie zrobili wcześniej.
Poza tym zazwyczaj przed porodem robią żeby zobaczyć czy dziecko jest prawidłowo ułożone i jaką wagę będzie miało mniej więcej :ico_oczko:
Z moją dzidzią jest wszystko ok
:ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 lis 2009, 16:01

dzien dobry :-)
niedawno wrocilam do domu - dzisiaj bylam tylko na uniwerku na dniach otwartych, kolo 14:00 stamtad wyszlam, ale czuje sie jakas taka umeczona :ico_sorki: nalazilam sie troche, pewnie to dlatego, nogi mnie rozbolaly, brzuchol pod koniec ciagle twardnial, mialam dosc...
gratuluje wszystkim nowo rozpoczetych tygodni i miesiecy :ico_brawa_01:
anusiek, i ja trzymam mocno kciuki, juz tak czesto mialysmy tutaj takie sytuacje, ze lekarze dopatrywali sie najrozniejszych rzeczy, a dokladne badania i konsultacje ze specjalistami obalaly te podejrzenia, na pewno wszystko skonczy sie dobrze :ico_sorki:

ide sobie cos upichcic, bo glod doskwiera...

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 lis 2009, 17:14

Bo ja wiem - ostatnio czytałam że obowiązkowe jest w 36-37 tyg.
ja mam jutro ostatnie usg ozniej moze rzeczywiscie bedzie przed porodem ale wtedy to juz bedzie mi zalezalo tylko na tym zeby urodzic :ico_haha_01:

ja wlasnie koncze smazyc placki ziemniaczane
taka naszla mnie ochota ze szok :ico_olaboga:

do szkoly dzisiaj nie ide :ico_haha_01: jeden poniedzialek opuszcze to nic sie nie stanie :ico_oczko:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”