Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 lis 2009, 19:59

uwazaj bardziej na malego (latwo sie mowi, wiem) :ico_sorki: :ico_sorki: :-)
juz teraz to w ogole jak siedzi na sofie albo widze, ze wlazi to od razu odruch u mnie sie wlacza, a wez i upilnuj, on jest taki szybki, ja nawet nie wiem jak to sie stalo, a ja bylam razem z nim :ico_olaboga: :ico_placzek:
aha, Jasperek juz chodzi :-) troche jeszcze niestabilnie, ale jednak... jakos 2-3 dni temu zaczal sie puszczac mebli i juz smiga na dwoch :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
wielkie :ico_brawa_01: dla Jasperka, prawda, ze uroczy widok, jak taki maly szkrab zasuwa, nie :-)

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

16 lis 2009, 20:10

juz teraz to w ogole jak siedzi na sofie albo widze, ze wlazi to od razu odruch u mnie sie wlacza, a wez i upilnuj, on jest taki szybki, ja nawet nie wiem jak to sie stalo, a ja bylam razem z nim :ico_olaboga: :ico_placzek:
ja nie pozwalam Jasperowi wchodzic na sofe i on wie, ze nie moze...
zanim z niej spadl, to wchodzil sobie, a ja go pilnowalam, ale nie mam oczu dookola glowy, zeby przewidziec kazdy jego ruch.. a on sie lubil tak rzucac po tej sofie :ico_szoking:
no i od czasu, jak spadl, to za kazdym razem mowilam mu, ze nie wolno, jak sie probowal wdrapywac, az w koncu zajarzyl i teraz juz w ogole nie wchodzi :ico_sorki:
teraz go probuje oduczyc otwierania drzwi na balkon, bo wyczail, jak my to robimy i juz potrafi sam je otworzyc :ico_olaboga:
wielkie :ico_brawa_01: dla Jasperka, prawda, ze uroczy widok, jak taki maly szkrab zasuwa, nie :-)
przeslodki :-) rusza pupka jak kaczuszka, hehehe

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 lis 2009, 20:11

ja nie pozwalam Jasperowi wchodzic na sofe i on wie, ze nie moze...
ja tez mu mowie nie wolno, ale on ma to gdzies, mozna do niego tysiac razy mowic, a on swoje, z reszta tak jest ze wszystkim, niestety

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

16 lis 2009, 20:22

ja tez mu mowie nie wolno, ale on ma to gdzies, mozna do niego tysiac razy mowic, a on swoje, z reszta tak jest ze wszystkim, niestety
w koncu zalapie, jezeli za kazdym razem bedziesz mu mowic, ze nie wolno i odciagac od sofy.... u nas sie udalo, chociaz z gryzieniem po nogach dalej mamy problem :/
on jakos nie potrafi, badz nie chce tego zrozumiec... chyba tez przez te zeby, teraz gryzie wszystko, co ma pod reka :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Jagna30
Trzy tysiące lat minęło...

17 lis 2009, 00:28

zarezerwowałam bilety na ''Ksiezyc w nowiu",ide w sobote na 16.30,huraaaaaaaaaaaaaaaaa :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 lis 2009, 09:10

Witam

o moj maluch wlasnie wstal, ide go wyciagac i nakarmic bo na 10 idziemy na ostatnie dzis szczepienie, az mi sie nie chcce, bo wiem jak bedzie plakal.

Czyzbym byla pierwsza :-)

Lece karmic Erika i sama musze sie ogarnac, bo mylam wlasnie wlosy :-)
Zajrze pozniej

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

17 lis 2009, 10:49

zarezerwowałam bilety na ''Ksiezyc w nowiu",ide w sobote na 16.30,huraaaaaaaaaaaaaaaaa :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
zazdroszcze :/
ja chcialam sprawdzic, czy u nas to graja - tzn. sa 2 kina w Gibie, jedno jest do supy i gra tylko 4 filmy :/ a strona drugiego nie dziala :ico_zly:
wyslalam im maila z pytaniem.... ja tez na bank ide, jak sie tu pojawi

Jagna30, a Ty czytalas ksiazke? bo nie pamietam..

Pati85, powodzenia na szczepieniu, oby Erik nie plakal za bardzo

ja dzisiaj mialam pobudke o 7... w ogole, maly zaczal tak sikac, ze rano caly mokry sie budzi (mimo, ze oczywiscie ma pieluche)... probowalam juz roznych firm, jest jedna hiszpanska, ktora produkuje takie grube pieluszki (bo Pampersy w porownaniu do nich sa cienkie jak papier sniadaniowy)... okazaly sie troche lepsze, ale i tak troszke przeciekaly...
u Was tez tak jest? jakich pieluszek uzywacie na noc? i ew. co mozna podlozyc pod pieluszke, zeby nie przeciekala? HELP :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2009-11-17, 09:50 ]
nie do supy, tylko do nonono mialo byc :-D
chyba ktos nie chce, zebym przeklinala :ico_noniewiem: :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 lis 2009, 12:15

błenas, laski

przepraszam, ze nie zagladam, ale jak na zlosc - mam duzo roboty, a do tego w weekend egzamin, wiec nie mam czasu na forum... :ico_noniewiem:

widze, ze poruszony temat "Księzyca w nowiu" - ja wczoraj skonczylam "Zacmienie..."

YOANNA miala racje - ta Bella jest ostro wpieniająca - cała ta akcja z calowaniem Jacoba, co to kuzwa mialo byc?? :ico_puknij: Poki co, najbardziej i tak podobalo mi się "Zacmienie", "Ksiezyc w nowiu" mnie miejscami meczyl, ale "zacmienie" tez bylo w miare ok. Ekranizacje bym obejrzala kazdej czesci, ale tylko po to, zeby popatrzec na Edwarda :-D

wracam do pracy i do notatek, buziaki

Awatar użytkownika
Jagna30
Trzy tysiące lat minęło...

17 lis 2009, 13:40

witam....

:ico_placzek: nie czuje sie zbyt dobrze....boli mnie głowa,leci z nosa i w ogole jestem do niczego.

wrocilam wlasnie z Kuba ze szczepienia,mlody szczepiony byl p. odrze,swince i rozyczce...

shoo, pytałas czy czytałam sage...niestety,Zmierzch obejrzałam,na Księzyc w nowiu ide do kina....a wypozyczylam ostatnia czesc.....ale to przeciez mijalo sie z celem...nie bede czytac od konca...to bylaby glupota :ico_puknij:

zreszta ja nie mam czasu na czytanie...a jak juz mam to nie mam sily...

mam zbyt wyczerpujaca prace...
po tylu godzinach ciezkiej pracy fizycznej,marze tylko o łóżku :ico_noniewiem: :-D
Ekranizacje bym obejrzala kazdej czesci, ale tylko po to, zeby popatrzec na Edwarda
jak zobaczyłam JACOBA w zwiastunie Księzyc...poprostu nogi mi sie ugięły....
wlosy krociutkie :-D zmeznial,nabral masy...achy i ochy... :-D ...

juz nie moge sie doczekac :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

zabieram ze soba męża....ciekawe co powie po filmie :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

17 lis 2009, 15:00

przepraszam, ze nie zagladam, ale jak na zlosc - mam duzo roboty, a do tego w weekend egzamin, wiec nie mam czasu na forum... :ico_noniewiem:
rozumiemy :-)
YOANNA miala racje - ta Bella jest ostro wpieniająca - cała ta akcja z calowaniem Jacoba, co to kuzwa mialo byc?? :ico_puknij: Poki co, najbardziej i tak podobalo mi się "Zacmienie", "Ksiezyc w nowiu" mnie miejscami meczyl, ale "zacmienie" tez bylo w miare ok. Ekranizacje bym obejrzala kazdej czesci, ale tylko po to, zeby popatrzec na Edwarda :-D
debilka, nie? :-D ja tez nie rozumiem tej dziewczyny, na miejscu Edwarda kopnelabym ja w supe :-D

a mnie sie ten Pattinson nie podoba
Edward z mojej wyobrazni - owszem, ale ten aktor jest wg mnie oblesny :ico_noniewiem:
za to podobnie jak Jagna, slinie sie na widok Jacoba :-D

Jagna30, masz racje, nie ma sensu zaczynac od konca... zreszta, jak juz widzialas film, to pewnie tak fajnie by Ci sie nie czytalo... niemniej jednak, warto

ja chodze dzisiaj podminowana, wyobrazcie sobie, ze znowu paczka wyslana do mnie, zaginela :ico_zly: nikt nit wie, gdzie jest... zaraz bede dzwonic do Madrytu i zrobie tym supkom niezla awanture, to juz drugi raz!!! :ico_zly: :ico_zly:

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”