leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 lis 2009, 11:43

No to tylko mi każą czekać do 36 tyg.
no dziwne troche :ico_noniewiem:
A ja znowu wkurzona na robotę, jakbym chciała iść do pracy w ostatnim miesiącu to proszę mi to wybić z głowy.
:ico_nerwusek: :569: :wpale: od grudnia na zwolnienie!!!! :682: :): :ico_oczko:

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

17 lis 2009, 12:06

Witam :-D
Leona,to nosisz w brzuszku sporego mężczyznę :ico_brawa_01: Ważne że jest zdrowy :-D Super że wyniki morfologii Ci sie polepszyły :ico_sorki:
lilo napisał/a:
No to tylko mi każą czekać do 36 tyg.
no dziwne troche :ico_noniewiem:
Też tak uważam,zwłaszcza że w 36tyg dzidziol będzie już sporawy,więc nie wiem czy da się dokładnie wszystko obejrzeć i zmierzyć u niego. :ico_noniewiem: Ciekawa sprawa...
lilo napisał/a:
A ja znowu wkurzona na robotę, jakbym chciała iść do pracy w ostatnim miesiącu to proszę mi to wybić z głowy.
:ico_nerwusek: :569: :wpale: od grudnia na zwolnienie!!!! :682: :): :ico_oczko:
Ty się Lilo nie wygłupiaj,tylko tak jak Leona napisała.Od grudnia na zwolnienie.
:ico_nerwusek:

A ja dzisiaj ZNÓW do dentysty,było dobrze z tą moją szósteczką,ale od wczoraj znów zaczęłam ją czuć.Dziś ból się nasilił.Zadzwoniłam do gabinetu a babka do mnie że ona nie ma wolnego terminu dzisiaj,no to ja jej że muszę przyjść bo mnie ząb naiwania i albo trzeba go będzie znowu truć,albo jakiś antybiotyk przepisać bo inaczej się wścieknę.To ma do mnie dzwonić późnym popołudniem,lekarz ma mnie przyjąć nadprogramowo.No i dobrze,jak coś schrzanił to niech teraz poprawia :ico_zly: Cholery dostane z tym zębem,no :506:

No i stawiam za 8 miesiąc :ico_brawa_01: :ico_tort:

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 lis 2009, 12:35

geheimnis, ty to masz sie z tym zebem :ico_olaboga: :ico_chory:
No i stawiam za 8 miesiąc
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

17 lis 2009, 16:23

Hejka!
Dzisiaj u nas strasznie szaro i buro i chyba przez to ciężko było rano wstać i dzień się troszkę dłuży bo spać się chce przez to ciśnienie :(
Ale rozmawiałam dziś z szefem że od 30 listopada już nie będę przyjeżdżać do pracy (chyba że w wyjątkowych sytuacjach) i będę pracować w domu w wolnych chwilach. Także jeszcze półtora tygodnia i będę mogła się zająć ważnymi sprawami :)

leona, super że z dzieciątkiem wszystko w porządku i prawie dobiega do mojego Mańka wagowo :) Mam nadzieję że tak dużo przy porodzie jednak nie będzie ważył.
geheimnis, mam nadzieję że zakończy się Twój bój z zębami. Niestety u mnie też ubytki i czuję jedną dziurę, ale póki nie boli to się nie wybiorę. Mam nadzieję że wytrzymam do porodu.
lilo, i bierz przykład ze mnie. Od grudnia w domciu trzeba posiedzieć i przygotować się na przyjście dzieciątka :)

lilo

17 lis 2009, 16:44

No i stawiam za 8 miesiąc
:ico_brawa_01: To chyba już wszystkie???????
lilo, i bierz przykład ze mnie. Od grudnia w domciu trzeba posiedzieć i przygotować się na przyjście dzieciątka :)
No właśnie - teraz nie ma czasu nad tym się skupić, od następnej wizyty zamierzam iść na zwolnienie :ico_sorki:

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

17 lis 2009, 17:53

No to ja już po wizycie u dentysty,40 min mnie męczył.Okazało się że dobrze,że poszłam na tą wcześniejszą wizytę,bo stan zapalny kości już się poważnie rozwinął i to przez to mnie tak ząb i dziąsła naiwaniały.Wyczyścił mi 3 kanały,a 4 został do zrobienia,ale na razie musiałam mieć włożony opatrunek bo to właśnie przez niego stan zapalny się rozwinął.W przyszłym tygodniu albo będzie koniec,albo jeszcze raz trzeba będzie opatrunek założyć. Zobaczymy.Ma mi to podobno pomóc.Najważniejsze,że ząb jest martwy i nic nie czułam :ico_brawa_01: Tylko 2 razy ukłucie,jak mi tą igłą czyścił kanały.Ale w porównaniu z poprzednią wizytą to dziś to był pikuś. :ico_sorki:
Mam nadzieję że tak dużo przy porodzie jednak nie będzie ważył.
Zdrowo Wam rosną chłopaki,ale faktycznie do porodu troszkę jeszcze zostało.Ciekawe ile będą wtedy ważyć. :ico_olaboga:
moja kruszynka jest łaskawa dla mamusi i na razie trzyma się norm wagowych,więc nie powinno być tragicznie :ico_noniewiem:
Niestety u mnie też ubytki i czuję jedną dziurę, ale póki nie boli to się nie wybiorę. Mam nadzieję że wytrzymam do porodu.
Może lepiej się wybierz.ja ten ząb co teraz z nim walczę,miałam w nim tylko niewielką szczelinkę w plombie,a tu co się okazało :ico_olaboga: Lepiej wyleczyć wcześniej,niż się potem z kanałowym męczyć. :ico_placzek:
:ico_brawa_01: To chyba już wszystkie???????
wszystkie,wszystkie.Ja zawsze na końcu zostaję.Pewnie rodzić też będę ostatnia,jeśli mi się z tą szyjką nie pogorszy :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

17 lis 2009, 18:51

dziewczyny, ja tylko na chwilkę. Padam na twarz :(
badanie wykazało liczne skurcze nadkomorowe i niemiarową czynność serduszka :(
mam powtórzyć za 2 tyg. Zazwyczaj ustępuje to samo i nic nie trzeba robić. U mojego dziecka zastawka uderza o ścianę przedsionka lewego :( i to może być przyczyna choć do końca nie wiadomo. pani dr mnie uspokajała, nerwy nic nie dadzą wiadomo.
wierze że mój malec ma zdrowe silne serduszko!

nic więcej nie napiszę nie mam sił.

Zajrzę do Was jutro i poczytam co słychać.
Opiszę też coś więcej o wizycie itp.

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

17 lis 2009, 19:07

anusiek, Trzymaj się kochana :ico_pocieszyciel: Trzeba być dobrej myśli,że to jednak przejdzie samo,tak jak napisałaś. :ico_sorki: Musisz być dzielna,dla swojego maluszka,choć nawet sobie nie wyobrażam jak Ci teraz trudno.
Trzymam za Waszą dwójeczkę mocno kciuki.

Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 lis 2009, 21:55

HEJ

DOSTALAM SMS OD IW RYBKI:jestem w szpitalu,bo od rana wymiotuje,leki nie pomogly,wiec wzieli mnie do szpitala z obawy o odwodnienie ,i powaily sie skurcze!!

lilo

17 lis 2009, 22:03

i powaily sie skurcze
:ico_szoking: Trzymaj się rybka, sama nie wiem czy trzymać kciuki żeby mała poczekała czy za rozwiązanie skoro już bardzo chce wyjść :ico_sorki: Trzymam żeby wszystko było OK z malutką i z Tobą :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Frydza, dziękujemy za wieści :ico_sorki:

anusiek, za was też trzymam, wierzę że to nic poważnego i mam nadzieje że szybko się uspokoicie!!!!!!!!! :ico_sorki:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”