Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

18 lis 2009, 09:53

dzien dobry :-)

dziekuje wszystkim za mile slowa pod adresem Jasperka :ico_sorki: :ico_sorki:

yoanna, brawo dla tescia! morowy chlop z niego :-D
no wlasnie, co sie stalo, ze skreslili Cie z listy? zgaduje: nieobecnosci?

co do sasiadki, to ja tez bym ja olala, tzn. delikatnie powiedziala jej, ze tym razem to nie wypali i obiecala, ze jak tylko bede w Krk, to sie z nia wybiore

Gie, brawo za postepy w odchudzaniu :ico_brawa_01:

Jagna30, ja tez sie obawiam tej grypy :ico_noniewiem: tutaj, podobnie jak w Polsce tez byly przypadki zachorowan, nie wiem, czy smiertelne :ico_chory:
w ogole, wczoraj zobaczylam faceta w takiej masce na twarzy (takiej, jak Michael Jackson nosil) i od razu pomyslalam o tej grypie, ze epidemia sie zaczela
dopiero pozniej zauwazylam, ze on cos dezynfekowal :ico_noniewiem: :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

18 lis 2009, 18:52

Witam :)
shoo, mały wygląda imponująco, normalnie prześliczny chłopczyk z tego mojego zięcia :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Włoski ma cudowne i takie kręcone blond - ahh i ohh to mało powiedziane ;-)

dzisiaj Maja wyprowadziła mnie lekko z równowagi, gnojeczek spał u niani tylko 30 min, w drodze do domu prawie usnęła, zaraz po powrocie ją położyłam a ta rozbawiła sie w łóżeczku w najlepsze i zaczęła wyć i ani noszenie ani głaskanie ani tulanie nie pomogło więc zabrałam ja do kuchni. Gotowałam obiad, a ta plątała sie między nogami i wyła :ico_zly: po obiedzie położyłam ją a ta znowu wyje - ożesz qrwa myślałam, że zwariuje :ico_zly: :ico_wstydzioch: :ico_chory: ale jakos zasnęla ok. 17,15 - zaraz idę ja budzić bo przeciez mi nie pójdzie po 19 spać :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:

Awatar użytkownika
yoanna
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

18 lis 2009, 22:07

:)

Dobry wieczor!

A mnie wywalili przez male nieporozumienie - babka wpisala mi ocene nie tam gdzie trzeba (na karcie, bo w indeksie bylo dobrze) a pozniej poszla na macierzynski. W dziekanacie powiedzieli ze bedzie ok ze sami to jakos przepisza, bo maja w indeksie ocene i sobie poradza, a po 4 tygodniach odbieram indeks i mam niezaliczony semestr. Powiedzieli zebym wziela wpis jak najszybciej od kogos kto ja zastepuje, ja wzielam i w poniedzialek kolega zaniosl i powiedzial,ze nie moze oddac bo jestem skreslona. Babka powiedziala mi we wtorek, ze mnie skreslili bo za dlugo zbieralam wpis i dostali takie polecenie od dziekana (a indeks wzielam we czwartek popoludniu - wiec w poniedzialek to chyba nie wolno - zwlaszcza ze zastepczyni bywa na uczelni tylko poniedzialek, sroda) no ale nielegalnie wykreslila mnie z rejestru w kompie bo pisma nie poszly do dziakana do podpisu jeszcze, tylko mialam nie chwalic sie zbytnio tym :P no to sie pochwalilam :D

Awatar użytkownika
Jagna30
Trzy tysiące lat minęło...

18 lis 2009, 22:32

witam,po pracy...

co za pogoda :ico_olaboga: pada i wieje...o matko ,ale mnie przewiało :ico_placzek:

zrobilam sobie herbate z cytryna i zmykam do łóżka...

dobranoc babeczki....

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 lis 2009, 08:59

witam z ranka :)

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

19 lis 2009, 09:30

ja rowniez witam :ico_kawa:

dzisiaj moze sie wybierzemy na grupe na 10... jak sie obudze, bo ciagle jeszcze spie :-)
wczoraj obejrzalam film Julie & Julia - fajny film, typowo kobiecy, a gra Meryl Streep po prostu powala na kolana, szacunek :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Jagna30
Trzy tysiące lat minęło...

19 lis 2009, 12:06

witam i ja:)

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

19 lis 2009, 17:54

no i ja witam :-)
strasznie dużo tu nastukałyście :ico_szoking:

Awatar użytkownika
yoanna
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

19 lis 2009, 20:44

Dobry wieczor :) Cos dzis wieczorem pusto!

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

19 lis 2009, 21:27

widze, ze kazda po jednym zdaniu napisala :P

my dzisiaj bylismy rano na grupie, Jasperek sie wybawil, ja poznalam nowa kolezanke :ico_brawa_01:

pozniej na poczcie robilam dochodzenie, co sie stalo z moja paczka, bo dzwonilam dzisiaj do Madrytu i powiedzieli mi, ze paczka czeka na mnie na poczcie.... ale zadnego powiadomienia nie dostalam, wiec poszlam tam i moja lamana hiszpanszczyzna (jest takie slowo?) postanowilam dowiedziec sie, o co kaman.... w koncu po godzine wydali mi te paczke :ico_sorki:
okazuje sie, ze o niej zapomnieli i ona juz od 4 listopada tam lezala :ico_olaboga:
juz mnie to nie dziwi... to jest Hiszpania

teraz wlasnie szamam kolacje - papryki faszerowane kasza gryczana i serem, z sosem pomidorowym.... pyycha :-D
a zaraz bede ogladac Mamma Mia! :-D mam faze na Meryl Streep

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”