Awatar użytkownika
inia1985
Trzy tysiące lat minęło...

21 lis 2009, 20:53

Pruedence, odpoczywaj i postaraj się nie zamartwiać zbytnio. Wiem, że łatwo powiedzieć, ale teraz Dzidzia najważniejsza. Masz kochaną teściową :ico_brawa_01:

iw_rybka, ale ten Twój Andrzejek jest słodziutki, straszliwie pocieszny :-D Daj znać jak tam wrażenia po filmie :-)

Shiva, jejku, jakaś masakra z tym zakazem :ico_szoking: kto wie, czy we Wrocku nie wymyślą czegoś podobnego...Domyślam się jak się musisz czuć... Dobrze, że Mąż skutecznie Ci nastrój poprawił tym spacerkiem :ico_brawa_01: Mój w pracy dziś był, wrócił niedawno, ale jutro sobie odbijemy :-D A te skurcze to musiały być na prawdę straszne, skoro mówisz, ze menstruacyjne to pikuś... :ico_olaboga:

anusiek szkoda, że weekend nie wypalił :ico_noniewiem: Ale najważniejsze, że Cię uprzedzili, bo byłoby nieciekawie jakbyś coś złapała :ico_noniewiem:

Ja dziś mam super dzień :ico_brawa_01: Przyjechali do mnie rodzice z rzeczami dla bobaska, takie śliczne :-D Moja mama się bardzo wczuła w rolę babci :ico_oczko: W sumie dzięki nim mamy wszystko dla Wikuni, bo tak musielibyśmy z paru rzeczy zrezygnować (jak zwykle ta kasa). A siostra kupiła odlotową karuzelę - jest śliczna http://www.allegro.pl/item812745443_a_k ... y_new.html

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

21 lis 2009, 23:05

też planowaliśmy się wybrać - ale już nie było biletów :ico_szoking: Może w tygodniu pójdziemy, jak Justysia pozwoli :ico_oczko:
- no u nas to grali wczoraj 4 razy i dzis tez,tyle,ze po bilety to juz o 15-stej bylismy,a seans na 19-sta i juz miejsc bardzo malo.

Polecam film,bo naprawde super jest,zgrabnie ta druga czesc opowiedzieli,oczywiscie ksiazka lepsza :ico_sorki:
Nie obylo sie bez skurczy,co prawda 3 i nieregularne ale bolesne :ico_zly:
Mąż też szczęśliwy, że wreszcie żonę z domu wyciągnął bez strachu, że coś się stanie :-D
- :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Daj znać jak tam wrażenia po filmie :-)
- bylo suuuuper,my rzadko mamy okazje wyjsc sami,tu nie mamy z kim malca zostawic,wiec to bylo dopiero 3 wyjscie do kina w tym roku :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Pruedence
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

22 lis 2009, 10:11

Rybka- ja się dzisiaj wybieram na film, więc zobaczymy:) Pierwsza cześć była dobrze zrobiona, ale wiadomo książka zawsze lepsza.
Ja uważam tak jak ty co do porodu, nie chodzi o to,że nie mam Tosi z kim zostawić, ale wole żeby była z tata i jak najmniej czuła się porzucona, zwłaszcza że ona ciągle do mamusi woła bo większość czasu ze mną siedzi:), a już przy zasypianiu ,muszę być obowiązkowo, więc teraz uczę ja żeby zasypiała przy tacie, przy babciach raczej ciężko, raz jak została,a była mniejsza, to moja mama mówiła, że płakała za nami 2h, więc nie chce jej więcej traumy niż potrzeba fundować.

inia- super, że rodzice się tak spisali z rzeczami dla Wikuni, a karuzela bardzo ładna :ico_brawa_01:

My wczoraj byliśmy na posiadówce u znajomych, Tosia w siódmym niebie bo kupa wujków, a ona ich uwielbia bo ją podrzucają, robią samoloty :-D aż tu ja się poczułam zmęczona patrze a tam już 23, a po Tosi nic nie było widać:)

Awatar użytkownika
Shiva
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

22 lis 2009, 13:59

No z rana takie nowiny :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Pierwsza z nas już tuli swą dziecinkę :-D Ciekawe, która następna w kolejce ;-) Oby Barbapuppa szybko pokonała tą infekcję i mogła się w pełni cieszyć Uleńką :ico_brawa_01: :ico_sorki:

inia1985, no masakra, zobaczymy jak długo to potrwa :ico_sorki: Oby zakaz szybko znieśli :ico_sorki:
Karuzela super i ogromne :ico_brawa_01: dla rodziców za ciuszki :ico_haha_02:

iw_rybka, u nas było w piątek 5 seansów, w sobotę i niedzielę po 6 :ico_szoking: A w piątek ok 13 były już tylko nieliczne miejsca w 1 rzędzie :ico_szoking: Mowa o całym weekendzie :ico_olaboga: Ale może w tygodniu będzie to lepiej wyglądało :ico_sorki:
Cieszę się, ze film spełnił oczekiwania. Tylko po co te skurcze :ico_noniewiem: :ico_olaboga: Niech sobie jeszcze dadzą na spokój :ico_sorki:

Pruedence, fajnie, że wieczór tak miło Wam minął. :ico_brawa_01:

A u mnie dziś w nocy cisza, tylko 3 razy kibelek zaliczyłam :ico_sorki: Tak więc się w miarę wyspałam :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2009-11-22, 13:01 ]
Aaaa, przy okazji :ico_tort: :ico_tort: za skończony 38 tydzień :-D

Awatar użytkownika
inia1985

22 lis 2009, 15:24

Shiva, gratki za skończony 38 tydzień :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Na dniach pewnie Ty będziesz się cieszyć Maleńką, tak jak teraz Barbapuppa . Dziś byliśmy po kościele w szpitalu, bo w sumie to był jedyny pasujący mężowi termin, od jutra znów maraton w pracy zaczyna :ico_noniewiem: W sumie dobrze się złożyło, bo teraz wiemy co trzeba zabrać, jak dokładnie wygląda trasa na szpital, a w dodatku dziś było wyjątkowo spokojnie, bo niedziela, więc nie narażałam się na kontakt z chorymi :-) Jak się okazało na porodówce możliwe są odwiedziny tylko jednej osoby (ale i tak nie chcieliśmy żeby ktoś nas odwiedzał, więc zmartwienia nie ma), a poród rodzinny na szczęście jest możliwy, ale tak jak wszędzie obowiązuje zasada kto pierwszy ten lepszy (sale są 2) :ico_sorki: Także może u Was jeszcze spasują z tymi zasadami bezpieczeństwa :ico_sorki:

iw_rybka, to może uda mi się męża namówić na ten film, skoro warto :ico_oczko: bo tak jak mówisz, później może być ciężko się wybrać, więc lepiej korzystać póki możemy :-)

Pruedence, fajnie, że wieczór minął Ci przyjemnie :ico_brawa_01:

anetka607

22 lis 2009, 19:07

No z rana takie nowiny :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Pierwsza z nas już tuli swą dziecinkę :-D Ciekawe, która następna w kolejce ;-) Oby Barbapuppa szybko pokonała tą infekcję i mogła się w pełni cieszyć Uleńką :ico_brawa_01: :ico_sorki:
CZYLI JUZ ZACZEŁYŚMY :ico_brawa_01:

mnie tez juz lapia bóle co jakis czas, rzadko ale za to porządne
Shiva, gratki za skończony 38 tydzień :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Na dniach pewnie Ty będziesz się cieszyć Maleńką, tak jak teraz
no twoja kolej :-D

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

22 lis 2009, 19:42

więc nie chce jej więcej traumy niż potrzeba fundować.
- dokladnie :ico_sorki:

inia1985, super sparwa jak rodzice pomagaja i karuzela fajowa :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Niech sobie jeszcze dadzą na spokój :ico_sorki:
- nie,nie,niech sa to moze do swiat urodze :ico_oczko:

Teraz do porodu Ty moja droga :-D

:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za 38 tydzien :ico_tort:
a poród rodzinny na szczęście jest możliwy,
- to dobrze,i zawsze jak dwie sale to szanse wieksze :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
rzadko ale za to porządne
- zazdroszcze :ico_wstydzioch:

Ja dzis caly dzien ksiazke czytam :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

22 lis 2009, 20:33

Witam,

ale wieści Barbapuppa gratulację no i zdrowiej szybciutko.
:-)

iw_rybka, fajnie, że wyprawa do kina udana :-) też planowałam wyciągnąć męża ale on woli w domku przed tv w papciach, więc wyporzyczyliśmy film :ico_oczko:
anusiek, lepiej w domku zostac,wiem,ze ci przykro ale lepsze to,niz grypa
no z pewnością, a właśnie wczoraj z nudów spakowaliśmy torby dla mnie i malucha do szpitala :-) a dziś mąż upiekł kruche ciasteczka :ico_brawa_01:

a ps. ile wziąć mam pampersów dla małego???

Shiva, cudnie że spacerek się udał, należało Ci sie jak nikomu kilka beztroskich chwil :-)
inia1985, fajnie że mama tak się angażuje, moja też wariuje z ciuszkami :ico_olaboga: a karuzelka super, może taką kupimy skoro tak zachwalasz :-)
Aaaa, przy okazji za skończony 38 tydzień
:ico_brawa_01: ojejj to już prawie końcówka :-D

idę przed tv a Wam spokojnej nocki :-)

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

22 lis 2009, 20:50

- ja biore taka mala paczke pampersow,43 sztuki tam sa.Moj maly mial kupke przy kazdym karmieniu :ico_oczko:

dorotaczekolada
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 lis 2009, 21:00

anusiek napisał/a:

- ja biore taka mala paczke pampersow,43 sztuki tam sa.Moj maly mial kupke przy kazdym karmieniu
potwierdzam :ico_oczko: albo i czesciej :ico_haha_01:
dziewczyny dorzucam nowe kolczyki do zestawu od koleżanki :-)

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”