Awatar użytkownika
bigottka
Trzy tysiące lat minęło...

23 lis 2009, 21:12

Witam się z wieczora.
Ja dzisiaj znowu byłam na pobraniu krwi na bili.... i tym razem było mniej płaczu bo kobieta znalazła żyłkę i było tylko jedno kłucie a ile krwi ona zabrała mojej kruszynce :-/
Jutro znowu przychodzi położna środowiskowa na kolejną wizytę i przy okazji mam jutro też wizytę u pediatry z tymi wynikami.
Powiedzcie jakich chusteczek nawilżonych używacie???
Nie wiem dlaczego ale Wiki ostatnio strasznie niespokojnie śpi i bardzo często się budzi z płaczem aby jej się coś śniło i potem oczywiście nie zasypia tak łatwo dopiero jak jej dam cycka to się trochę uspakaja ale na krótko czy Wasze pociechy też tak mają????

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

23 lis 2009, 21:15

bigottka, Nivea albo pampers polecam :ico_oczko:

Dobrze,ze dzis juz Wiki tak nie plakala,a swoja droga,to pamietam,ze Andrzejkowi krew z palszka brali :ico_szoking:

A co do snu to nie pamietam,czy cos takiego sie dzialo :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
bigottka

23 lis 2009, 21:21

iw_rybka, oni tak dużo tej krwi pobrali prawie jak od dorosłego. A poprzednio to z pięty brali ale wtedy to było tyle płaczu że ja chciałam z nią płakać tak to bolało. No trudno to się muszę przemęczyć z tymi chusteczkami

Awatar użytkownika
emikaw85
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

23 lis 2009, 22:56

Hej:) Moja niunia juz spi. Poprzedniej nocy dala mi popalic. Sobie krotkie drzemki robi. A ja cale dnie w szkole spedzam :ico_placzek: ale coz takie zycie.

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

23 lis 2009, 23:18

bigottka, no moze przez to bilirbine tyle potrzeba,a chusteczki jeszcze Dada z Biedronki podobno dobre,i te ich pieluchy tez - robi je ta sama firma co dla Pampersa.Moze to sprawdz,moj mial alergie,wiec nie wiem ale siostra moja poleca,a ona kasiasta jest :ico_oczko: wiec ze wzgledu na cene raczej nie mowi,ze dobre,tylko faktycznie dobre.Ja na Zuzce wyprobuje :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Sabcia

23 lis 2009, 23:48

Witam wieczorkowo!!!
Ja uzywam chusteczek pampers sensitiv
co do tej wysypki to babka powiewdziała ze to od mleka ktore teraz podaje ale mam go nie zmieniac bo jest najlepsze na rynku a to taki objaw na poczatku wysypka sie nasiliła bo swojego nie dawałam ale jutro wracam juz do mojego odciaganka :-D
dzis biegałam po sklepach za prezentem dla mojego synka no i kupiłam mu rand rovera na zdalne sterowanie ktory ledwo do auta mi wszedł hehehe
dobrej nocki kochane - buzka

Awatar użytkownika
wiolaw

23 lis 2009, 23:57

witam wieczorkowo

moj mały dziś całyzień przespał, normalnie w szoku jestem , bo ledwo się rozbudzil na kapiel i dalej w kimkę i śpi do teraz :ico_haha_02:
no oczywiście co 2 -3 godz przebudzenie na cycusia było , ale to tak tylko zakwilił i zaraz po przystawieniu zasypiał i ciągnąl na śpiocha :ico_noniewiem:
zobaczę jak w nocy będzie :ico_oczko:

bigottka, ja mogę używać tylko pampers sensitiw, bo od innych ma uczulenie i strasznie płacze przy wycieraniu

kurcze wiecie ,że u mnie nikt jeszcze z osrodka nie był , ani polożna ani lekarz na patronarzu , może w ten czwartek ktoś zawita, bo tylko jeden dzień w tygodniu chodzą :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
kilolek
4000 - letni staruszek

24 lis 2009, 00:02

wiolaw, a dzwoniłaś żeby się umówić? Bo ja to musiałam się z położną na konkretną godzinę umówić.

Awatar użytkownika
emikaw85
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

24 lis 2009, 00:29

u mnie polozna była 2 razy. I jeszcze do mnie przyszła mnie zbadac inna niz do dziecka. Ja nie musiłam sie umwaiac na jakas godzine

Awatar użytkownika
wiolaw

24 lis 2009, 00:36

tak dzwoniłam dowiedzieć się , le kobitka powiedziała mi ,że chodzą kolejno więc kiedys i do mnie zwitają :ico_oczko:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”